Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Való igaz. Akkor anno valószínű elkapkodtam a dolog elemzését, mert azon is előjött a folyamatos adatküldés, de akkor legalább értelmes adatokat küldött, csak megállás nélkül. Az sztem valamilyen buffer töltési dolog lehetett, mivel több napot ment úgy a script előtte, hogy nem voltak a fényújságok bekapcsolva és szerintem valamilyen buffert feltöltött és utána több órán keresztül okádta magából az adatokat, amikor rákötöttem a fényújságokat, illetve a terminált.
Habár ezt nem teljesen értem, mivel ezt úgy próbáltam anno, hogy "okádás" (nem találok jobb szót rá :-)) közben leválasztottam a virtuális portot, majd a gép saját soros portját neveztem el ugyanolyan számúra és azon is "okádta" tovább. Ez valószínű egy teljesen más jelenség volt, mint a driver bekattanás, amely teljesen értelmetlen adatokat küldött.
Mindenesetre ez egy elég összetett problémakör volt, amely 3 részből állt össze:
- buffer töltés miatti sorozatos adatkiküldés
- soros-ethernet átalakító átállítódott az OpenTextFile meódussal, ekkor csak 0 és 128-akat küldözgetett
- vcom driver meghülyülés és fagyás
Eltartott egy darabig míg ezt a 3 problémakört sikerült elszeparálnom. Tanulságos volt mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Nvidia Quadro FX570
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest