Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz losilee1337 #30790 üzenetére
Ha USA primary, akkor uk is eléri a fifat s tudsz az uk accal fifazni. Ha uk is primary, akkor us accal is tudsz multizni, pl fifaval.
-
losilee1337
aktív tag
Erre valaki adna megerösitést?
Üdv jol tudom ha van két accountom angol,usa a ps+ az angolon van,de a fifát az usa storon venném, tudnék multizni az angol acountomal mivel ott a a ps+?
Psn id: HungaryLosi
-
losilee1337
aktív tag
Üdv jol tudom ha van két accountom angol,usa a ps+ az angolon van,de a fifát az usa storon venném, tudnék multizni az angol acountomal mivel ott a a ps+?
Psn id: HungaryLosi
-
caska1991
tag
Dobott már le valakit multi közben a destiny ? Az ismert tamadás óta ? Tegnap, vagyis ma (hajnal 2 körül /ilyenkor van időm játszani /) controlt toltam, kurvára ment 5000xp körül tartottam és volt még hátra vagy 6 perc, erre lebasz. Net stabil, nem wifivel van. Azt hittem sírva fakadok Szerencsére a bountyt amit akkor sikerült megcsinálni (kill 25 hunter in crucible) mentette. De nem őszinte mosollyal tértem nyugovóra.
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
törölt tag
válasz adamssss #30765 üzenetére
Mármint nem azonos fázison? Mert az, hogy másik kismegszakítón van, az még nem jelent semmit. A fázis legyen ua. Én használok ilyet(vagyis ennek egy elődjét), pedig ment a router-AP(pontosabban WDS-WDS) is nálam, volt jel, de a killzone vmilyen NAT probléma miatt az istennek nem ment. Akkor vettem egy ilyet, azóta is problémamentesen üzemel.
-
discrate
aktív tag
kipróbáltam a lost of us multiját. nagyon bejön, tetszik a stratégia, a lopakodás, a craftolás és fegyverek se rosszak.
viszont elég illuzió romboló, hogy béna vagyok. toltam már egy pár fps-t (bf, cod, killzone) és habár tudom, hogy itt más a megközelítés (nem agresszívan, nyomulni előre), azért zavaró, hogy kb 1/3 a kd arányom.rájöttem gyorsan, hogy itt a magányos farkasoknak radikálisan csökken az életbenmaradási esélye, és együtt kell mozogni, ennek ellenére folyamatosan a spawn képernyőt nézegetem (nagyon sok a töltési/matchmaking idő amúgy).
tippeket már néztem, de minden építő jellegű tanácsot elfogadok, amivel fejlődni lehet.
private party-ban gyakorlás is mehet. -
törölt tag
-
Omli85
őstag
válasz barack1997 #30745 üzenetére
Amennyiben engedélyezve van a HDMI Device Link opció és a TV-d is kompatibilis akkor manuálisan a bekapcsoló gombbal ha indítod a PS-t betöltés után tudod a TV távkapcsolóval vezérelni.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Nayrobi
őstag
Az októberi ps+ nem jövő héten, hanem csak utána fog jönni, szóval október 8-án. Illetve azt is olvastam, hogy pár nap múlva lesz egy poszt a driveclub kormánytámogatásáról ami a fejlesztőktől fog származni, remélem megemlítik a logitechet is...
-
kiki22
senior tag
Amugy szeretem,h a destiny "plazma barát "
-
kkris
csendes tag
Lehet hogy már említették előttem, de most hétvégén ingyenes lesz a multiplayer mód a játékokban azoknak is akiknek nincs ps+.uk.
-
nincs valami extender kábel hozzá?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Wifi hiba mennyire jellemző a gépre?
Nekem egyszerűen nem képes csatlakozni... Ahol a mobilom félerrőséget mutat, ott a PS alig látja a hálózatot... Ez normális? Agyfaszt kapok ettől a géptől. Egy héten egszer lenne időm játszani de ez a szar akkor sem képes nomrális működni...Ez a kód: CE-33991-5
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #30742 üzenetére
En is egy gtx 780-at aldoztam be a PS4-ért Azzal szomolj,ha nagyobb robbanások vannak beesik az fps 40 alá olyan,mintha akadna azért pc-n nem volt ilyen Viszont ez annyira nem zavaró a PS4 eseteben,de legalább nem akadok fel egy kavicsban vagy láthatatlan falba nem ütközok engem ezek idegesitettek a pcs bf4-ben
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
barack1997
senior tag
Hali!
PS4-be be lehet lépni valahogy kontroller nélkül a főmenübe ? Havernál maradt a kontroller, viszon van egy KDL-40W805-öm aminek a távirányítója képes vezérelni a PS-t, de nem tudok bejelentkezni kontroller nélkül, csak ki és bekapcsolni tudom :/
-
haddent
addikt
Xperia Z2 mai napig a legnagyobb akksis high-end S801 nagy kijelzős, közel vannilla androiddal "tökéletes"
A dolog pedig látatlanban is szinte biztosan a sony fejlesztőkörnyezet része és a sony licensz partíció kell hozzá, mint az x-reality -hez és társaihoz, ezért én kétlem, hogy rendesen működne más telefonon. Azért más egy Xperia Z3 -ról Z2 -re átrakni, meg egy számszóngra -
bandi0000
nagyúr
válasz spawn21 #30741 üzenetére
ritkán mint már mondtam, csúcs VGa-t áldoztam be a PS4- ért nem várom el pc ultra grafot de van egy szint ami alá nem szeretném adni amúgy milyen Bugokról beszélsz? Az általánosról? Mert pc-n is tele volt hogy így szar úgy szar exe hiba fagyások, nekem sose jöttek elő
Xbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz N@idia #30733 üzenetére
és a grafika terén sincs nagy visszaugrás? Mekkora TV-n játszol? Nem zavar hogy nem 1080p?
freak az van, sokkal jobb vele játszani ezt már észrevettem, viszont nagyon drága még US on is 20k lesz prémiummal, pedig egyszer már megvettem
Hardline-t veszed?
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #30732 üzenetére
Én is féltem mivel pc-n több mint 400 órám van benne tele volt buggal ezért is akartam PS4-et és megérte megvenni kevesebb a bug elvezetesebb a játék eddig 25 óránál járok és nem igazán tudok belekötni....grafika pedig ugyan olyan mint Pc-n egyáltalán nem csúnya és kevesebb textura vibral mint a pc verzióban
Szerk. Ha megveszed fps freek nagyon ajánlott hozzá jelentősen növeli a jó célzást !
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz N@idia #30731 üzenetére
őszintén én csak attól félek hogy sokkal csúnyább lesz a PC hez képest, mert hiába nézek youtubos videót ugye azon semmi nem látszik, és ezért óckodok a vételtől, mert félek hogy ha nem fog tetszeni akkor képes leszek for sale táblát akasztani a ps4 re emiatt
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #30730 üzenetére
Én napi szintén tolom a multit 3-4 órát és alig alig futok ilyenbe bele egyáltalán nem zavaro,de elvileg most jön a the fall patch amiben a bf3 mozgás átkerül a 4-be aminek nagyon orulok....
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Bf4 el aki játszik, nyilatkozna hogy mennyire zavaró a "zizegő" textúra a tárgyakon? Olvastam tesztet és ezt írták, tudom mire gondol ezért kérdem
-
BMS
őstag
A 30 napos Ps+ csak a konzolokszervizén adják egyes csomagokhoz vagy az minden ps4 csomaghoz jár?
lehet kapni valahol jelen pillanatban olyan csomagot amiben 2 kar,kamera meg egy játék van? mert elfogyott ott ahol néztem -.-"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
lancy
tag
Tudtok ajanlani Destiny magyar klant 22-es leszek es jo lenne egyutt jatszani, mert pugot nem nagyon szeretem. koszi
-
shunter
aktív tag
válasz mfranky #30689 üzenetére
Én is pont tegnap játszottam ki a fő story t. Még a dlc hátra van. Ez a gém tényleg 10/10es. Hiba lett volna kihagynom. Masszívan story orientált, csőjáték ami nekem a kedvencem. Ami "felesleges" lődörgés az is logikus. Hisz ebbe a szituba tényleg muszály lenne minden sarokba, bokorba benézni. Hiszen minden talált holmi igazi kincs lenne.
