- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
nokia123 #163455 üzenetére
Akartam már írni ezzel kapcsolatban. Nemrég vettem egy Dualsense Camot a Notebook nal. Agyaltunk az eladó sráccal, hogy vajon létezik e egyáltalán v2 és ha igen, akkor nekik van e. Ki is bontottunk párat, hogy a hátulján lévő számokat nézzük ahogy korábban egy tag itt írta.
Erre gondolok. A lényeg, hogy ennek a doboza már papír volt, ezt az eladó emelte ki, illetve mondta, hogy ez a legújabb széria. Ugyanúgy 1500mah van ráírva, viszont a kódok alapján a gen 4 kell, hogy legyen, vagyis elméletileg már a v2. Használtam már, nem tudom pontosan hány órát bírt, de érzésre többet, mint a sima. Most dolgozom, de este tudok küldeni képet a hátuljáról a kodokról ha vkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest