Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
DP_Joci
tag
Szia,
Ezt csináltam én is amit leírtál.
Csak az zavart meg, hogy pl. a HOME szenzoroknak nem választhattam bármilyen plc bemenetet a tech obj-ban (mint utólag rájöttem, csak a plc első 10 bemenete lehet s7-1214-nél) szóval arra gondoltam, hogy lehet így van ez a plc kimenettel is ami az engedélyezést adja. De aztán helyettesítettem egy merkerrel a tech obj- ban az engedélyezést és plusz feltételekkel bővítve adtak ki az engedélyező jelet a szervónak.
Picit lehet, hogy a lelkemre vettem a dolgot, amikor hétvégén is dolgozom, és csak innen remélhetek segítséget és erre kapok egy kioktatást, hogy mit képzelek én, ha nem tudom, akkor minek nyúlok, hozzá címmel.
Szerintem senki nem született úgy, hogy minden tudott, arról nem beszélve, hogy a megjelenő újabbnál újabb dolgokat folyamatosan tanulni kell.
Ha meg több tapasztalt fórumozó is van, akkor kérem, hogy segítsen, és ne kioktasson.
Elnézést nem akarok senkit megbántani, csak kiakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest