Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
-
KKaresz45
senior tag
válasz AuraSync #59658 üzenetére
Lehet hogy hibás a wireless modul a kontrollerben vagy a gépben. A linkelt thread-en is volt olyan, akinek kicserélték a kontrollert és utána már nem csinálta. Érdemes kipróbálni a gépet másik kontrollerrel. Ha másik kontrollerrel sem jó, akkor gyanús a gép.
A másik lehetőség, hogy interferencia okozza ahogy írtad. Zavarhatja a jelet egy másik nagyon erős jel (nézz körül a lakásban hogy van-e valami), de több gyengébb jel is. Ez utóbbira példa ha mondjuk egy sok lakásos társasházban "középen" laksz (jobbról-balról-alul-felül szomszéd) és körülötted a többiek sok wireless eszközt használnak. Próbáld ki másik szobában vagy ha tudod akkor egy másik ingatlanban hogy ezt a lehtőséget kizárd.
Azt nem hiszem, hogy a Sony ezzel központilag foglalkozik, ahhoz nem elég gyakori. A driftelés problémája bejárta a világsajtót, itt a fórumon is többeknek előjött, na az gyakori. Erről a wireless jel dobálásról tőled hallottam először. Nem fogják firmware updattel erősíteni a jelet vagy ilyesmi, szerintem erre kár várni. Ha nincs más megoldás, akkor végső esetben garanciáztatni lehet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz AuraSync #59788 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy nem lehet szidni a ps-t, hanem ha user error van, akkor ne szidja, mert hülyeség. De te is tudhatnád ha követted vna az előzményektől fogva
Bt gondodra, arra nem gondoltál, hogy nem tud senki választ és ezért nem írtak? Vagy minden tag írjon neked, hogy bocs de nem tudom, csak hogy fontosnak érezd magad? Erre van a szerviz, nekem pl sose csinált ilyet
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Deck
titán
Majd ha tud valaki segít, de ezek után ne nagyon reménykedj benne. Mindenki arról beszél itt amiről akar, ne hogy már te mond meg.
Ha bajod van a souls játékokkal akkor ott 1 ok lehet, az hogy kevés vagy hozzá. Pedig csak bukfenc szimulátor, de neked még így se megy...
Ha kalap k@ki a PS5 add el. Ne hangemberkedj itt. Ja, hogy azt már nem akarod... A zöld topikba szeretettel várnak, megütöd a mércét.
A PS menüje rendezett és letisztult. Az xboxé meg az a csempés baromság, katyvasz az egész.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
keIdor
titán
Nekem is mindkét gép megvan és maradjunk annyiban, hogy a másik sem tökéletes, már ami a menüt illeti. Puritán és mindent kirak a főképernyőre, mert indítási sorrend mániája volt annak a fejlesztőnek, aki megálmondta. Keveri a játékokat és az appokat, a PS legalább két külön menübe rakta.
Cserébe a PS5-nél meg rühellem a trófea menüt, akkora downgrade a PS4-ről, hogy én ilyen mértékű visszalépést még nem láttam UI terén, egyszerűen ami ott átlátható volt, most sokkal átláthatatlanabb, a telefonos app sokkal jobb erre a célra jelenleg... és nem is látom, hogy ezzel akarnának-e valamit kezdeni. Pedig egyszerű, hozzák vissza a PS4 kinézetet...
Szeretem mindkét rendszert, de írtó nagy hülye ötletek mindkét oldalt születtek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Moby
addikt
válasz AuraSync #59812 üzenetére
Nagyon kevés a minőségi tartalom rá, ez nagyon a jövőben sem fog változni. Bár nem fogyott rosszul a PSVR, ettől azért sokkal többet kellene eladni, hogy folyamatos, nagy költségvetésű játékok érkezzenek nagyobb számban, szóval én sokkal jobb jövőt e-téren nem jósolok a PSVR2-nek sem (ami várhatóan még drágább is lesz).
Hibák, gondok nincsenek vele, egy erősen elöregedett technológiát használ, annak minden jellemzőjével. Mozgásbetegséget okozhat a VR, sőt, okoz is, de a használat gyógyítja ezt. -
KaitouP
nagyúr
Az egészben a legnagyobb probléma a "szidás", meg az az attitűd, ahogy ez lezajlik. Itt nem arról van szó hogy mi hangzik el, hanem arról, hogy hogyan. Véleményt formálni igenis lehet, legyen az pozitív vagy negatív, a vita szükséges és fontos, mert az mozgatja előre a fejlődést az élet számos területén. Ehhez viszont azért egyfajta szakmai és objektív látásmód is szükséges.
Tény, vannak akik elfogultak az iránt amiben maguk is hisznek és birtokolnak, de ezt kár a Prohardver fórumára ráhúznod, ez globális jelenség. De ahogy ezt előadod, te sem vagy különb azoknál, mint akiket most általánosítottál.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
kovsol
titán
válasz AuraSync #59798 üzenetére
"A PS nem vegyíti az App-okat és a játékokat?"
Van külön Játékok és Mediafájlok szekció a fő menüben, így a netflix appot nem fogja belekeverni a játékok közé.Nekem egyébként elég a 8db játék ami látható kirakva, mert elég ritka az eset hogy egyáltalán 8 nál több játék fel van telepítve a gépre.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jinxb1rd
addikt
-
.LnB
titán
válasz AuraSync #65341 üzenetére
Szégyellje is az magát aki azért ír negatív véleményt róla, mert a Returnal nehéz.
Ez a lényege. Nem árultak zsákbamacskát a fejlesztők. Nem jelent meg félkészen. Ez a játék az, ami. Vagy elfogadja valaki, vagy nem.Én se tervezem megvenni, mert nem hiányzik az állandó stressz, a kihívás. Ettől még ez (vagy egy ilyen) a játék nagyon kellett már. Itt aztán mehet az ember yt-ra videót nézni ha egymaga nem képes haladni a játékban.
Régebben sokkal jobban értékeltük a játékokat. Több időt töltöttünk velük, nagyobb volt a kihívás. Ma már futószalagon játsszuk végig őket. Jönnek-mennek, sokra alig emlékszünk. Szerintem az aki időt, energiát fordít a Returnal-ra, az kicsit visszakap a régi idők emlékéből. A csírák meg lemorzsolódnak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz AuraSync #65341 üzenetére
Milyen 10 percenkénti halál? Egy normális run simán 30+ perc és ha nagyon jól megy akár közel 2 óra is. Ha nagyon szerencsétlen az rng akkor fordulnak csak elő korai halálok, de ha tudja mit csinál az ember és a gear-je alapján dönt hogy hova megy be és hova nem, akkor nem kellene problémát okoznia. Szerintem sokan úgy vették meg ezt a játékot hogy fogalmuk sincs az egész mechanikáról hogy mit, merre, hogyan. Redditen olvastam hogy valaki még az első bosson sem jutott túl 10+ óra játékkal, ami azért eléggé durva, mert viszonylag egyszerű a move set-je.
Ez egy roguelite játék és direkt így van kitalálva, hogy ha nincs meg hozzá a szerencséd vagy még nem vagy elég gyakorlott, akkor visszadob az elejére büntetés ként, de ha rendesen felfedez az ember akkor permanens fejlesztéseket is összeszedhet egy-egy run alatt. A pályaválasztékot én sosem éreztem kevésnek, mert rengeteg felfedezivaló van rajta és ahogy halad előre a játékos úgy nyílnak meg előtte új képességek amik az addig elérhetetlen helyeket teszik bejárhatóvá. Szerintem nagyon patent játék lett és csak pár dolog irritál benne igazán, ami nagy szó egy ilyen játéknál.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
japunk
aktív tag
válasz AuraSync #65592 üzenetére
Ezt a logikát követve akkor szerintem egy fostalicska szar az összes Resident Evil / Silent Hill / horrorjáték mert én összefosom magamat tőlük és frusztráló a hangulatuk számomra. Pedig rohadtul érdekelnének ezek a játékok de sosem tudom rávenni magamat hogy leüljek eléjük és végigszenvedjem az összeset. Érzed hogy mennyire semmi értelme nincs ennek a kijelentésnek?
Attól mert egy játék nem neked való még nem lesz szar, plusz nem attól lesz jó mert nem idegesíti fel magát rajta senki sem. Szerintem nincs is olyan cím a világon amin még nem húzta fel magát egyszer sem senki.
Szerintem fogadd el hogy ez egy R O G U E L I K E játék ami nem neked való, hagyd a többieket hadd élvezzék. Számomra második legjobb PS5 ex eddig a felhozatalból mert hát a souls játékokat nem tudja megelőzni semmi.
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz AuraSync #65644 üzenetére
Ezért mit fogsz itt kapni.
Én sem szeretem a brutál nehéz játékokat és nem is értem miért nem lehet beletenni gyengébb nehézségi szinteket...de az tény, hogy van ennek a souls like, ilyen-olyan like játékoknak egy hatalmas rajongói bázisa.
Sajnos nem vagyok köztük.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nem a játék idegesít fel, az csak csinál valamit. Te idegesíted fel magad. Szar az önkontrollod. Meg úgy általában az írás azt sugallja, hogy szart se tudsz a játékokról, csak játszogatsz egy szűk zsánerrel, valszeg főleg komfortjátékokkal, amik inkább csak jutalmaznak. A koroddal felesleges takarózni, szerintem én vagyok az idősebb.
-
Marky18
aktív tag
Szerencse, hogy én az a korosztály vagyok aki még tudja milyen volt anno a jó játék amit még élvezett az ember és örömmel fizette ki az árát.
Lehet en vagyok forditva bekotve, de szerintem regen minden jatek nehezebb volt. Ma a hard mode is csak azert hard, mert 3 helyett 8 enemy spawnol a szobaban, nem azert, mert a jatekmechanika megkovetel valamilyen foku ugyesseget. Ha nincs "Story" nehezseg, akkor meg mar a fel Resetera/Reddit/Twitter sirankozik.
Az pedig kulon vicces, hogy orakban meritek a jatekokat es nem elmenyekben. Mire fogsz emlekezni egy ev mulva: az 500 osszeszedett virtualis dobozra az aktualis Ubisoft jatekban, vagy egy sok oras gyakorlassal levagott bossra, amibe tenyleges teljesitmenyt tettel? -
Szabi®
addikt
Utalsz a korodra, lehet épp ez a baj, kiégtél kissé. Pihentesd a gaminget 3-6 hónapra, és megint meg fog jönni a kedved.
Nekem volt olyan évem amikor szó szerint hányni tudtam volna, amikor láttam haverokat "lootolni" bizonyos játékokban.Akkor az utazhatnék jött rám,elmentem "x-y" országokba eltelt kb fél év, és megint rám jött a játszhatnék.
Mondjuk én most már kimondottan csak bizonyos játékokat várok, vagy folytatásokat.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz AuraSync #65592 üzenetére
Semmi értelme amit írsz. Nehéz játék is lehet jó játék. Neked nem kell demó ehhez hogy eldöntsd tetszik-e, mert nincs hozzá kellő türelmed és valószínűleg a játékokhoz való hozzáállásod is a kihívások ellen megy. Nekem ez jött le a hsz-edből. Sokan úgy csinálnak itt mintha minden játékot kötelező lenne megvenni és azt végigjátszani. Én pl kimondottan gyűlölöm a sport játékokat mégsem írom le minden említésnél, hogy hogy tudnak ezzel játszatni az emberek, meg hogy tegyenek bele valami fun játékmódot is, mert az alapkoncepció unalmas nekem. Szerintem engedjük el a témát, mert ízlések felett veszekedni felesleges.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest