Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Gyuri16
üzenetére
Igen mert időről időre előjön , hogy szeretném végre megtanulni és hátha azóta vannak uj jobban felépített segédletek az abszolút kezdőknek.
Mert ad hoc módszerrel egyedül tudom csak tanulgatni, ugy hogy az egyetlen segítségem ha valamit nem értek a forumok, ahol többnyire nem találkozok olyan emberekkel akik hasonló cipőben járnának , a többiek meg már jóval előrébb járnak és nekik már természetes amit én nem tudok.A telefonra is szedtem le pár alkalmazást , meg egy csomó könyvem is van, de mindegyik csak a szokásos száraz alapokat adja le , hogy milyen külön külön az egyes elemek szintaktikája meg egy egyszerű példát is mutat hozzá, de egyikben sint, hogy ez a teljes kódhoz hogy kapcsolódik .
Tehát nem látom a fejlődési irányt, hogy a sok kis kódból hogy lesz majd idővel egy nagyobb bonyolultabb.
[link] ezt is végig vittem, meg most a codemurai appot probálom, de ezek is csak a szintaktikával foglalkoznak, de hogy a programnak hogy fogjon neki az ember vagy mikor mit használjon arra nem.A 3d modellezésnél legalább szembetűnő, hogy mi a folyamat, de itt ezt nem látom.
ÉS nem azért mert nem értem vagy hülye lennék hozzá, csak egyszerűen nem látom át a folyamatot amivel önállóan tudnék fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest