Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
Origo mint hírforrás
-
Deck
titán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz
A cikk ír hülyeség. Ha 102K wafert legyártottak, az 58%-os yield mellett is 25-30 millió csipet jelent, nem 1,3 milliót, amit a cikk ír. Ettől még akármennyi érkezhetett bárhová. A konzol nem egy darab chip. -
Deck
titán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Elbújt mi?
-
-
Tomtailor85
senior tag
Jó reggelt! Ha ez igaz, akkor nagy szarban vagyunk!

-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nagyon rápörgött a kenyér árára.. Biztos pék
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezt én szoktam.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ha meg menne azért rinyálnál, hogy miafaszért késik a hang és ez szégyen 2020-ban.
-
Szabi®
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Tudom milyen amikor izgatott az ember egy új cucc miatt
Én az Iphone 4s-nél voltam így,alig vártam hogy a haver kimenjen a német debutre és hozzon nekem is (én ki nem mentem volna érte) aztán ott kint valami fiatalokkal még össze is akadt,meg akarták verni,meg valami bokrok közé is belökték,de lett 3 Iphone
-
3L1T3
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Igazából inkább a SONY miatt nem mondom , h mennyi az első napos mennyiség! Maradjunk annyiban , h kevés! De ez nem rajtuk múlt minden partnert megkérdeztek jóval a bejelentés előtt. Egyszerűen a gyártás és a COVID ennyire bekavart.
Valószínűleg a teljes gyártás más ütemben zajlik, zajlott és a menetrend is más mint a Series esetében. Ott jóval hamarabb láttuk a gépet, belsejét, most meg már nyomkodják a szerencsések.
Szerintem egyáltalán nem jár rosszul akinek csak jövőre lesz gépe. Pl cseregép se lesz, szóval akinek rossz gép jut , az visszakapja a vételárat. -
válasz
BlazeH
üzenetére

Amúgy a legutolsó emailben ezt írják!Köszönjük, hogy vásárlásához az Euronics.hu webáruházat választotta. Rendelése megérkezett társaságunkhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a visszaigazolás nem jelenti a megrendelésének a teljesíthetőségét, arról külön elektronikus levélben értesítjük. A teljesíthetőség visszaigazolásának a kiszállítás alatt/átvehető státuszú levelek kézbesítése tekinthető.
Magyarul, semmi sem biztos, csak ha kapod az emailt, hogy mehetsz a gépért ekkor és ekkor, DE még a boltból is haza kell érni épségben a géppel😂
-
Szabi®
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Túltolod,lehet így lesz launchkor géped

-
Tomtailor85
senior tag
Én kis hülye, mikor eldöntöttem, hogy veszek egy ps5-öt, úgy gondoltam, hogy ha megjelenik, akkor berongyolok a KV-ba, kifizetem és hazahozom! De hamar rájöttem, hogy egy nagy f*szt lesz így!
-
lipitloty
csendes tag
válasz
hyggelig
üzenetére
Több oka is van. Szeretnék részese lenni a launch élményének, rá vagyok pörögve már én is július óta. Szeretném normális, nem zúgó hűtéssel, jobb felbontásban és FPS-sel játszani a kimaradt játékokat (vagy legalább egy részüket), meg nem a lassú update-ekkel szenvedni a 4-esen. Egy éven belül már PS5 lemezes játékokat is szeretnék adni-venni, ezért cserélhetném le a 4-est, gondolom jókora veszteséggel. Illetve még egy szubjektív ok, a PS5 kontrollere valahogy nagyon vonz, játékra csábít, a PS4-esét meg nagyon idétlennek látom. PC-ről átjőve valamiért ez nekem nagyon fontos, mert idegen az egész kontroller téma.
-
d@vee
őstag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Hatalmas üzleti titok
Mert mind a 15 darab elment
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
- covid
- rakás selejt -
3L1T3
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Az első napos mennyiséget tudjuk.
-
-
3L1T3
addikt
Sajnálom , h ennyire döcögős lesz ez a Launch. Tudom senkit se érdekel , de jövőre a 2 év garancia azért nem rossz. Oké , hogy az Alza most is így hirdeti de az a Cseh régiós gép és itthon is csak úgy cseréli a Sony 2 évvel ha vered az asztalt a szavatossággal.
Azért bízom benne , h jön még idén gép! #crossfinger -
luigi106
tag
válasz
Elderath
üzenetére
Ez most ilyen nesze semmi fogd meg jól, hozzászólás volt.
Csak arra jó hogy bele”tedd” az ideget a másikba, nehogy már jól érezze magát a másik, akinek sikerült előrendelnie ezekről a helyekről. Még ha lenne valami amivel alá tudnád támasztani, valami konkrét infó. De így csak lázítás,
. -
Elderath
addikt
Szerintem akik ilyen euronics meg media markt féle helyről rendeltek, azok sok jóra ne számítsanak itt indulásnál
-
BlazeH
csendes tag
Euronicsnál az első nap mintha írtátok volna páran, hogy az automatikus visszaigazoló e-mail mellett kaptatok megerősítő e-mailt is átvételi időponttal. Ilyet azóta kapott valaki? Vagy ezt még aznap feladták és nem küldtek ki többet?
-
felixo
őstag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Honnan az infó ?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Na jó, az ilyenekkel menjetek az off topikba! Az utóbbi napokban túl sok az off, ráadásul nekem kell őket offba tenni. Tartsunk mar meg egy szintet...
-
JanR
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Na jooo!
-
Tomtailor85
senior tag
Kezdeményezem, hogy legyen napi 30 perc családi tanácsadás, 1 óra kinek jut ps5 a megnyitó napján, 30 perc kössünk bele másokba, mert mások a nézeteink, a maradék időben szabad foglalkozás legyen!
-
Ismet beszelhetnenk a 350.000es PS eladorol inkabb
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Storefront region-t tudod állítani Ps4-en a store-ba belépve. Nem hiszem, hogy kivennék ezt a funkciót Ps5-ből.
-
marquuard
veterán
Nem gyenge ez a mai nap.
-
Alvin_ti4200
félisten
Van lehetőség arra, hogy a magyar PS accountomnál az angol árakat lássam majd és ne forintban akarja levonni az immáron angol bankkártyámról a pénzt a Sony? Utoljára két éve volt PS-em és akkor még otthon laktam, de azóta elköltöztem Londonba, viszont minden a magyar accounton van. Ez alapján country of residence-t nem tudok váltani. Érdekes, hogy Steamen ez egyáltalán nem volt probléma...
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
"Save an EXTRA 29% with PS Plus"
PS Plus dupla akció része ráadásul. PS Plus árat csak akkor mutat, ha van előfizetésed. -
arewan
csendes tag
Szerintem ezért kár nekünk jönni.
Mi a családdal és két baráttal beterveztük, hogy egy ennyire elcseszett év után Karácsony környékén összejövünk, és esténként rongyosra tolunk pár játékot, amit utoljára PS2-vel tehettünk meg, 12 évesen.
A Sony egy szóval nem kommunikálta azt, hogy ilyen nevetséges példányszámmal kezd, és a második szállítást sem várhatjuk idén.
Az emlékek miatt személyesen mindenképp kivárom Xbox helyett, de biztos vagyok benne, hogy ezzel sok bizonytalan vásárlót megnyer a MS.
De ha már ennyit sunnyog a Sony, legalább itt had adjuk már ki 1-1 hozzászólásban.
-
myckey
veterán
Beszarás, hogy a pées öttől hogy jutunk el az életmód-tanácsadásignem tudtam, hogy itt így megy.
-
vg
veterán
válasz
WaterWave
üzenetére
Én úgy érzem ezekből a hsz-eidből, hogy bizony bassza a csőröd, hogy nem tudsz venni első nap és nem tudod tovább adni haszonnal. Cselesen beleveszed gyerekeket is, hogy felsőbbrendűséged bizonyítsd az itteni nyomorultak felett, akinek nincs (pl én). Amúgy te felfogod miket irkálsz?
-
-
lipitloty
csendes tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Igen, nyilván este 9 és éjfél között fogok játszani a gyerekeimmel, miután letettem őket aludni.
Normális apa és férj vagyok, amíg a gyerekek ébren vannak, minőségi időt igyekszem velük tölteni mindennap, a feleségemet elviszem heti egyszer napközben egy ebédre, este igyekszünk egy kis időt együtt tölteni altatás után (csak hullák vagyunk jelenleg), meg hát rengeteg közös program a gyerekekkel amikor tudunk beszélgetni. A családjainkkal egy városban élünk, jó a kapcsolatunk, sokat vagyunk együtt. Sőt, aktív vagyok gyülekezetben is, még igét hirdetni is szoktam. Mindennap olvasok, bepótoltam már sok sorozatot, mióta nem játszok, de egyszerűen szeretnék novemberben visszatérni a játékokhoz. Ha meg nem sikerül, hát ez van.
Lehet magas lóról osztani az észt, de nem látsz bele mások életébe. Nem kell náluk jobban szakértened hozzá, hogy mi a jó nekik.
-
Sordoran
addikt
válasz
kIsDe`
üzenetére
Cyberpunk 2077-el. Esélyes, hogy megjelenést követő hetet kiveszem szabinak, na nem azért mert hű de rá vagyok pörögve, hanem még benn van 18 napom.
Amúgy nekem lecseréli a PS4 Pro-t a gép, és jó nagy backlogot fogom ledolgozni egy darabig. Felmerül sokaknál miért váltanak, mikor egy darabig alig lesz új, kizárólag ps5-re megjelenő cím, de nekem a gépem fura hangot ad ki, ami zavar. (talán táp ventilátor) Már bő másfél éve, nem befolyásolja a teljesítményét vagy ilyesmi, de zavar. Havernak nyomott áron eladom ha megveszi, mellé jó pár lemezes játékot is kap amit azóta ps+ miatt megkaptam digitálisan, illetve a PS+ Collection-be is bekerül ugye nekem. -
WaterWave
veterán
válasz
lipitloty
üzenetére
Nem vagy szhar ember, én is játszom ahogy időm engedi. De ha fizikailag nem tudnak első körben annyit szallitani, tehát megegyszer hangsulyozom, fizikailag nem tudnak, akkor ha fejedre allsz akkor sem lesz... Egyelore a boltok is balfhaszok mert azt se tudjak mennyi keszletet kapnak, van ahhol meg elo lehet rendelni, van ahhol mar nem... Most azon megy a vita, hogy aki marciusban elorendelt, annak papiron elobb kell megkapnia a gepet, mint aki juniusban... De most ha nem kap akkor mi van? Dragabb lesz a kenyér...
Ezért mondtam a programok lehetőségét, mert vicc, hogy minden nap több oldal szhar gyülik össze, és érdemben mindig ugyanarról kell olvasnom... (emag, konzolvilag stb) én leadtam, én elkuldtem, én várom, én nem tudom mi lesz.Ha pc-t meguntad játszol a gyermekeiddel addig, vagy lekötöd magad. Mivel hiánycikk lesz ugyis megéljük, hogy van aki hozzájut a géphez 185 ért, aztán fogja és felrakja 25o-ért mert nincs, a sok birka meg megveszi majd, gondolom te nem akarod elkövetni ezt a hibát.
Talán február márciusban rendezodik minden, fogod magad, hetykesen bemész a legkozelebbi konzolboltba, és ki tudod fizetni a ps5-öt amig a gyerkocok, ovodában vagy iskolában. Boldog lesz mindenki, nem beszélve kevesebb szhar hsz-t kell itt olvasni a vergődésről.
Nem kényelmesebb? DE -
hombre[EU]
nagyúr
-
front3r
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nagyon el vagy tévedve, akik ide járnak, azoknak ez a kedvenc hobbija, és igen is sokan akarnak a megjelenés napján PS5-ön játszani. Nem csak arról van szó, hogy mi jelenik meg csak PS5-re, de az új konzolon sokkal jobb framerate-el, jobb grafikával játszhatnak egy 3rd party játékot is, nem csak az exkluzív címeket.
-
myckey
veterán
válasz
lipitloty
üzenetére
Ja te így nyomod.
Én, én inkább megnézem majd ezt a pspluskollekciót, egy évre befizetek rá, jó áron.
Annyi idő alatt csak csak eljutok benen valameddig, aztán max jön még egy év...
Közben meg lecsapok egy egy akcióra, ami kimarad ebből a best of dologból.Nekem sem volt még PS, asszem.
Jók leszünk.
-
lipitloty
csendes tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Miért érzed úgy, hogy mindenkinél jobban tudod, mi a jó neki? Két kisgyerekes apuka vagyok. Esténként lenne időm kb. 2 órát játszani. Hónapok óta nem játszok semmivel, mert kiábrándultam a PC-ből, azóta is értelmesen töltöm azt az esti két szabad órámat, de már kezd erősen hiányozni a játék. Soha nem volt még konzolom, hónapok óta figyelem az akciókat a PS store-ban, és előre megvettem a kimaradt exkluzívokat kb. 2 évvel ezelőttig amikor éppen olcsók voltak. Egy hónapja a tévé is megvan a PS5-höz. Olyan szar ember vagyok, mert szeretnék végre játszani is velük egy jót a nap végén?
-
WaterWave
veterán
Nem fáj, de az hogy hazajövök és MINDEN NAP 4oooo oldalt telehánytok és csak az emag, és egyéb boltok szarjairól szól, hogy nem kaptatok előrendelést, mi lesz így a novemberrel, nem lesz gépem, borzalmasan pánik rohamom van mert nem lesz ps5 idén, azt azért szóváteszem neharagudj.
-
válasz
WaterWave
üzenetére
Én pl gyakorlatilag egyedül a Demon's Souls remake miatt veszek day 1 gépet, de azt hiszem már írtam is! Ha kiplatkóztam utána adom el a Ps5-öt, mivel ami engem még érdekelni fog a Sony konzoljára, az kb 2 év múlva fog megjelenni👍 Addig meg el leszek SeriesX-el meg GP-al...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A cikk ír hülyeség. Ha 102K wafert legyártottak, az 58%-os yield mellett is 25-30 millió csipet jelent, nem 1,3 milliót, amit a cikk ír. Ettől még akármennyi érkezhetett bárhová. A konzol nem egy darab chip.

.