Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mert ez pontosan egy PC-s hülyeség. Ugyan úgy ahogy a bumb mapping, a blur, és egyébb hülyeségek voltak. Arról nem is beszélve, hogy PC-n is mi az ára.
Mondjatok egy, PS4 ex játékot, aminél úgy gondoltátok, hogy "úú bakker innen hiányzik még egy kis Ray Tracing..."
És utána meg mondjatok olyat, aminél azt gondoltátok, hogy "hát ez milyen jó lenne 60fps-sel"Én úgy vagyok ezzel, hogy ezeket a beállítási opciókat se erőltetném. Legyen egy, és kész. Még a végén oda jutunk, hogy konzolon is majd drivereket telepítgetünk, hogy melyikkel jobb a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest