Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
murena2
csendes tag
" Miért nem írtad le részletesen hogyan próbáltál csatlakozni? Én nem voltam ott, nem tudom mit csináltál. "
...
"Az hogy nem kapcsolódik érthető. Beállítottad a PG csatlakozást is, de hogyan, mire?"
...
"Mindent kipróbáltál, de mi az a minden? Ha nem tudom mit csináltál, azt sem tudom megmondani mi a baj."
...
Bocsánat a szűkszavúságomért.Nem akartam rontani a morált vele.
Amit te írtál nem próbáltam még.Csatlakozási próbáim:
PC-ről ethernet lehúz (WINCC) átdug a laptopra.1. Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a PC IP címét.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP(auto),ekkor üzenet hogy routeres csatlakozással kapcsolatban (pontosan nem emlékszem az üzenetre).Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot. Bármelyik eszközt meg tudom pingelni és válaszol is2.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a PC IP címét.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP. Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot.
Bármelyik eszközt meg tudom pingelni és válaszol is.3.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a egy olyan IP-t ami a tartományba esik.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP(auto),ekkor üzenet hogy routeres csatlakozással kapcsolatban (pontosan nem emlékszem az üzenetre).Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot4.Laptopon Virtuális gépet elindítom azon beállítom a hardveres hálózati kártyán a egy olyan IP-t ami a tartományba esik.
Step7-ben PG beállítás TCP/IP.Online csatlakozásnál hibaüzenet hogy nem tudja létrahozni a kapcsoltot5. a virtuális gépen próbáltam a virtuális hálózati kártyát használni és az alap OP rendszeren beállítani egy tarományba eső címet. A Step 7-et az előbb leírt 2 módon próbáltam.
Próbáltam új üres projektet létrehozni (természetesen nem varázslóval) Online nézetet választani.
Próbáltam új projektet létrehozni úgy beletettem a CPU-t (természetesen nem varázslóval) Online nézetet választani,de semmi.Amit tudok a hálózatról:
CPU ip 10.0.0.50
ET200/1 10.0.0.5
ET200/2 10.0.0.6
PC (WINCC) 10.0.0.100Szerintem nálam már ott kezdődik a probléma hogy VIrtuális gép (virtualbox)
ui.:
Kösz a türelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest