Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola99
tag
Üdvözletem, arról érdeklődöm, hogy megrendeltem a Division 2-őt preorderbe Ps4-re kifizetve /megjelenés márc 15/.
Mivel konzol csere lessz addig ,ezért Refundelni kéne.
Mikor érdemes Refundot kérni, megjelenés előtt ?
vagy ha megjelent és mivel nem játszottam vele 2 órát arra hivatkozva majd akkor kérni ?
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
Hali, Garanciális ügyintézésről érdeklődnék.
A novemberben lejáró garanciás ps4pro gépet augusztus 2.-án adtam át a boltnak/576/
akik elküldték pestre a Hireltech-nek 4 hetet mondtak javításra /video probléma miatt/
ami már lejárt ,hír még semmi ./és jön a Destiny 2/
Szóval a kérdés mennyi ideig javíthatják , akármeddig ? /azt tudom hogy a garancia idő újra indul amikortól visszaadják/ vagy van Határidő ami után Új gépet kell adniuk ?[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
Nincs még The Surge topik ? /Mi ez a lazaság , mindjárt végigjátsszák
-
kola99
tag
válasz N.YCityBoy #114218 üzenetére
Hát kb 18 óra játék idő,5 boss-al. Azért a kis méret.De kezdődik utána a new game + [ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
Hali
a supportnak Ps4-ről hogy lehet e-mailt küldeni ? / ugyanis kéne képeket is csatolni ami a ps4-en van//Kérem próbálja meg az alábbi lehetséges problémamegoldást:
Lépjen ki fiókjából, utána lépjen vissza, majd:
[Settings] --> [PlayStation Network/ Account Management] --> [Restore Licenses]Ha ezek után sem működik, akkor bekéne lépni az úgynevezett SAFE MODE-ba, amit az alábbi módon tehet meg:
Kapcsolja ki a gépet, majd tartsa nyomva a bekapcsoló gombot 2 sípolásig(első sípolás után 7 mp múlva lesz a második)
Ha belépett a safe modeba, akkor kérem válassza ki a 4-es RESTORE DEFAULT SETTINGS majd az 5-ös REBUILD DATABASE funkciót.
Ha ezek után sem tudja letölteni kérem küldön be nekünk képernyő fotókat a Storeból, hogy megvan vásárolva a játék és a Library-ből, hogy nem tudja letölteni./Nem működik.
A megvásárolt Nioh -nál ami benne van a Library-ban/ megvételkor letöltöttem és játszottam vele,csak töröltem átrendezés miatta wincsiről/,nem jön fel letöltö ablak.Storen rákeresve a névre se
engedi.Tehát e-mailt kell küldeni képekkkel.
köszi a segítséget -
kola99
tag
válasz Rigormortiis #105954 üzenetére
És Mmo Online-ben , mint Japánban . /1080p és 60 FPS PS4-en/ [link]
[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
válasz gyuribácsi88 #105370 üzenetére
Popcornhoz : Ezért kell 85K.ért eladni és 121K-ért rendelni ,ergo kisebb a placebo hatás +van 4K 60fps +HDR ,,, [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
kola99
tag
Hali
na végre megjött a Samu 60ks7000-es /365k volt szállítással/
az érdekelne ,hogy ugye van 4 HDMI:
1. ( STB ide Set Top Box, vagy Bluray )
2.( PC/DVI )
3. ? (általános?)
4.(ARC ide külső erősítő,vagy házimozi)Tehát a PS4PRO-t melyik HDMI-re ajánlott kötni , 2. vagy 3. ?
-
kola99
tag
Hali
A Ps4 Pro 1Tb-os . szüzen 859.9 GB helyet ír ki. Másnál is ennyi ? /lejött belőle az áfa ? / -
kola99
tag
válasz DM-Fan #97923 üzenetére
Ami a Lényeg :
Mit jelent a HDMI 1.4 szabvány?Minden HDMI kábelünk HDMI 1.4 szabványnak megfelelő, gond nélkül kezelik a 3D, 4K UltraHD felbontást!
A szabványok mind egy maximális adatátviteli képességet jelőlnek, amelyet még biztonsággal tud kezelni az adott kábel.
Az 1.3-as szabvány garantált maximuma a Full HD 1080p volt.Az új HDMI 1.4 kábel szabvány már garantálja a 3D, 4K Ultra HD jelátvitelt 30fps-en. Tehát 30 fps !HDMI 2.0 kábel, 4K 60fps-en
A következő szabvány (HDMI 2.0) már elkészült, és meg is jelentek az első kábelek, amelyek már valóban tudják a 4K 60fps jelfolyamot kezelni. Tehát 60 fps !Először is tisztázzuk le a 4K, Utra HD kérdést, mert ezzel kapcsolatos a legnagyobb újítás a HDMI 2.0 szabványban. Az Ultra HD felbontás 3840x2160px. Ennek a 21:9-es változata a 4096x2160px. A HDMI 1.4 kábelek ezt a felbontást tudták kezelni 24 illetve 30 kép/másodperces képfrissítéssel.
A HDMI 2.0 ezt a 4K felbontást (3840x2160px) tudja kezelni 60Hz-es képfrissítés mellett.A profi HDMI 1.4 kábelek valóban tudják a 60Hz-es képfrissítést, csak nem 4K felbontáson, hanem Full HD-n. Ennek ellenére, HDMI 2.0-ként árulja néhány webshop.Ez, még "csak" HDMI 1.4.
Ha majd ha az adott HDMI kábel a 4K felbontást fogja kezelni 60Hz-es képfrissítéssel, akkor lesz HDMI 2.0 szabványnak megfelelő. [link]
A kérdés az , hogy a Pro-hoz csomagolt kábel milyen, illetve ha bizonytalan, rendeljünk -e egy elérhető árút /2700ft/ biztosan 2.0-ás 60Hz-est Resolution up to 3840 x 2160 @ 60 Hz. [link] főleg ha van 4K-s HDR-es tvk /Samu ks7000/
[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
válasz Something_ #97836 üzenetére
A ránézés nem Prohardver kategória
-
kola99
tag
Hali
Aki vett már PS4 Pro-t , milyen HDMI kábelt kapott hozzá ? Megvan a 2.0 , 4K, 60Hz rajta , vagy jobb ha rendelek egy ilyet ? : [link][ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
hali
MediaMarkban nincs Ps4 Pro ? /csak mert nov11-13 közt akcióznak megint, de nem találtam gépet./[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
ez jó ár ps4 pro-ra ? vagy csak kamu ? [link]
-
kola99
tag
Hali
a magyar storeban a Witcher 3 most akciósan 7.490 ft. viszont 3 nyelvet ír csak / orosz ,angol, lengyel/
patchelve lessz benne magyar felirat is ? / a lemezes verzióban volt/
Jön az új expansion hozzá , akkor megérné... -
kola99
tag
üdv B.U.É.K. mindenkinek !
ha a szilveszteri buli után maradt még zsebpénz,mire gyűjtenétek inkább ?1 : Far Cry Primal / nyílt világú ősember szimulátor/ megj febr.23/
vagy
2: Tom Clancy's The Division /New York -i Destiny 2 /megj márc. 8/ -
kola99
tag
válasz DM-Fan #63684 üzenetére
Azért majd ne felejts el óránként kilépni a játékból , nehogy beégjenek a statikus elemek a félmillás gőzgépbe, aztán fehérmosni kelljen.
Mint ahogy írtad :
/ Az összes kompromisszum, amit itt is meg kell kötni megintcsak a ghosting - beégés témakörhöz köthető: az állandó képelemek, mint pl. a játékok HUD-jai (Head Up Display - eredményjelzők) több órányi játék után ghostingot (súlyos esetben beégést) eredményeznek/[ Szerkesztve ]
-
kola99
tag
Hali , SW Battlefront betat honnan lehet letölteni a ps4-es verziót ? playstation storebe lessz ?/mert most még nincs/
-
kola99
tag
...éjfélkor indul útjára a gyönyör ? /Witcher hype /
-
kola99
tag
Xbox One-ból tégla : [link]
Khmmm...na és mi helyzet velünk ? /ps4/ -
kola99
tag
Hali
The Witcher 3 fórum nincs még , vagy csak én nem találom ?
/pedig már több mint 1 000 000 an előrendelték [link] -
kola99
tag
Bloodborne , egy titkos fegyó : SPOILER [link]
-
kola99
tag
Bloodborne Play élő !
: [link]
-
kola99
tag
Lords of the Fallen = Dark Souls 3 ?
-
kola99
tag
Új füles
-
kola99
tag
Üdv...nah , MM aki november 11-ig rendelte elő csak azoknak van konzol.
Aki utánna dec 7-ig, azok várhatnak január közepén érkező második transport érkezésére.
/sajna én dec 1./
..de legalább egy e-mailt , vagy sms-t lökhettek volna erről ,amilyen nagy cég !
Csak el ne költsük a rávalót karácsony meg szilveszter alatt
Grat akiknek időben megjött ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest