-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
szata.68 #11865 üzenetére
Online, "felhő alapú" nyilvántartó rendszert fejlesztek, mondjuk lehet hasonló egy ilyen fogászati cucchoz, van fitness termes, játszóházi, meg van crm szerviz rendszerem.
4-5 éve mikor aggódtak, hogy "elmegy a net" adtam ingyen a vevőknek egy USB Sticket, domino kártyával. ma már minden okostelefonon van mobilnet, 10mp átállni ha elmegy a net, ami ma már szintén atom ritka.Egyébiránt, azok a programjaim, amiket mennyiségben adok el, és 150.000+ áfa az ára, vagy havi 8.000+áfa a bérleti díja, abban van kb 10 év fejlesztése, folyamatosan, szerintem 2-3000 óra biztos, most már megtérült, mert 50-60 példány felett jár az eladás és bérlők száma. Egyébként ki fizetne ki egyedi nulláról fejlesztésre 4-5milliót? Senki
A CRM szerviz rendszert meg egy klímás havernak írtam, barterben, kaptam egy full DC inverteres hűtőfűtő klímát, akkor a piac legjobbja, ingyen beszereléssel, és azóta is full lifetime ingyen karbantartással. Ő meg lifelong fejlesztéseket a rendszerre.
Ez olyan millió felett jár már eddig is.Te meg gondolkozz el azon, hogy óránként 20-30-40ezret lerántasz a kliensekről, aztán itt szenvedsz hogy ki ír okosban egy programot, mert sajnálod a pénzt szoftverre!
meg azon is gondolkozz el, milyen szintű adatvédelmed van? saját gép, onnan állandó óránkénti inkrementális backup külső meghajtóra, annak tartalma másik, fizikailag nem egy épületben lévő tárolóra legalább naponta lementve, titkos vonalon? Vagy majd szaladsz a kürthöz, ha beszarik a tesco-s laptop merevlemeze, vagy keresel a fórumon valakit, egy tábla csokiért lementi az aranyat érő beteg adatbázisod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest