Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz
Elderath
üzenetére
Részemről az Astro egy baromi jó techdemó a kontrollerhez - belekóstolás után platináig ki sem léptem belőle - ráadásul ingyen. A Sackboyért én személy szerint nem adnék ki 25e forintot de egy 10e forintos játékként biztosan elfogadnám. A Miles Morales-t gondolom a Sony egy kisebb húzónévként képzelte el a launchor, elvileg Pókember, és az előző részt is sokan szerették. A Demon's Souls "csak egy remake" szövegen csak röhögni tudok, bár így nézne ki minden remake, pedig itt most félretettem a FS fanboy énemet, egyértelműen system-seller cím lesz belőle. Egyébként szerintem sokan csak úgy vannak vele hogy lecserélik a régi konzolt az újra hogy simábban fussanak a prevgen játékaik, a nextgen címek pedig majd egyszer érkeznek. Olyan ez mintha fejlesztenél a PC-den.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox