- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
plutokas
csendes tag
S7-Graph-ban szerettem volna késziteni egy folyamatot amelyben 2 helyen van párhuzamos futás. Arra gondoltam lesz ezzel szivás, de úgy nagyjából egyszámjegyű finomitás után megy. Amire viszont nem gondoltam hogy a folyamat egymásutániságában lesznek a gondok. Hogy fordulhat elő, hogy egymást követő pár lépés egyszerre aktiv? Komolyan vagy nagyon fáradt vagyok igy hajnali egykor vagy valami nagyon nem jól működik vagy tudáshiányba szenvedek. Egy hótra egyszerű feladatot szerettem volna megoldani kevesebb gonddal de nem sikerült. Ha van valakinek ötlete szivesen veszem.
Vagy ha valakinek van kapacitása S7-300 tök egyszerű feladatra (1 vagy 2 órás) és akar kisebb vagyont keresni, keressen meg privátba. Az ajánlat reggel 8-ig él.
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest