Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
Én is csatlakozom azok közé, akik nem akarják elhagyni a szakmát. 45 vagyok, 13 éves korom óta programozok, hol hobbi szinten hol hivatásosan (jelenleg is), de egyszerűen nem tudok nem programozni. Ehhez persze hozzá tartozik az új technológiák megismerése is.
Nalunk kicsit más a környezet.
Olyan szerencsém van hogy a cég folyamatainak javítása a feladatom és ezek általában valamilyen szoftver termék elkészítését vagy bővítését jelentik. Ezek egy részét én specifikálom, tervezem és fejlesztem, sőt üzemeltetem is, így írtónagy szabadsagom van. Imadok tanulni, új technológiákat megismerni és ez a környezet minderre lehetőséget biztosít. Vannak team feladatok is. Az azért mas világ, de nem rossz az sem. Vannak külső fejlesztői megrendeléseink is. Ott a specifikació csupán a feladatom, de tudom hogy akkor jön rossz termék ha rossz a speckó, vagy rossz a terv. a programozón semmi nem múlik, de az biztos hogy rajtuk lehet leverni a dolgokat. ők azok akik a rossz speckó vagy tervezés miatt feleslegesen dolgoznak és a végén totalis káoszban és stresszben kell teljesíteniük valami kompromisszumos megoldást... ezert kell jó specifikació, jól megfogalmazott, részletes üzleti igény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi