Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz Catman #256051 üzenetére
Nem rémlik, hogy lenne benne magyar nyelv, szóval segítened kell majd a teendők lefordításában, ha a gyermek játszik és nem értené még a feliratot. A lista nélkül lehet benne bohóckodni, de továbbjutni nehézkesen, mert ahhoz az azon lévő feladatokat meg kell csinálni.
A Slime draws near! Command?
-
Frod
addikt
válasz Catman #262449 üzenetére
Ne keverjük a lore-t, a sztorival.
A játék mögé rakott alapötlet/keret, a kihalás, a robotok, stb valóban szuper lett!
Magának a játéknak a kampánya viszont ha úgy tetszik, teljesen lapos, érdektelen.
A befejezés nem kicsit csalódás, hanem nagyon.
Összehasonlításként: egy évvel később jött a GoW, nézzük meg, hogy mit kaptunk az egyiktől és, mit a másiktól. (Vagyis inkább ne nézzük meg, mert csak még tovább alázza szegény HZD-t)Do you see the white shadow?
-
nemorino
tag
válasz Catman #268533 üzenetére
Vizuálisan sokkal érdekesebbnek tartom az Inquisitont, a 10 feletti terület mind egyedi hangulatú, míg a W3-ban van a tutorial terület, Velen, Skellige és Toussaint. Cserébe viszont nincs az Inquisitonben dinamikus időjárás és nincsenek dinamikusan változó napszakok sem. Az Inquisition loot rendszerét jobbnak tartom, mindig úgy éreztem, hogy valami különlegeset kapok, míg a Witcher 3-ban a loot is általában olyan nyomorult volt, mint a veleni lakosok élete. De az npc-kkel való viszony a W3-ban sokkal kidolgozottabb, a története is számomra sokkal személyesebb. Szerencsére nem kellett választani a kettő között, én mindkettőt végigjátszottam és mindkettőt szeretem
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
penge111
addikt
válasz Catman #269480 üzenetére
Hát minden szempontból jobb a második rész, mondjuk nekem az egy is bejött. A második részben ezerrel jobb a történet, a mellékküldik parádésak, a legjobb ha az előre generált történettel rendelkező karakterrel vágsz bele, mert az egyéni történetek is szuperek. Jobb grafika, több skill, fejlettebb harcrendszer, jó és érdekes karakterosztályok! Á, elfogult vagyok, zseniális szerintem a második rész!
Ui: az egyet azzal cseszték el, hogy nagyon elhúzták az első főküldit, könnyen bele lehet unni, hál istennek én azon a részen túllendültem...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
nemorino
tag
Szerintem történetmesélés szempontjából hasonló, igazából második végigjátszásra adja magát mindkettő. Az első coopban csak a hostnak adja a trófeákat, a második szerencsére már nem ilyen. A második grafikája sokkal jobb, részleteiben sokkal jobban kidolgozott, de a harcrendszer szerintem rosszabb lett a pajzsok miatt. A másodikban valamivel jobb a quest tracking, az első ebből a szempontból elég rettenetes. Én nem bántam meg, hogy végigjátszottuk egy barátommal, de nekem nem jött be annyira. Ahogy látom erősen javallott a régi crpg játékok ismerete, hogy igazán élvezd.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
dvd24
senior tag
"hogy többször futottam bele olyanba, hogy véletlenül rábukkantam valamire, ami egy el nem kezdett mellékküldetéshez kapcsolódott, és nagyon esetlenül jött ki az egész."
Nemrég toltam végig a kettőt, ez a jelenség masszívan jelen van itt is. Egy-két sidequestet el is buktam emiatt, mert már felvettem és el is tüntettem egy quest itemet ami kellett volna.
Persze ettől még végig lehetett tolni, és tényleg rohadt jó, de elég maximalista vagyok az ilyen RPG-kben és idegesített akkor
-
_drk
addikt
válasz Catman #279182 üzenetére
De nem is nagyon van olyan játék már.
Alapból egy nagy önellentmondás az egész, nem hiába van támadva ez a 2 széria is, hogy kincskeresőként lelőnek 1000 embert
De valami meg kell, mert csak sétálni és felfedezni meg a logikai feladványok max indie és walking szimulátorban megy el, ami meg már megint teljesen más. -
interstate76
addikt
válasz Catman #279292 üzenetére
Samu és Xiaomi gyorstöltőim vannak itthon, egy régi (tartalék)telefonon kipróbáltam őket és mindegyik 5V feszültségen töltötte --> a teló élve maradt!
(#279294) Alarikman Ez alapján viszont a fogadó oldal sem lehet akármilyen. Én mindenesetre maradok a túlbiztosított módszernél: 5V-os adapter + max. 5V-ot átadó kábel + szintén max. 5V-os mágneses töltőfej --> a kontrollerek is élve maradnak!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
consono
nagyúr
válasz Catman #279345 üzenetére
A Dragon Age Inquisition-nak én már 2-3 alkalommal nekiugrottam, de mindig megunom... A Witcher 2-3 meg többször lepörgött már. Nem vagyunk egyformák A Greedfall nekem kellemes csalódás volt, nem a szokványos fantasy. Nem szokványos teljesen a Dragon's Dogma: Dark Arisen sem, de azt hiába toltam végig, szinte semmi nem maradt meg belőle...
A Detroit Become Humanra tőlem is megy egy szavazat, kár lenne kihagyni. Teljesen más mint a Tsushima vagy a HZD/HFW, de zseniális alkotás.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Dinomano
senior tag
válasz Catman #280428 üzenetére
Platformerek tudnak szivatosak lenni. Esetleg ajánlom az Assassins Creed újabb részeit. Kellően tápolva a karaktert, megcsinálva a mellékküldetéseket könnyű a játék.
Ha nehéz egy játék, azzal még elvagyok. Ha vannak indokolatlan nehézségi tüskék, amiknek oka leginkább a hanyagság készítők érszéről, illetve ha a béna játékmechanikával kell küzdeni, azt utálom.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Catman #280690 üzenetére
A Steel Rising valamennyire souls like jellegű (ami nekem nem jön be), viszont megengedő a game (nem bukod a felszerelést halál esetén), ezért ki fogom pörgetni majd.
A Bound by Flame nem túlzottan souls like. Inkább aRPG. Lop innen-onnan: Witcher, Dragon Age, Mass Effect. Tegyél vele egy próbát. Régebbi game, a helyszínek picik, de azok picik voltak a Mars - War Logs-ban is. Hasonlóan kis helyszínek voltak a Dragon Age 1-ben és Wicther 2-ben is. (Oké, ott volt a világtérkép, viszont a helyszínek, ahol harcoltál, kalandoztál picik voltak.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest