Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok, nem tudom volt-e már ez a videó linkelve: [link]
Nagyon úgy érzem, hogy instant vétel lesz ez a játék. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Később valakinek lenne kedve GTA-zni kicsit? Tegnap kezdtem, szóval kellene valaki mentor féle.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok
Biztosan volt már téma, biztosan van rá megoldás is, de sügér voltam s nem találtam. A PS-en a Nat típus az kettesen van. Hogyan tudnám átállítani egyesre? DIGI szolgáltató, ASUS RT-65P router(DMZ beállítva).
Köszi -
Zsolty20
senior tag
válasz allnickused #230018 üzenetére
Asus rt-ac65p :)
-
Zsolty20
senior tag
"Állítólag az Xbox Series X támogatni fogja a Steamet és az Epic Games Store-t"[link]
Oké, pletyka, de ha meglépik, akkor mint konzol megszűnik létezni, s a PS marad az egyetlen komolyabb konzol, nemde?[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok.
Mit lehet tenni olyankor, ha szeretnék vásárolni store-ban, de nem tudok, mert az új biztonsági kódos ellenőrzés után visszadob a store rendszere és újra meg kell adnom a 3 jegyű kártya kódot? -
Zsolty20
senior tag
válasz FollowTheORI #231600 üzenetére
De miért is? Ha egy konzol futtatja a PC-s játékokat is az attól még konzol marad, avagy már másmilyen ligába tartozik az eszköz?
Eskü nem akadékoskodás, csak szeretném megérteni.
Ha ez megvalósul, akkor számomra az xbox mint konzol megszűnik, mert ennyi erővel lehetne PC is, nem? -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Sügér kérdés: ha már hallhatóan hangos a PS4 Prom hűtése, s szeretnék egy tisztítást eszközölni/eszközöltetni akkor felkereshetem vele a hivatalos szervizt?(van még rá garancia)
-
Zsolty20
senior tag
válasz Kendek #231949 üzenetére
Még nem igazán kellett hangosabbra venni a TV-t és a szomszédok sem szóltak, hogy repteret üzemeltetek-e. Abban reménykedem igazán, hogy az állatszőr ami esetleg bekerül a gépbe(nyuszi vedlés, nem jó dolog) az okozhat-e bármilyen nem várt, melegedésből adódó problémát. Egyelőre megfigyelem a fejleményeket, aztán ha tovább hangoskodik aktivizálom magam.
-
Zsolty20
senior tag
válasz hombre[EU] #236015 üzenetére
De nagyon dulván....
Várós lesz ám, az egyszer tuti -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok
A helyzet a következő: van egy PS4 Prom, ahol van két profil, az enyém és az asszonyé. A probléma az, hogy valamiért a játékok nála lakatolva jelennek meg és nem tudja elindítani. Hogyan tudom elérhetővé tenni a számára azokat?
Köszi -
Zsolty20
senior tag
válasz markknight #251584 üzenetére
Nekem mindig, mindenhol működött a dolog
Nagyon ritka volt az, amikor nem, s akkor is csak pillanatnyi üzemzavar volt. -
Zsolty20
senior tag
válasz Darth_Revan #251618 üzenetére
Én nem hinném, hogy az lesz a baj, ugyanis nekem szintén 2004-es verziójú Win10 van a gépemen és pöccre beenged, minden hiba nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest