- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Off:
Továbbtanulási és a miskolci egyetem topic is halott, itt talán tudtok nekem segíteni.
Egyetemen szeretnék továbbtanulni mindenképp valamilyen infós szakon. Itt a miskolcin 3 lehetőség van, a gazdasági, a programtervező és a mérnökinfó. Az első az nálam teljesen kiesett, az utóbbi 2 közül kéne választanom.
Középsuliban tanultam programozni, igaz, a programozási tételeknél nem csináltunk összetettebb dolgot, de tetszett.
Jelenleg OKJ -s rendszergazdára járok, és ez is eléggé bejön.
Ti melyiket ajánljátok?Szerk.: A mérnökinfónál csak egy dolog miatt aggódok: középsuliban a fizika tanárunk nem tudta az osztályt fegyelmezni, és óráin káosz volt, senki nem figyelt, és hát végül én is a többséghez csapódtam. Emiatt a fizika tudásom nekem megragadt sajnos a V=s/t szinten, amit általánosban tanítottak.
Ha mérnökinfóra mennék, akkor gondolom be kéne hoznom ezt a nagy hátrányt, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest