Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Valahova eltűnt a mobilról írt válaszom...
Szóval: szimulációval már próbálkoztam, de valamiért nem volt hajlandó működni...pontosabban egyáltalán nem találtam meg, hol van

Omronnál szépen megy, alap dolgokat meg is tudok csinálni (eddig egy nap volt, amikor ténylegesen programozással foglalkoztunk a suliban).
Amúgy omron cpm1-esek és s7-300-asok vannak bent, szóval azon fogok tudni gyakorolni, de kicsit kevésnek tartom a ráfordítható időt ott. (heti egy nap suli, de van a programozáson kívül más tárgy is).
Ezért szereztem be az 1200-asat. A cégnél a sor vezérlések túlnyomóan 300-as szériával vannak megoldva, de persze folyamatosan cserélik majd ezeket le. Jobb lett volna s7 managerrel, de ha úgyis a tia portálé a jövő, jobb mielőbb megtanulni
Az hogy 1200-asat választottam, igazából anyagi döntés volt. Jóval egy 300-as ára alatt megkaptam, közvetlenül lehet programozni hálókártyán keresztül, integrált 8-8 I/O van rajta, szóval semmi extrát nem kell hozzá megvenni ellentétben a 300-assal.
Köszi az infot!
Amúgy a TIA nagyon más mint az s7-manager?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest