- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
vonSux
őstag
-
james001
veterán
-
Sefter
veterán
-
keIdor
titán
-
törölt tag
-
sting2
addikt
-
FullGas
senior tag
Ez így van, de csak akkor ha komolyan akar multizni. Én is szoktam néha-néha Bf1-ezni, valóban beesik olykor a fps, de nekem nem ér plusz 50 ezer Ft-ot ezért a Pro. Egy kis állítgatással simán lehet a helyzeten javítani. Az időtállóság és a jövőben érkező játékok amik jobban kifogják használni a plusz teljesítményt megérheti a csere, ha nem számít a pénz!
Én még max egy Slim-re lecserélném ha egy 10-15 ezer Ft rá fordításból meglenne. A halkabb működés és a friss gari ennyit megérhet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsotesz81
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sikerült hozzájutnod lemezesként korábban neked is?
Mázlista, én még várok két napot. Szívesen várunk amúgy a topikjában is majd. [link]A két előzmény film megvolt ugye? Már ha érteni akarod a sztorit rendesen.

Kingsglaive: Final Fantasy XV - CGI film [link]
Brotherhood: Final Fantasy XV - Anime [link]"Így is biztos olvassa a Sony ezt a topikot, rögtön lecsapnának."
Szokott Sony-s emberke PH-t nézni (meg MS-től is), de mivel több országban is meg lehet venni a játékot, nem hiszem hogy gondod lenne belőle ha képeket osztanál meg, de jobb a békesség.

-
zsotesz81
senior tag
-
melega
őstag
ÉN a Watch Dogs 2-őt elő is rendeltem. A héten bemegyekk érte szegedre az 576-hoz, és levásárlom a pontjaimból.
Amúgy AC rajongó vagyok, és folyamatosan róka bört húznak le magukról.Az Ubisoft az a baj hogy már a sokadik ugyanolyan játékokat csinál.
10. éve ugyanolyan hibákkal küszködő AC.
Ugyanolyan hibákkal küszködő Ghost Reocrn
Ugyanolyan Far Cry. -
IMIIKE1998
őstag
-
ithuriel
csendes tag
"biztos hogy dobja a kompatibilitást"
100%, hogy a PS4 játékok ugyanúgy játszhatóak lesznek PS5-ön is, ha mégsem, akkor iszonyat sokan fognak áttérni Xbox-ra/PC-re. Ezzel a lépéssel csak bukna a Sony, nyerni nem nyerne semmit se, mert annyi remaster azért nincsen. Sőt, Pro-hoz hasonlóan el tudom képzelni, hogy lesz PS5 patch a korábbi exclusive címekhez, ami mondjuk natív 4k-t ad, ha nem natív volt előtte. Pro-nál már úgyis megcsinálják ezeket a frissítéseket, kb. csak egy paramétert kell átírni hozzá és tesztelni. -
Def26
félisten
"Nekem a Ps4-es verzióval az a gondom hogy találkoztam az egyik pályán stuttering-el, mikro akadással, ami egy idegesítő dolog."
Na igen, ez is bf betegség. Lehet pár hónap múlva már megszűnik. Szerver kereső amúgy jól működik? Nincsenek olyan gondok mint bf4 megjelenéskor?
Remélem a pro gépre már valami tuningolt verzió jön.

-
Lackooo84
nagyúr
-
Kakaduku
senior tag
Ebben teljesen igazuk volt a fejlesztőknek és neked/nektek is akik azt állítják, hogy SP élmény. De akkor kérdezem én, hogy lehet SP élményt nyújtani úgy, hogyha valaki teszem fel 3-6 hónap múlva megveszi a játékot és a felfedezett bolygókat, állatokat stb. már nem tudja felfedezni. Én ezt nem mondanám SP-nek.
Nem akarok vitát indítani, csak egy kicsit elgondolkodtató. Veszít a játékélményből az, aki később kezdi. Ez egy kicsit sántít. Inkább azt mondanám, hogy nem erre készültek, csak nem tudták megvalósítani, így kihagyták belőle és elkezdték hangoztatni, hogy SpSpSpSP élmény...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
-
vg
veterán
-
törölt tag
Nekem egy dolog válik be, de mindig! Nyomkodni kell letöltéskor az X gombot.

Tegnap is pl. megvettem az Unravel-t, majd bementem a letöltésekhez és kiírja még 5óra van vissza.Gondoltam, aha persze még mit nem és kezdődött a push invasion rage!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Harmadik próbálkozásra beállt a legjobb értékre és 6perc várakozást követően már játszottam is. -
james001
veterán
-
james001
veterán
Kicsit azért így is "félek" a játéktól mivel ugye nyitott világú lett,remélem nem az lesz hogy a sztori rövid és a sok ismétlődő mellékküldetéssel tolja ki a játékidőt

(#85461) sutyesz96: Szerintem is Crysis-ra hajaz inkább a SF... Meg kicsit eltúlozták a lens flare-t is
A sötét hangulatú KZ2-3 után nagyon nagy csalódás lett emiatt.(#85465) Zanik: Amióta kiderült hogy ez egy kiherélt GT játék lesz (no karrier mód no dinamikus időjárás stb.),én már rá se nézek. Majd a GT7,bár ki tudja Polyphony számomra csak csalódásokat halmozott fel az évek alatt

-
Prof01
veterán
-
bandi0000
nagyúr
-
Pöttön
őstag
-
Pöttön
őstag
-
N@idia
őstag
-
Madwe
nagyúr
-
marilllyo
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit túl sokat képzelsz bele a dologba, semmi személyesekedés nem volt ebben. Adott egy igen jó játék ami 99,9%-ban pozitív értékelést kapott. Erre van itt egy trollkodó review. Miért foglalkoztok vele egyátalán? A játék rohadt jó, játszatok vele inkább, a szakma meg úgy is tudja, hogy a WP meg trollkodik csak. De én itt lezártam a vitát, mert úgy tűnik hogy meddő dolog.
"Tehát ezzel Troy Baker-t is leszóltad, aha. Végül is biztos jelentéktelen ember.."

"Főleg ez miatt: "Aki normális értelmes ember az nem foglalkozik a WP értékelésével"
Jelentkezzen pls az az ember akit ezzel a mondattal megsértettem, mert annyira kiemelten kezeli a WP értékelését.

Továbbra is vihar a biliben, játszatok inkább egy szinte tökéletes játékkal, ne azzal foglalkozzatok hogy valaki trollkodós review-ot írt.
Remélhetőleg jövő héten már én is belevethetem magam.

szerk: Review-okat nem távolítanak el Metáról előre szólok, volt már rá próbálkozás az elmúlt években nem is kevés.
-
Sirandrish
legenda
Most nem azért de ki az a Troy Baker? Ismerem a munkásságát és remek abban amit csinál.
De azért mert ő megtesz valamit, akkor az már a világ legjobb ötlete? Nem! Nem lesz az!
Mit befolyásol az UC4 értékelése egy COD eladásban? Semmit!Több COD fog elkelni idén és és jövőre is..és azután is. Azért mert jobb? Dehogy. Azért mert multiplatform és mert manapság erre van igény. És ha Troy a feje tetején fog pörögni ezen az sem változtat.
Nem mellesleg az UC4 megítélésén sem fog egy fikarcnyit sem változtatni az hogy 92, 93 vagy 94 pontos értékelése lesz-e a jövőben.
Innentől meg minimum felesleges a petíció. -
marilllyo
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bocs, de ez szánalmas. Nem csak a review, hanem petíció is.

"Sirandrish: Legalább ezzel is tegyünk a cod és társai ellen, hogy minél jobb színben tűnjön fel egy ilyen ritka kincs, mint az Uncharted 4!"
Mintha a mostani pontszám nem lenne már így is eget rengetően pozitív. Ki lehet számolni, ha eltávolítanák (nem fogják) a cikket, akkor is max 1 pontot emelkedne az értékelés szerintem, az meg már nem oszt nem szoroz. Aki normális értelmes ember az nem foglalkozik a WP értékelésével, mert látja alapból hogy milyen jó játék lett az UC4. Vihar a biliben de tényleg.
-
Sirandrish
legenda
-
bandi0000
nagyúr
-
buci30
addikt
-
aizen92
addikt
Nekem az az érzésem, hogy ez az igazi "nextgen" játék. Ezért vettem pst, csak hát várni kellett rá 2,5 évet, ami elég aggasztó.
De megérte!
( még a witchert mondtam volna, se a rengeteg fps gond ps4en nem tette az igazi etalonná. Mondom úgy jogy psen 150 órát nyomtam bele )
-
vonSux
őstag
-
vonSux
őstag
-
marilllyo
veterán
-
vonSux
őstag
-
N@idia
őstag
-
MAXIMIZE
tag
-
kovsol
titán
-
Def26
félisten
-
EczkE
veterán
-
Something_
őstag
-
andro93
aktív tag
-
vg
veterán
-
Def26
félisten
-
eisento
addikt
-
tepenzed
őstag
-
n000rbi
senior tag
-
Becksman
őstag
-
n000rbi
senior tag
-
FuRiONight
addikt
-
mrterminator
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
-
tepenzed
őstag
egy új 4k képes hardvertől azért ne 30 fps-t várjunk már el, hanem 60-at 1080p-ben ...

ezek a cikkek pedig úgy kamuk ahogy vannak, csak feltűnési viszketegségben küzdő emberek közlik a hardver specet, épp olyan szarul mint anno a ps4 megjelenése előtt, majd a sony megmondja a tutit
-
Madwe
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
nekem az kimarad, viszont várom leárazzák a firewatch-t meg azt a horrot, layers of fear talán.Most le van árazva, de annyi játék van ráér az még.
eisento: Az sem rossz, nekem ráér igazából soka játék meg a meló, de muszáj volt megvennem

Azért trükkösek, 9990ft meg írt 600 szállítást, aztán csak 890 volt a gls, meg valami futár díj is 300ft, na de így is jobban járok egy ezressel.
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem is teljesen jó a Doom multija. Az meg hiba, ha valaki a multi alapján von le következtetéseket a játék egészével kapcsolatban. Az az eddig bemutatott single player videók alapján is tisztán látszik, hogy a campaign teljesen más grafikával bír, sokkal részletgazdagabb, kidolgozottabb. Ezen túlmenően a Doom-játékoknak mindig is a single része volt a zseniális a maguk klausztofób, sötét, rettegős hangulatával. A multi csak amolyan bónusz, ami egyébként szerintem - ahogy azt két hete a zárt bétateszt után is leírtam - egyáltalán nem lett rossz: érdekes keveréke a Quake 3 és az Unreal Tournament multijának. Kellően tempós, harcos, grafikailag pedig a kor kívánalmainak megfelelő. Vannak hibái egyébként, szerintem is lehetne még picit a fegyvereket balance-olni, illetve egy-két apróságot ki kéne csiszolni az engine-ből (pl. V-Sync probléma miatti tearing), de egyébként szerintem nem sok ellenvetés lehet vele kapcsolatban. Persze, aki inkább COD-okhoz, meg Battlefield-hez szokott, annak idegesítő lehet a dolog, mert teljesen más univerzum, más játékstílust kíván meg (hozzáteszem, a pályaismeret ott is rendkívüli módon döntő dolog szokott lenni) és komoly rutin kell hozzá. Ugyanakkor a zárt béta alatt sikerült elég jól teljesítenem, már viszonylag az elején sűrűn benne voltam a top 3-ban egy-egy meccs során, aztán meg-megcsíptem az első helyet is.
Jó lesz ez, de gyanítom nem sok játékórát fogok a multiba beletolni a mához 4 hét múlvára várható megjelenést követően, ellenben a single részen szerintem vagy háromszor végigszaladok. Addigra várhatóan már az Uncharted 4-et kivégzem - arra a hétre szabit tervezek.

-
Pöttön
őstag
-
Madwe
nagyúr
-
FuRiONight
addikt
Overwatch PC vs PS4 link
Ezek alapjan ( es DF videó alapján) a ps 4 verzió is tükör simán fut.
A konzolos verzio nem egy sima port, ezt hogy kell érteni? (Esetleg egy linket erről) Kiváncsi vagyok milyen változtások lesznek, de az alapok ugyan azok lesznek, igy nagy gond nem lehet.
Overwatch-t ki szerzi be ps-re?
ha többen összejönnénk akkor számomra nem is lenne kérdés melyik platformra vegyem meg. 
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
Wlac
Ármester
-
Sirandrish
legenda
A VR-t lefosom...ha csak azért kell a PS4K akkor áldásom rá!
De MINDEN ami oda készül az jelenjen meg PS4en is!!!
A grafikai eltérés gyakorlatilag borítékolható...tuti hogy kihasználják majd az új gép erejét.Én én pont ettől félek hogy majd amiatt teljesen háttérbe szorul a első verziós PS4. Persze próbálok bízni a Sonyba, de már ezt a lépést sem gondoltam volna soha szóval...
-
Pöttön
őstag
Én még mindig bízok benne, hogy az egész egy nagy bullshit, és csak minimális módosításon átesett konzolt dobnak ki, ami a jelenlegi 720-900-1080p játékokat futtatja, és max felskálázza 4k-ra mint anno az X360-ps3-is tette.
Eddig a Sony-t ismertem meg az eddigi leg "emberségesebb" cégnek, nem akarom elhinni, hogy így kiszúrnának a saját vásárlóikkal, ha ezt mégis meglépik, akkor az én szememben semmivel sem lesznek jobbak mint a microsoft, akik képesek lesznek kialakítani egy konzolnak eladott pc-t....
Meg ebbe a Sony-nak bizony könnyen beletörhet a bicskája, mert ha ilyen-olyan módon, de egy kis okot is adnak a jelenlegi felhasználóknak a váltásra, az emberek könnyen választhatják majd akár az új Nintendo-t is, ha az mondjuk ugyan annyiért kapásból erősebb lesz...
-
gyuribácsi88
addikt
-
Wlac
Ármester
Shadow of Mordor, Watch_Dogs, Black Ops III, The Phantom pain... olyan PS3-as játékok, amik léteznek, de minek. Ne hidd, hogy a játékkészítők normálisan fognak optimalizálni a gyengébb hardverre, ha ott lesz az erősebb. Ha valóban szebb képet fog adni a PS4K a "normál" játékoknál is, és nem csak a VR-ban lesz jobb, akkor alap lesz, hogy PS4-en minden rosszabbul fog futni, mint most.
-
keIdor
titán
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
danih
veterán
Na, tök jó, pont ezt várom el és ennyi elég is. Nagyon ott van a quake-vibe a videókban (mielőtt valaki belekötne: multira gondolok, tudom, hogy ez doom
)PS épp nézek egy TrackMania Turbo streamet, valami francia gyerek, épp most készül felgyújtani a PS4-et, lol - nagyon jó ez a játék is.
-
nesh20
aktív tag
-
kevepapa
aktív tag
-
N@idia
őstag
3 nappal tolták el a konzolokon a megjelenést! Pc-re már február 9-én megjelenik a DLC. Én egy dologra leszek kíváncsi akik megvették a játékot digitálisan és hozzá a season pass-t azok is megkapják majd a szebb grafikai tunnigot vagy csak azoknak jár akik az Enhanced Editiont veszik ?
-
Prof01
veterán
Hogy ne lennének szebbek? Nem csak szebbek, de stabilabban is futnak. PC-n nem 60fps az Isten, ott az a minimum.
Persze ez fejlesztőkön múlik, pl. egy olyan szégyentelen stúdió, mint a Rocksteady, eláshatná magát!cyberkind: Kb. annyira szép, mint a Halo 5 multi a 720p-jével. Nem értem mi ez a nagy elvárás...

-
Járókeret
senior tag
-
szasanyi
félisten
Én is úgy vagyok vele, hogy játszani szeretek nem szívni, és kínlódni mert játszok.
De a fiam például imádja az olyan játékokat (kérte is a Bloodborne-t), úgyhogy ez nagyon szubjektív. De a JC3 a videók alapján tényleg el lett sz@rva és 15k+ áron egy ilyen produktum egy vicc. Ez konkrétan nevetséges. -
hitman77
senior tag
-
szasanyi
félisten
-
A`rpi
addikt
-
tepenzed
őstag
-
Robi86
senior tag
-
Prof01
veterán
-
danih
veterán
Amit láttál azt jelenti hogy audio feldolgozásra is lehet használni a magot, vagyis az FMOD támogatja már. De bármilyen egyéb, futattási környezetben használt célra is természetesen felhasználható a fejlesztők által, pl. AI. Lényeg, hogy az API és/vagy a Middleware támogassa a funkciót.
-
zzola
titán
-
F.B.I.
veterán
-
Robi86
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
-
vonSux
őstag
-
andro93
aktív tag
-
xenom0rph
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Tőzsde és gazdaság
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Iszonyat sok mellékküldi és melléktevékenység van benne.

itt gondolom nincs

Szomorú is vagyok miatta mert nagyon vártam a játékot.
Kendek