Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
plutokas
csendes tag
S7-Graph-ban szerettem volna késziteni egy folyamatot amelyben 2 helyen van párhuzamos futás. Arra gondoltam lesz ezzel szivás, de úgy nagyjából egyszámjegyű finomitás után megy. Amire viszont nem gondoltam hogy a folyamat egymásutániságában lesznek a gondok. Hogy fordulhat elő, hogy egymást követő pár lépés egyszerre aktiv? Komolyan vagy nagyon fáradt vagyok igy hajnali egykor vagy valami nagyon nem jól működik vagy tudáshiányba szenvedek. Egy hótra egyszerű feladatot szerettem volna megoldani kevesebb gonddal de nem sikerült. Ha van valakinek ötlete szivesen veszem.
Vagy ha valakinek van kapacitása S7-300 tök egyszerű feladatra (1 vagy 2 órás) és akar kisebb vagyont keresni, keressen meg privátba. Az ajánlat reggel 8-ig él.
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest