Új hozzászólás Aktív témák

• Linem

senior tag

válasz buci868 #7351 üzenetére

Én kétszer is elvégeztem külön szakmáknál ezt a számú képzést, de valójában nincs róla semmi írott anyagom, mert ezeken az órákon csak meséltek a tanárok. Semmi különlegeset nem mondtak. A nagy részére csak aludni és filmet nézni jártunk be, hiszen csak pár alkalomról van szó.
    Amit a neve is takar, informatikai alapok: hardver, szoftver, számrendszerek, hálózatok, logikai műveletek, stb.
    A részszakképesítésű PLC programozó tanfolyamnál inkább egybe szokták vonni a PLC-s modulzáróval a végén. A többi szakmánál, ami tartalmaz PLC programozói képzést is, azoknál külön van ebből is modulzáró, de elég csak az alapokból felkészülni, ha van kedved. Ha nincs, akkor megkeresed a válaszokat a mobilodon. Ezeket nagyon ritkán veszik komolyan. Inkább már a modulzárók utáni szakmai vizsgára szoktak jobban összpontosítani, de ez attól is függ, hogy hol végzed, mert az én esetemben azok sem voltak túlságosan nehezek. Persze te ne vegyél rólam példát, járjál be rendesen, és tanuljál is! Én egy kicsit lusta voltam hozzá.. :D

Új hozzászólás Aktív témák