Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Valahova eltűnt a mobilról írt válaszom...
Szóval: szimulációval már próbálkoztam, de valamiért nem volt hajlandó működni...pontosabban egyáltalán nem találtam meg, hol van

Omronnál szépen megy, alap dolgokat meg is tudok csinálni (eddig egy nap volt, amikor ténylegesen programozással foglalkoztunk a suliban).
Amúgy omron cpm1-esek és s7-300-asok vannak bent, szóval azon fogok tudni gyakorolni, de kicsit kevésnek tartom a ráfordítható időt ott. (heti egy nap suli, de van a programozáson kívül más tárgy is).
Ezért szereztem be az 1200-asat. A cégnél a sor vezérlések túlnyomóan 300-as szériával vannak megoldva, de persze folyamatosan cserélik majd ezeket le. Jobb lett volna s7 managerrel, de ha úgyis a tia portálé a jövő, jobb mielőbb megtanulni
Az hogy 1200-asat választottam, igazából anyagi döntés volt. Jóval egy 300-as ára alatt megkaptam, közvetlenül lehet programozni hálókártyán keresztül, integrált 8-8 I/O van rajta, szóval semmi extrát nem kell hozzá megvenni ellentétben a 300-assal.
Köszi az infot!
Amúgy a TIA nagyon más mint az s7-manager?

Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest