- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DP_Joci
tag
Szia,
Ezt csináltam én is amit leírtál.
Csak az zavart meg, hogy pl. a HOME szenzoroknak nem választhattam bármilyen plc bemenetet a tech obj-ban (mint utólag rájöttem, csak a plc első 10 bemenete lehet s7-1214-nél) szóval arra gondoltam, hogy lehet így van ez a plc kimenettel is ami az engedélyezést adja. De aztán helyettesítettem egy merkerrel a tech obj- ban az engedélyezést és plusz feltételekkel bővítve adtak ki az engedélyező jelet a szervónak.
Picit lehet, hogy a lelkemre vettem a dolgot, amikor hétvégén is dolgozom, és csak innen remélhetek segítséget és erre kapok egy kioktatást, hogy mit képzelek én, ha nem tudom, akkor minek nyúlok, hozzá címmel.
Szerintem senki nem született úgy, hogy minden tudott, arról nem beszélve, hogy a megjelenő újabbnál újabb dolgokat folyamatosan tanulni kell.
Ha meg több tapasztalt fórumozó is van, akkor kérem, hogy segítsen, és ne kioktasson.
Elnézést nem akarok senkit megbántani, csak kiakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest