- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Jelen üzemünkben egy másik vákuumszivattyúnk működik. 2db 4kW-os motorral.
Ezt figyelve nem sokat megy, elég hamar megvan a vákuum és leáll a szivattyú.Az új üzemben ahol a 2db 11kW-os motor lesz, szerintem nem lesz gond vele.
Külső hűtőköre lesz jeges vízzel a vákuum szivattyúnak. A motor frekvenciát pedig nem viszem le annyira hogy ne legyen hűtése. Amiket írtam értékek, nem fixek. (Akár a plc kijelzőjén módosíthatóvá is tehetem ezeket az értékeket)Az elvre lennék kíváncsi, hogy működik-e így, illetve milyen buktatói vannak?
Természetes nem írtam, de van elég sok biztonsági rész is még. Motorokban termisztor, 2db hőmérő, frekvenciaváltók OK jel. Ezeket mind figyelembe venném még.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gyúrósok ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- VR topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest