Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Szerintem egyszerű, senkivel nem fog összeállni a nintendo, mert minek tenne ilyet. Dől a lé, konkrétan az egyetlen gyártó, aki még a konzoleladásokon is keres, ráadásul rengeteget, kb rekordokat döntögetnek a switch eladások, az ex címeik úgy fogynak, mintha nem lenne holnap, a store is megy, a kiegészítők is fogynak...
Minek állna össze egy olyan cég bárkivel, akinek ennyire jól megy az üzlet?
Esetleg olyat tudok elképzelni, hogy vagy a somy, vagy az ms tejel nekik valami irgalmatlan összeget, és akkor az az egy játék megjelenik a platformjukon, de még erre se látok sok esélyt. -
törölt tag
Én sem làtok rà sok esélyt, de talàn csak egy hajszàlnyival több annak az esélye hogy a Sony-val együttműködik a Nintendo, mint a Microsoft-tal. Ezt abból gondolom hogy a Nintendo inkàbb egy màsik japàn céggel àllna össze, ha nagyon akarnà, hiàba adott màr 4 XGS címet a Microsoft a Switchnek.
-
törölt tag
válasz
Executioner
üzenetére
Vagy nem kellett volna veszteséggel àrulni, mert 500$ lett volna az AD verzió. Szerintem ők 599-es SX àrra szàmítottak.
-
.LnB
titán
válasz
Executioner
üzenetére
Ezt remélem te se gondolod komolyan.
-
Elderath
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Én átveszek bármilyen verziót!

-
myckey
veterán
Most kaptam hírt az egyik boltból, spanyolból.
400 eur rendelhetem elő a gépet.digital. ( milyen jó is lenne, ha legalább 330 körül mozogna az ojró)Meg is kapom 2021 feb. 15 után, illetve 20 körül, mert még ide is kell érnie.
Oke
-
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát lassan tényleg ott tartunk. Mondjuk egyelőre azt se tudom lesz-e idén konzolom úgyhogy lehet mindegy is...
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
meglepetés. kibontod, beindítod...jéé ilyen az ui, jéé erre van a create gomb, jéé ez a ps4 játék sem mūködik

ebben a hónapban már biztosan lesz valami a konzolról is... de egyébként nincs is rá szükség
aki elōrendelte az majd megtapasztalja, aki nem rendelte meg az meg már nem fog kapni 
-
Elderath
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy olyan dolgokat, hogy a create gomb miben más, mint a share pl mikor tudunk meg. Vagy hogy milyen minőségben tud felvenni az új konzol, illetve streamelni stb. Igazából jöhetne bármi csak jöjjön már. UIt se lenne rossz már látni végre, de még magát a konzolt se láttuk úgyhogy ezen meg se vagyok lepődve

-
karmaresz
senior tag
válasz
Impulsivex
üzenetére
De attól mert veszteséggel adta, miért is hibázott a Sony?
Ez lehet a stratégia része is. Majd 2-3 év múlva meg lehet mondani, hogy tényleg hibázott-e a Sony, vagyis visszajön-e neki az 50 USD bukót -valószínűleg csak az első évben, mert utána lentebb mennek az alkatrészárak és a gyártási is olcsóbb lesz- jelentő a digitális verziókon.
Ha ügyesen építi a dolgokat, akkor nem lesz bukó a BR mentes konzol. -
Imilenni
addikt
válasz
üzenetére
Én már Fixen nem veszek PS5re mást, csak ex címeket. (pl a Days Gone és Last of us 2-t nem venném meg, ha PS5re jelentek volna meg.)
Pedig már elszerettem volna hagyni a PC-t, de ezzel az áremeléssel esélytelen kB..
Nem biztos hogy jól jár ezzel a Sony, hiszen mostmar azok is biztosan átgondolják az előrendelést, akik nem gondolkodtak rajta korábban.
(az összes Ps4 Sony ex elő volt rendelve nálam)
Hát, ez már múlt idő
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Persze, azt hiszed az nem fog day1 patch-et kapni?
-
Elderath
addikt
válasz
Impulsivex
üzenetére
Semmi új nincs ebben a hírben. Kevés készlet lesz. Sokan csak jövőre kapnak, pont
-
hombre[EU]
nagyúr
God of War director is once again teasing something "deep space" related
egy jó kis Alien játék a SantaMonica-tól nem hangzik rosszul

-
Madwe
nagyúr
válasz
Impulsivex
üzenetére
Szerinte egy konzol élete alatt nem fognak 6-7 aaa játékot venni a gépre? O.o
-
.LnB
titán
válasz
Impulsivex
üzenetére
Biztos nem tudták...
Megnézném az arcukat amikor rájöttek. Lejött az első Digital verzió, ők meg hirtelen a fejükhöz kaptak, hogy bazdki ez drága lett.
-
bandi0000
nagyúr
Ugyan már, ha azt mondják, hogy nem tudtak eleget gyártani, és 1 év múlva jelenik meg, holott box kijött volna, akkor boldogabb lennél? kétlem... Nyilván érezhető a háttérben egy kis kapkodás, de most hiába dühöngsz itt, nem tudsz vele mit tenni, max nem veszel gépet, és sztrájkolsz, de gondolom az se tetszene
-
törölt tag
válasz
Impulsivex
üzenetére
Jujj, most mi lesz?
-
Deck
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Simán elszámolhatták magukat akármiben. Azt nyilatkozták egyszer tavasszal vagy nyáron, hogy nem befolyásolja a PS5 megjelenését a Covid. Akkor ne mondták volna ezt. Semmi probléma nem lett volna ha normális kommunikációt kapunk és elhalasztják. Minden infót úgy kell vadászni. A hivatalos infók meg mindig borzasztóak. Drágább játékok, nem kompatibilis mentes, fizetni a Spider-Man "remaster" ért, lecserélt arca a főszereplőnek stb. Egyáltalán van bármi jó hír is tőlük? Kiábrándító ez a hozzászólásuk..
-
Impulsivex
tag
MICHAEL PACHTER: „A SONY HIBÁZOTT A PLAYSTATION 5 DIGITAL EDITION KAPCSÁN!”
Az kemeny, 40 dollar bukoba gyartjak a Digital Editiont... -
vonSux
őstag
válasz
Impulsivex
üzenetére
Ha idén nem, csak jövőre kapok konzolt, egy fanyar mosollyal fogok gondolni a pro-m új tulajára
Ja, és teleszemetelem az xbox és ps fórumokat, hogy menjetek levegőre, sportoljatok, legyetek a szeretteitekkel ti...no life kockák
*Ha terv szerint kapok, mindez tárgytalan -
Deck
titán
válasz
Impulsivex
üzenetére
Legyen bármi is az ok, a Covid-ra fogják fogni. A zéró kommunikáció meg a Sony-tól amit kapunk..
-
.LnB
titán

-
Impulsivex
tag
-
zkxdn
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Nincs olyan hogy felesleges reklámozni. És itt nem is reklámokról beszélünk hanem alapfunkciók bemutatásáról. UI, BC, hűtés stb
-
KD6-3.7
őstag
Mi folyik itt emberek?
Szörnyű ide benézni... -
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Astro....megint? Ahjjj jobb mint a semmi

Mennyivel jobb volt a PS4 felvezetése a launchig..most meg csak csend....ez a "zseniális" marketing
-
Deck
titán
Óvoda..
-
myckey
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Okt. 4 től csnálják a műsort ps5 kapcsán?
Jó volna már valami érdemi

Kösz kösz !
-
+pont az xbox mellett, ott nem óvodás a közönség.
-
Zoltn
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni az off kommenteket, hogy ne látszódjanak?
-
i@lex
őstag
Hadd szójátékozzanak, ahhoz legalább nem kell konzol, úgy se jut nekik már idén.
-
Szabi®
veterán
Most vagy az egész oldal "off" vagy behalt a monitorom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jol van, nem esik le senki masnak

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Én örülnék neki.

aki elōrendelte az majd megtapasztalja, aki nem rendelte meg az meg már nem fog kapni

Kendek