- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már valaki az alábbi hibával?
AC Valhalla-t season Pass-t szerettem volna megvásárolni a storeban,egy olyan bankkártyával amivel eddig is fizettem sokszor,de valamiért nem enged fizetni.Pontosabban azt írja,hogy a kártya lejárt. Eltávolítottam,majd újra hozzá adtam a kártyát,de ugyan az az üzenet fogad.Felhívtam az unicredit ügyfélszolgálatát,hogy nézze meg mi az eltasítás oka és azt mondták,hogy a Sony nem kér hitelesítést ezért nem enged tovább és ezért nem tudok fizetni. Ők nem tudnak mit csinálni beszéljek a Sony-val,de velük ma nem lehet telefonon.
Próbáltam megkeresni,hogy a Walletre hogyan tudom az árát rátenni ,de nem boldogultam avval sem,mert nem találtam meg hol is kellene.
Tud valaki segíteni nekem légyszi?Szerk.:Megtaláltam a walletre való feltöltést,de sajna ott nem lehet csak pontosan az árát befizetni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest