Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy a kontrollert már vezeték nélkül is lehet frissíteni, az a 7.00-s rendszerszoftver verzióval érkezett. A csippanás kikapcsolhatósága pedig a 8.00-ba került bele. Ami mellé most a 9.00-val bekerült a világítás fényerejének az állíthatósága is. Szóval tényleg nem csak a konzol teljesítménye és a stabilitása fejlődik.

-
Moby
veterán
Ha amit írsz, nem felel meg a valóságnak, előbb-utóbb valaki kijavít, az meg talán enm akkora baj. De itt nyilván többről van szó, mert kevésbé a hibát szerettem volna kijavítani (az ennyire nem érdekel), cupán arra próbáltam rávilágítani hogy ezeknél a címeknél sem látszik abból semmi, hogy ott, ahol "nem fogja vissza", ott sem nagyon történik más. Mitöbb, ha pl megnézem Sackboyt, ami szintén day1 cím, és jött PS4-re, is, technikailag előrébb tart, mint ezek (RT, stb). Szóval nem, nem a hiba miatt írtam. Pusztán csak nem értek egyet,
-
Moby
veterán
A Demon's Souls meg a gép megjelensének napján elérhető volt. Tehát az, hogy minden játék jött ps4-re, az nem hogy 3 évig, hanem egyetlen attoszekundumig sem volt igaz. Ha a valóságot akarod megfogalmazni, akkor az valahogy úgy hangzana, hogy a "legtöbb játék elérhető volt PS4-en is". Kivéve a Demon's Souls, az Astro's Playroom, meg az isten tudja hány ilyen van, ami nem jut eszembe. A minden játék nem igaz, sosem volt az.
-
GEIL
addikt
Bármit is mondanak....a PS5 még nem "nextgen".....pár extra dolog (betöltési idő az ssd miatt és a controller az egyértelmű előrelépés), de az igazi wow érzés és arcletevés talán 3-5 játéknál jelent meg.....a többi cím meg remastered verzió csak "szoszo" és "ez a minimum 2024-ben" érzést vált ki belőlünk a PS4 pro után.
A Sony tudja hogy merre tart....a lényeg a profit és ebben mindent megragadnak és a gatyát is le akarnák húzni már a gamerekről.....nem csodálkoznék ha még emelnének a ps+ árán (is).
-
Skynet258
veterán
Ez a Sony tényleg baromira fordítva ül a lovon mostanság. Csináltak egy fasza gépet és egy nagyon fasza kontroller-t, ömlenie kéne azoknak az exkluzív játékoknak amik ki is használják. Még csak nagyon agyalni sem kéne, csináljanak egy hosszú és változatos Astro’s Playroom 2-t, baromi sokakat érdekelne, rengetegen megvennék maguknak vagy a gyereknek. De nem, adjuk ki ugyanazokat a játékokat amiket már minden gamer 10 éve kijátszott, igazából hozzájuk sem kell nyúlni, beletesszük egy PS5 tokba azt helló.
Emeljünk a havi előfizu díján, ez a sok hülye úgyis kifizeti.Baromi nagyot csalódtam ebben a generációban, úgy általánosságban, de amit a Sony művel az már pofátlanság, nem is hosszabbítom meg az előfizumat az biztos. Szívem szerint még a gépet is eladnám, de végülis sok helyet nem foglal. Ok nálam van itthon még egy Series X és egy Steamdeck is, de annyira szeretem a Ps-t és annyira szeretni akartam azt a tengernyi nextgen játékot amit majd tőle kapok és amit a forradalmi kontroller nyújt. Azt vehetek remake-eket meg fizethetek többet a haviért, köszi Sony, nyaljál sót.
-
spleenszuru
őstag
Nem-nem, össze akarok rá spórolni, bár most behúztam egy 30k feltöltőt...
No nem mintha az elég lenne a prémiumra.2 játékot akartam idén preorderelni, azokban ez pont nem volt benne.
Bár kis "szerencsével" az SW Outlaws átcsúszik 2025-re, de nem lepődnék meg azon sem, ha a Solar Crown sem jönne ki végül idén. -
3L1T3
addikt
GP-t nem fogják tudni bevezeni PS-en. Ellenben saját platformon előfizetéssel fogsz tudni játszani, más platformokon meg legombolják a felhasználóról a full price-t. WIN-WIN

Itt már csak az a kérdés, hogy 6 - 12 hónapos távlatokban gondolkoznak-e. Mert ha ilyen 2 évvel a launch utáni relase az megint érdekes.
-
ρσгτσ
addikt
Felmész a hivatalos oldalra.
Bejelentkezés után mutatja a kedvezményeket, ha neked jár.30z.Samu:
Feletted írtam.
-
Szabi®
veterán
Bár standard lenne már az a szint. Kár hogy csak 2-3 stúdió képes lerakni az asztalra. Az ingame átvezetők olyan minőségűek, hogy a menyasszonyom megkérdezte, milyen filmet nézek . . .
#158430 echterion Jó minőségű posztapokaliptikus fps-ből azért nincs dömping. Van egy metro meg egy dying light és kifújt. A Stalker egyébként egy eléggé populáris game volt, hatalmas rajongói bázissal, nem véletlen esett erre a micronak a választása. Engem egyébként a fable húz onnan nagyon.
-
-
Szabi®
veterán
Igen, meg az elején volt egy porig égett falu, ott is voltak anomáliák, pedig egy árva lélek sem volt. Ugye a pc-s gépigény teteje egy harmadik generációs i7, hát ezzel szemben egy kétszer-háromszor nagyobb teljesítményen is iszonyú laggok voltak. Érdekes mert az origins alatt nem.
-
törölt tag
Persze hogy szidják mert ezzel könnyedén megmagyarázhatják a játékok hibáit. Nyilván időt és erőforrást emészt fel de van benne túlzás is. Nem hinném hogy az a játék ami Series X-en és PS5-ön is szarul fut, annak a Series S az oka. PC-re is kell optimalizálni és ott sem csak RTX4090 létezik.
-
Peace
nagyúr
Én nagyon vágyom egy ilyen tv-re, de szerencsére nem játszom 30 FPS-el már 3 éve.
Az a baj, hogy nincs szívem lecserélni a 4 éves Qled-et, amíg működik. Pedig nagyon kíváncsi vagyok a csodára, amiről évek óta áradoznak a neten! Na de a lényeg, hogy 7 nap múlva újra lengedezhetünk Pókival! Sajnos csak este 7 körül tudom felmarkolni a lemezemet meló után, úgyhogy lehet jól be is alszom majd, mire települ.
-
bexinho23
őstag
30fps-sel nekem sem volt sosem problémám, mígnem a PS5-tel vettem egy LG CX-et, amin ha nem 30+ fps-sel játszom, akkor borzasztó az élmény. Leginkább a folyamatos szaggatáshoz tudnám hasonlítani. Teljesen játszhatatlan. Sajnos így rengeteg játék a PS+ extra-ból nem játszható számomra, pl. a most bekerülők közül is az Alien tuti hányinger lesz. Reddit-en olvastam az Oled panelok efféle hátrányáról, amin semmilyen TV-s beállítás nem segít (pedig gaming módba állított), csak ront a helyzeten.
#148692icemad
Úgy tudom, hogy a FC5, AC Origins és AC Odyssey kapott csak 60fps patch-et. -
-
-
Azt tudom, hogy az új változatot kukázták (talán 2.0 lett volna a neve, vagy valami hasonló), viszont a Youtube dobál fel 60 fps-es PS5-öt videókat. Pl. ez is ilyen. Vagy ez. De ahogy olvasom a kommenteket, tényleg csak 30 fps a játék.
Abszolút nem értem, hogy mi értelme van ennek. A múltkor a Mad Max-szel jártam így. Imádtam PS4-en, a YouTube feldobott egy 60 fps-es PS5 videót (pl ez), örültem, mint majom a farkának, erre kiderült, hogy ugyanúgy csak 30 fps PS5-ön is.
-
Sliderxy
senior tag
Jó, hogy eszembe juttattátok ezt a játékot. Annak idején nagyon vártam, aztán a kritikák miatt fel is ültem a negatív hullámvasútra és ki is maradt. Állítólag sokat nem vesztettem vele, de azóta is többször eszembe jutott, hogy csak rá kellene egyszer néznem, legalább csak azért, hogy megerősítést nyerjen az egyhangú lehúzása és ,hogy végleg letegyek arról, hogy játsszak vele. Na de most akkor már tényleg letöltöm.
-
F-ECT$
titán
Nem zavar, hogy néha triválisan egyszerűvé (és így unalmassá) válik miatta a játékmenet? Én általában a javasolt közepes beállítást választom, ez általában jó balance a kihívás / szórakoztatás között. Persze volt már, amit levettem easy-re, de volt, amit meg a legnehezebb fokozaton is élveztem (GoT, Kena).
-
Sliderxy
senior tag
Fragile babája gondolom Lou, elég egyértelmű utalás a BB kapszula a szobában. A vallásnak is nagy szerepe lehet majd a játékban, a zarándokló vörös köpenyeseket elnézve, akik egy koporsót cipelnek. Nekem az jött le az előzetesből, hogy Sam épp nincs otthon amikor Fragile-ékra támadnak. (Lehet épp futárkodott
) Aztán valahogy képbe kerülhet még Higgs is Fragile rémálmában. De hogy azzal a gitárral mit akartak?!
Gondolom a zenék megint rendben lesznek a játékban.
-
Maxtreme
addikt
ráadásul így hogy finoman szólva sincs sok játéka a rockstarnak, nem az van hogy nem volt rá idő a 15 éppen fejlesztés alatt levő project miatt....
Én sem értem egy ekkora címet hogy a fenébe hagyhatnak így. De legalább a gta V alatt már rtx support is van, fantasztikus. -
F-ECT$
titán
Én normálon toltam le először, és utána egyből fordultam a platinára. Egy kicsit talán nehezebb volt, de nem volt lehetetlen küldetés. Egyrészt tudtam már, hogy mit kell fejleszteni, másrészt annyit fejlődtem én is, hogy pár próbából lement a bossok nagy része. Persze volt pár, amin több 10 kísérlet kellett, de kitartással menedzselhető volt.
-
ρσгτσ
addikt
A legtöbb játék azt a szintet sem hozza kinézetre, mint a Ryse: Son of Rome. Ami azért 2013 -ban érkezett Xbox -ra...ha már így a Series S -ről van szó.
Az is elég nagy problémának látszik, hogy sokszor még PC -n sem sikerül normálisan kiadni egy játékot, ha például az FPS -ről beszélünk. Az is vicc, hogy van olyan új cím, ami még 4090 -en is iszonyat nagy FPS esésekkel megy...de legalább sikerül beütni a 60 -at.
Mellesleg alig van sajnos olyan játék, aminél elengedik az előző generációt.
Értem én, hogy gyengébb konstrukció a Series S, de több sebből vérzik az, amit mostanában a fejlesztők nyújtanak. Igen kevés az a multiplatform játék is, ami nem problémás. Ráadásul ezeknek a problémáknak a nagy része már a zárt teszteketen is kiderül.
Először ezeket kellene helyretenni, utána mehet a panaszkodás a Series S -re.
-
ρσгτσ
addikt
Jelenleg egyszerűbb lenne megvenni az EA -t, ez való igaz.

Vannak olyan ikon lapok is (vagyis egykori játékosok), akikért évekig küzdöttek, hogy bekerülhessenek a játékba. Persze ezek nagy része azt hiszem nem kizárólagos.
Viszont emellett rengeteg exkluzív szerződést kötöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Hardcore café
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox