Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Off:
Továbbtanulási és a miskolci egyetem topic is halott, itt talán tudtok nekem segíteni.
Egyetemen szeretnék továbbtanulni mindenképp valamilyen infós szakon. Itt a miskolcin 3 lehetőség van, a gazdasági, a programtervező és a mérnökinfó. Az első az nálam teljesen kiesett, az utóbbi 2 közül kéne választanom.
Középsuliban tanultam programozni, igaz, a programozási tételeknél nem csináltunk összetettebb dolgot, de tetszett.
Jelenleg OKJ -s rendszergazdára járok, és ez is eléggé bejön.
Ti melyiket ajánljátok?Szerk.: A mérnökinfónál csak egy dolog miatt aggódok: középsuliban a fizika tanárunk nem tudta az osztályt fegyelmezni, és óráin káosz volt, senki nem figyelt, és hát végül én is a többséghez csapódtam. Emiatt a fizika tudásom nekem megragadt sajnos a V=s/t szinten, amit általánosban tanítottak.
Ha mérnökinfóra mennék, akkor gondolom be kéne hoznom ezt a nagy hátrányt, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest