- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
-
Lemonjam
csendes tag
-
Lemonjam
csendes tag
-
marquuard
veterán
-
Lemonjam
csendes tag
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
-
törölt tag
-
dom1n0
őstag
-
VTom
veterán
-
hyggelig
senior tag
-
BGyulaHUN
tag
-
Blaze_
aktív tag
Részben megértelek, mert én is hasonló hasonló cipőben járok és csak a price reveal után rendeltem elő. Másrészt ha csak akkor indul az előrendelés, biztos vagy benne, hogy belefértél volna a megnyitás utáni első 10 mp-be ami alatt amúgy is elfogytak volna az előrendelhető konzolok? (mivel nagyon kevés van)
Volt több üzletlánc ahol szept. 16. után indult az előrendelés, ott volt esélye mindenkinek. -
Aciduzzu
aktív tag
-
Aciduzzu
aktív tag
Nem láttam a hirdetést, nem tudom miről van szó, nem ismerem a részleteket. Látom, átjött a lényeg, ha feltűnt volna ezen az oldalon még két boltot is megvédtem.
Nekem általánosságban azzal van problémám, hogy a személyes frusztrációdat kiprüszkölöd most a konzolboltokra azért, mert neked nem jutott konzol. Felőlem ott jelentesz fel/be és azt, akit akarsz, de vigyázz, nehogy rágalmazás legyen belőle, mert az is büntetendő.
Azt én is etikátlannak tartom és maximálisan elítélem, ha egy bolt a Sony hivatalos készletét hirdetné felárral, és nem juttatná oda az ajánlott fogyasztói áron a végfelhasználóknak. Legyen az egy darab, öt darab vagy ötven darab.
-
horkaytom
tag
-
Aciduzzu
aktív tag
-
JanR
addikt
Mit jelent nálad az, hogy sufni listát vezettek a konzolboltok? Arra gondolsz, hogy emberek rányomtak az "érdekel" gombra (mert nyílván érdekli őket)? És amikor azt mondták, hogy na itt a lehetőség, kell gép? Akkor 20 ezret utalj előre. Aki nem utalt, nem kap, de persze az érdeklődök nagy százalékának kellett a gép, ezért elfogyott az első szállítmány. Valószínű azok az emberek kattintottak időben, akik már márciusban is ra voltak pörögve a PS5-re. Ezért nem értem ez miert lenne sufni lista.
-
3L1T3
addikt
-
Aciduzzu
aktív tag
Én mondjuk azt nem, hogy regisztrálsz egy fórumra, ahol 5 év alatt 14 hozzászólásod van, amiből csak hat darab ezen a jelenlegi oldalon, egy nap alatt, hogy bezzeg te milyen rosszul jártál és mindenkit fel is jelentesz a navnál.
Nem csak neked nem jut konzol, nekem sem fog, meg sokaknak nem, több ezer ember marad PS5 nélkül, tele volt vele ez a topik az utóbbi hetekben.
Ennek senki nem örül, sokan csalódottak, de felnőtt ember vagy te is szerintem, kezeld az érzéseidet és dolgozd fel. Nem a világ vége, nem szaladnak el a játékok, örülj annak inkább, hogy mondjuk egészséges vagy, mennyivel rosszabb lenne most kórházban, lélegeztető gépen, mint egészségesen otthon, PS5 nélkül!
-
JanR
addikt
-
sting2
addikt
-
Aciduzzu
aktív tag
-
Aciduzzu
aktív tag
Szerintem ezzel semmire nem mész. Nem hiszem, hogy bármelyik bolt lenne olyan hülye, hogy hivatalosan saját nevében árulna kétszer annyiért valamit, mint a többi bolt. Magánemberként meg bárki annyiért ad akármit, amit akar. Nézz körül a hardveraprón.
7 évvel ezelőtt ugyanez volt, nem volt sehol konzol, tele volt a net 250 ezer forintos PS4-gyel...
Magára vessen, aki ennyiért megveszi.

-
VTom
veterán
-
Aciduzzu
aktív tag
-
hyggelig
senior tag
-
Aciduzzu
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
nxswitch
senior tag
Szerintem ezzel nem fognak foglalkozni a fogyasztóvédelemnél. Esetleg beperelheted, az ügyvéded biztosan sok PS-t fog tudni venni, a jelenlegi piaci áron is abból amit fizetsz neki.
Ha ez egy hiba, akkor pár napon tájékoztatnak róla mindenkit. Semmi következménye nem lesz ED-nak belőle. Szerintem sem fair, de ez ilyen.
-
F-ECT$
titán
-
Moby
veterán
-
Major Lion
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
Tuti, hogy nincs benne semmi apró betűs rész? Mert az az állítás, hogy Te már biztosan megkapod a megjelenés napján, még akkor sem garantálható ha valakinek ténylegesen jut a legelső szállítmányból. Ezt olyan dolgok is befolyásolják amire a boltnak semmilyen ráhatása sincs. Szóval fura lenne, ha nem védték volna le magukat ebben a kérdésben.
-
törölt tag
Edigitáltól első körben vagyis megjelenés napján az fog konzolt kapni aki időben kattintott az előjegyzés gombra vagyis 2020.09.18-a előtt és ezután kapott megerősítő mailt, olyat mint a tegnapi csak 2020.10.13.ai napon,ők biztosan kapnak megjelenés napján konzolt, a többiek akik tegnap kaptak mailt azok NEM fognak megjelenés napján konzolt kapni, kapni fognak csak nem 2020.11.19.-én hanem a következő szállítmányból, mindenki megkapta hibásan az előrendelési mailt az is ugyan abba a szövegkörnyezetbe kapta a mailt aki BELEFÉRT az előjegyzésbe,de csak a következő körben.
Ezúttal pedig szeretném megidézni a KV-s 3L1T3 felhasználót, támassza alá valamivel,hogy tényleg csak kb. 1.000 db konzol érkezik az országba amiből az ő üzleteik kapják a legtöbbet megjelenés napjára ergo kicsit csak gondolkodni kell és kijön a matek.

/ Megoldandó ; Ha a kv kapta a legtöbb konzolt indulásra hazánkban és már előrendelés előtt elfogyott hónapokkal akkor,hogyan fogja az edigitál kiszolgálni még azokat a rendelőket is akik tegnap előtt katintottak rá az előjegyzésre és kaptak visszaigzoló mailt ? Aki helyese megoldja ingyen ps5-t kap.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Attól majd neked biztos lesz PlayStation 5.
Kendek
RangerFox