Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Igen mert időről időre előjön , hogy szeretném végre megtanulni és hátha azóta vannak uj jobban felépített segédletek az abszolút kezdőknek.
Mert ad hoc módszerrel egyedül tudom csak tanulgatni, ugy hogy az egyetlen segítségem ha valamit nem értek a forumok, ahol többnyire nem találkozok olyan emberekkel akik hasonló cipőben járnának , a többiek meg már jóval előrébb járnak és nekik már természetes amit én nem tudok.A telefonra is szedtem le pár alkalmazást , meg egy csomó könyvem is van, de mindegyik csak a szokásos száraz alapokat adja le , hogy milyen külön külön az egyes elemek szintaktikája meg egy egyszerű példát is mutat hozzá, de egyikben sint, hogy ez a teljes kódhoz hogy kapcsolódik .
Tehát nem látom a fejlődési irányt, hogy a sok kis kódból hogy lesz majd idővel egy nagyobb bonyolultabb.
[link] ezt is végig vittem, meg most a codemurai appot probálom, de ezek is csak a szintaktikával foglalkoznak, de hogy a programnak hogy fogjon neki az ember vagy mikor mit használjon arra nem.A 3d modellezésnél legalább szembetűnő, hogy mi a folyamat, de itt ezt nem látom.
ÉS nem azért mert nem értem vagy hülye lennék hozzá, csak egyszerűen nem látom át a folyamatot amivel önállóan tudnék fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: nézni szabad, megérinteni nem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 17 - alap
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest