Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Na ez eldőlni látszik.
Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.
Ezért gondoltam,hogy ha megoldható,akkor egy offline programot barkácsoltatok de úgy néz ki,hogy nem fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen,nagyon tetszenek a programok,csak a fő bajom vele,hogy teljesen net alapú mindegyik (amire azt mondják,hogy mennyire fasza). Ha nincs net,nincs semmi. Tudom,mobilnettel mehet a dolog,de nem akarok teljesen nethez kötődni. A másik,hogy a páciens adatokat is a felhőben tárolja, azt is inkább szeretném a saját gépemen. (amire azt mondják,hogy veszélyes,mert beszarik a rendszerem,az övék meg sokszorosan biztosított) Valószínű senki nem az én pácienseim adataira kíváncsi,de jobb ha nem lehet (annyira könnyen) feltörni, minél kevesebb ember férjen hozzá.