Amúgy vannak alternatív szálak? Hatással vannak a cselekedetek a story egyes kimenetelére?
-
shunter
aktív tag
Én még azt is megmerném kockáztatni, h a Project Morpheus egy tényleges telót kap megjelenítőnek. Pl egy új Z Ultrát. Úgy mint ahogy a Samsung tette a VR Gear+Note4 kombóval. Logikus lépés lenne, hisz teló be a Morpheus tokba, RemotePlayApp bekapcs és kész. Ezzel a lépéssel lendítenének a mobilrészlegükön is. Ez a cél az Xperia exklúzív RP app al is. De ez csak eszmefuttatás!
[ Szerkesztve ]
-
-
boost
addikt
válasz mrhitoshi #30714 üzenetére
Miért, te melyik cég konzolján futtatnád még az Unchartedet?
Értem mit mondasz, de semmi negatívot nem látok abba, hogy egy cég csak a saját termékére biztosítja a szolgáltatását. Feltennék sokan a "dzsunka" androidjukra, és lenne a pörgés, hogy szar, meg akad, meg stb. Én akkor lennék morcos, ha Sony telón se működne rendesen.
Egy remote play-t elfogadnék, ezért is rendeltem elő a PS-TV-t. Gyakran van, hogy én ráérnék, pont barátnősbabás délután van nálunk, és így mehetne a remote play a dolgozószobámból.
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
Tudtok esetleg olyan konzolboltot ahol még tudok rendelni fifa 15 ultimate editon verzát s pénteken ki is hoznák vidékre ?
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
whYz
őstag
Egy $25-os mounttal lesz egy otthon hasznalhato kezikonzolom. Nem egy nagy cucc, de nem is kell tobb tizezret kolteni egy vitara/3ds-re ha csak neha napjan szeretnek egy kicsit kockulni az agyban.
mrhitoshi: Teny, hogy mindenki jobban jarna(a sony-n kivul) ha kiadnak az osszes fele OS-re a ps4 remote-ot. Sajna nincs ilyen szerencsenk.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
-
whYz
őstag
válasz mrhitoshi #30709 üzenetére
En beleestem egyszer ebbe a hibaba, azota megfogadtam, hogy sony telefont soha!
De attol meg nem jelenti azt, hogy az osszes android sz@r, mert vannak jol optimalizalt jol mukodo okostelok is, mint pl a nexus sorozat tagjai.
Raadasul ha menni fog a ps4 remote akarmelyik androidon akkor ez eros erv lesz a droid mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van olyan aki PS4-en Diablo-zik?
Arra lennék kiváncsi hogy PS4-en a Diablo 3 van e olyan friss mint a PC verzió?
Szóval a 2.1-es Patch újításait megkapták e már?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
N@idia
őstag
válasz Nayrobi #30704 üzenetére
Én még rendelni szeretnek egy vortex-et is ahol csak az egyik magasitott a jobboldali a baloldali nem.En is beszalok a költségbe ,ha vki rendelni akar kontroll freek-et.
Egyébként akinek nem fontos most az hó végén tarsulhat velem is mert én akkor szándékozom megrendelni a vortex-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
válasz tepenzed #30697 üzenetére
Én most vettem ilyet "phantom"-ot hogy pontos legyek, hihetetlen jó az irányítás bf4-nél a k/d aranyom 0.45 volt 3 nap után 1,3 lett mindenkinek ajánlom ezt a kontroll freek-et destiny-el is mindig az elsők között vagyok .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest