Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
-
embe
nagyúr
Akkor ezen is módosíthattak, mert szerintem korábban ez az lehetett. Magamtól nem találom ki hogy üzleti csomag ... stb.
Egy szóval nem írtam azt hogy értékfüggő a kézbesítési idő. Bár nekem nincs tapasztalatom szárnyas pónival. De ha neked ezt sem időgarantáltan vitték, akkor nagy a baj. -
Fancy-boy
addikt
Már jó pár éve nincsen rá időgarancia.
Nem 1 munkanapos.
Attól még nem lesz az, hogy odaér szinte mindig. Lehet pont akkor nem fog, amikor kéne.
Jobb ezt észben tartani. Tehát kártérítést sem lehet emiatt kérni.
Egyébként küldhetsz "szárnyas pónit" is 1 millióra biztosítva, attól még nem lesz idő-garantált.Szerk.:
A figyelmesek egyébként megtalálják a lap alján is az információt.
Oda van írva kiemelt betűkkel:
"a szolgáltatás nem időgarantált" -
ablack
senior tag
A Vatera MPL csomag már nem. A feladó szelvényen látszik. Ha 1-es van a négyzetben akkor 1 munkanapos garantált, de már csak egy kör van ott.
Az 1 munkanapos garancia többletszolgáltatás, de Vatera-n keresztül nem kérhető.Ettől függetlenül egyébként másnapra ott van nekem mindig, ha előző nap begyűjtik még az adott postáról.
-
embe
nagyúr
Üzleti csomagnak minősül, az meg 1 nap.
Nagyon sok csomagot adtam fel így, és szinte mind ott volt 1 nap alatt. A múlt héten pl. egy agyon biztosított 375eFt. értékű erősítőt. -
Egyelőre még nem kapta meg az illető, és itt zajong nekem, hogy holnap nem lesz már otthon. (nem tudok vele mit csinálni... de ha ma nem kapja meg, akkor felkeresem a postát, hogy egyébként meg úgy mi ez, és akkor valami kártérítést, mert nem teljesítették amit vállaltak... nem azért fizetek ennyit hogy ne teljesítsék)
-
Szép napot!
Postán feladott üzleti csomag esetén hol tudom megnézni, érdeklődni hogy mi van a csomaggal?
Online csak azt látom, hogy beérkezett az elosztó központba (Szállítás: A küldemény szállítás alatt 2022. 02. 15. 1:42 XXX Logisztikai Központ) hajnalban, azóta viszont nincs mozgás, közben meg garantált 1 napos szállítás, a címzett semmit se kapott (sms, email...). -
embe
nagyúr
Már ma megjött. Nyilván zavar. Nem olcsón szállítanak, ne üljenek rajta. Csütörtök délben kézbesítve volt, a címzett fizetett. Informatika, és szándék kérdése - de én már azt aznap is felvehettem volna, egy boldogabb világban.
Van az a helyzet amikor jobb ez így, ha nem bankszámlára kérem. -
embe
nagyúr
válasz
Mr.Pentele #11971 üzenetére
Köszi!
Pedig kerestem, de akkor elkerülte a figyelmem. Akkor 4 napig használják a pénzem. -
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Utánvéttel feladott csomag díját az átvételt követően hány munkanapon kézbesíti a posta?
Nem számlára utalás lett választva, hanem kp.-s kifizetés. -
Gabesz87
veterán
Nem biztos, hogy ideillik a kérdésem, de nem tudjátok mi lenne a legolcsóbb (de emelett biztonságos) módja egy házimozi erősítő Ausztriából való hazaszállíttatásának? Kb. 10kg csomag.
-
Ciccuka
veterán
-
HugóBoss
tag
Sziasztok! Ecoparcelről mi a véleményetek? Szokta vki használni? Szlovákiába kéne küldenem egy kisebb 30x20x5 ~1.3kg csomagot
-
parkr
őstag
ma, a 31. napon érdeklődtem a csomagkerestetésem felől (dec.1. óta eltűnt) és csak ennyit tudtam meg: "a kivizsgálás még folyamatban van, jelen megkeresését továbbítottuk az ügyintéző irányába"
talán húsvétra lesz belőle valami -
válasz
Mr.Pentele #11960 üzenetére
Igen, azt már én is észrevettem...egy jó ideje már a nyomonkövetési rendszerük egy kalap kaki...semmit nem ér!
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #11913 üzenetére
Ma kaptam meg a kártérítést az idő előtti visszaküldés miatt.
A másodjára feladott küldemény múlt héten érkezett meg, amely után Áfa és 899 forint volt fizetendő.
Benyújtottam a felülvizsgálati kérelmet arra hivatkozva, hogy tudomásom szerint forgalomban lévő pénz nem lehet sem vám sem Áfa alap. Kíváncsi vagyok hogy fog alakulni...
Majd beszámolok ismét. -
Mr.Pentele
csendes tag
válasz
MaxxDamage #11959 üzenetére
Na szuper! Egyébként az lett volna a másik amit írni akartam, hogy a nyomkövetés nagyon lassan megy, szóval sokkal később kerülnek bele az infók, sokszor már olyankor amikor nincs is jelentősége, mert átvették. Most mint itt az esetedben.
-
válasz
Mr.Pentele #11958 üzenetére
Szia,
Ma hozta is a futár és át is vettem.
-
Mr.Pentele
csendes tag
válasz
MaxxDamage #11955 üzenetére
Szia!
Amióta írtál, már változott az állapota a levelednek.
Egyébként a nem elsőbbségi ajánlott leveleket valóban ennyi idő alatt dolgozzák fel. Elseje
kedden volt, szerdára semmiképpen sem érhetett volna oda. Ma telik le a 3. munkanap, de ennek sincs igazából jelentősége, mert a nem elsőbbségi küldeményeket legkésőbb az 5. munkanap végéig kell kézbesíteni. Valószínű, hogy hétfőn ér majd célba. Az ajánlott szolgáltatás önmagában nem gyorsítja. -
-
D4v3
őstag
Hello!
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Feladtam egy még mindig garis, 20k értékben vett terméket az üzletnek, képek alapján bele is mentek a cserébe, adjam csak fel és intézik. 1800 Ft-ba fájt a csomagküldés, majd teltek a napok, de semmi. 1.5 hét után írtak, hogy na mi van, feladtam? Mondom persze, de akkor utánanézek a dolognak... hát a postán ült napokon át a csomag, értesítés meg senkinek sehol. Természetsen nem postán maradóként adtam fel.
Úgyhogy ma vissza is hozta a postát, 1100 Ft-ért visszaktapam a saját csomagomat, most meg gondolom adhatom fel akkor újra 1800-ért. Ilyen esetben ezt a fölös kört valakin nem tudnám leverni? A cég szerintem simán lepattint majd, hogy ők nem kaptak semmit, a posta meg szintén érvelhet hasonlóan, hogy ők próbálták, de nem tudták kézbesíteni vagy valami..
A címkén be van ikszelve amúgy a "nem kereste" rész.
Ti mit tennétek? -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Beèrkezett a csomagom külföldről (Pontosabban USA-bòl, és a Posta vette át szállításra szokás szerint), a Vamkoltseghez tartozó emailt is megkaptam (éjjel erkezett a mail) viszont egyenlőre nem tudom kiegyenlíteni, mert "A rendszer jelenleg nem elérhető" üzenetet dobja az oldaluk.Lehet hogy "korán" van még, és azért nem működik, vagy még nincs benne a rendszerben csak az emailt küldtèk ki egyenlőre?
-
parkr
őstag
ebay topicban ma (is) volt ilyen téma
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest