Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
bambano #10407 üzenetére
sírva fetrengős de sajnos igaz.
Mondjuk életem leghorrorisztikusabb élménye az volt, amikor az "én is informatikus vagyok, csak már nem ezt csinálom" ember kért valamit. Megcsináltam neki. Érdekes módon nem tetszett.
Sírva karmoltam magam.Beléptető rendszer. Kérés: a havi korlátlan bérletekkel naponta egyszer lehessen belépni.
Ok, megtörtént.
3 perccel a frissítés után üvöltve hív, hogy nem tudnak beléptetni. Mondom miért?
Hát jött az ember a havi kombinált bérletével (értsd ők ezt a nevet adták neki, havi kombinált) amivel szerintük be lehet lépni edzésre és csoportos órára is, nem tudják beléptetni.
Mondom neki, figyu, azt kérted, egyszer léphet be.
Üvölt, hogy igen, de nem a kombinálttal.
Milyennel?
Kombinált.
Az mitől kombinált?
Attól hogy az a neve.
jaaaa, értem.
És különben sem ment el, mert nem lépett ki az ajtón. Én úgy gondoltam, egyszer léphet be, de ő nem öltözött át, nem ment ki, csak másik órára is menne.
Itt kérdeztem meg, hogy ugye most szivatsz? Mert ez viccnek is rossz.
Nem, ő komolyan gondolta.
És kiderült, van olyan bérlet is, ami kombi+, tehát egy nap 3 belépésre jogosít, de ezt is elfelejtette közölni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő