- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
JAGER 10
üzenetére
"Gondolom korábbi verziószámú TIA-val készítették."
Sajnos nem tudom, nem próbáltam még ilyet vele.
Bár semmi sem biztos, de azt azért feltételezném, hogy ha korábbival csinálták, akkor a későbbi verzióval visszaolvasható lenne, mert rendszerint az újabb változatok biztosítanak átjárást visszafele (lefele kompatibilis).
Így inkább az a valószínűbb, hogy a PLC-ben lévőt újabb verzióval készítették mint a tied.Az az "újabb" úgy is értendő, hogy azonos a major version. Tehát mondjuk TIA 13-al készült meg a tied is az, de a készítőé magasabb update szinten volt.
Ha nincs UPD9 felrakva neked, akkor telepítsd esetleg. (amúgy is javasolt, mert sok bugtól megszabadít és némelyik véresre szívatja az embert)...
Illetve az üzenet alapján (miszerint a HW config nem tetszik neki) még azt is el tudom képzelni, hogy a PLC-n olyan HW van amit a te TIA-d nem ismer. Vagy a CPU FW verziója olyan. Ezen a support package (HSP) letöltése segíthet...
De mondom, ezek csak tippek.Esetleg próbálkozz a többi upload lehetőséggel is (nem tudom melyiket próbáltad):
- Upload from device (software)
- Upload device as new station (hardware and software)
- Backup from online device
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest