Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Ez a bekezdés megfelelő lenne. A többinek meg nincs értelme mert úgyis megmagyarázod.
"Én meg inkább gyűjtök nyúlszart, mint hogy bemegyek egy szobába, területre, és addig nem haladhatok tovább amíg le nem verem azt a 12 lespawnoló démont amit a fejlesztők oda szántak. Addig láthatatlan, vagy látható falak, tereptárgyak állják utamat. Elég illúzióromboló, és olcsó megoldás."
-
No, tegnap belelapátoltam pár órát a HZD-be és azt kell hogy mondjam, eléggé tetszik. Nagyon szép a világ basszus, ilyen open world játszóteret ritkán lát az ember és annyira fluid, röccenésmentes az egész hogy WOW. A HDR meg még rátesz egy lapáttal, valós 10bites panelon hajad leteszed kategória. Viszont vagy én vagyok béna vagy nem tudom, de normálon játszom és már így az első 5-7 órában is megszenvedtem pár "boss-al", elég nehéz a játék, főleg a futás közben íjászat a robotok gyengepontjára
-
.LnB
titán
válasz
Xaels #206239 üzenetére
Jó értem, akció fókuszú játék jól esett. Ahol csak menni kell azt nyomni a gombot.
Emlékeztet engem ez a DMC5 a FFXV-re. A harcrendszer ott is ilyen, de az open world, és nincs benne ez a "room" mechanika, ami bekorlátoz. Ezért fura nekem a DMC5. Ettől függetlenül megértem, hogy ez stílusjegy. De mostanra lehetett volna szakítani ezzel.
(#206240) Def26 Én nem vagyok munkanélküli. (se iskolás
)
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #206238 üzenetére
Én úgy gondolom magamról, hogy tűröm a kritikát. De lehet nincs is ez így. Mert ha azt látom, hogy valaki azt írja, hogy baromság amit írok. Akkor felvetül bennem az a kurva egyszerű kérdés, hogy miért?! Szerintem én két kommentben (remélem) szépen leírtam a véleményem. Nyilvánvaló, hogy nem fog mindenki egyetérteni vele, nem is hittérítésnek szántam. De valahogy civilizáltan meg lehet ezt beszélni szerintem. Levezethettem volna azt is, hogy egy ilyen komment mint az övé szerintem miért baromság, de az gyerekes lenne.
-
.LnB
titán
válasz
pr0bi #206230 üzenetére
baromság, mert...
-szerinted generációja egyik legjobbja?
-nem az én világom?
-mert pr0bi azt mondja?
-mert nem tudod elviselni a negatív kritikát egy játékról ami neked tetszett?Melyik lenne a megfelelő befejezés? Nem igazán tudom, mert nem igazán fejtetted ki, vagy magyaráztad meg az állításodat.
-
Rigormortiis
veterán
A Nier egy open world hns-rpg. Ez pedig egy vegytiszta hns, ahol csak a skill számít.
Aki eddig sem csípte a sorozatot, ezt is engedje el, de szerencse, hogy a Capcom gondol a ps 1-2-n nevelkedett gamer rétegre is, és nem ül fel az összes létező divathullámra.
Btw...akinek eddig kimaradt a Dragons Dogma, tenyleg vegye már meg akcióban
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #206223 üzenetére
Biztonsági kérdés + Válasz + kétlépcsős azonosítás meg a többi biztonsági intézkedés ha van = alap, aki storeban bankkártyával fizet.
-
.LnB
titán
válasz
Xaels #206224 üzenetére
Én meg inkább gyűjtök nyúlszart, mint hogy bemegyek egy szobába, területre, és addig nem haladhatok tovább amíg le nem verem azt a 12 lespawnoló démont amit a fejlesztők oda szántak. Addig láthatatlan, vagy látható falak, tereptárgyak állják utamat. Elég illúzióromboló, és olcsó megoldás. És megtöri szerintem a ritmust.
H'n'S a Nier: Automata is, még sincs benne ilyen mechanika..
-
fausto
addikt
válasz
A webkártya sem rossz az ilyenek miatt, mindig csak annyi pénzt rakok rá, amennyit el akarok költeni.
-
Wesder
titán
válasz
Gondolom PayPal nem jàtszik ebben az esetben.
-
l.skywalker
titán
Akinek van bankkártya adva a fiókjához érdemes egy Biztonsági kérdés + Válasz-t beállítania. Van valami gikszer a rendszerben:
-
.LnB
titán
Relatíve én is sokat nézegettem a DMC5-öt. Demo nem jött be. És lehet tévedek, de én úgy gondolom, hogy ha valakit nem ránt be ez a püffölöm a gombokat minél jobb kombókért feeling, akkor nagyjából nincs ami megfogja ebben a játékban. Vagyis de, a nagyon vagány stílusú átvezetők. Csak azok között mindig ott a gameplay.. Teremről-teremre kell haladni, leütni a pack-eket, néha egy boss, és ennyi.
A játéktér se emeli a hangulatot, statikus és élettelen. Főleg azok a démoni katakombák(?) kb minden játékban ugyan így néz ki.Ez tipikusan az a játék amiből qrva jó trailereket lehet összevágni. Azok alapján én is kívánom mint a franc, de egy végigjátszást nézve már unalmasnak tűnik az egész nekem.
Persze mindig van az az akció amiért már megéri..
-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #206213 üzenetére
Ez olyan amikor a haver rendel a vendéglőben vmit, én megkóstolom, olyan mint a xar és én is azt rendelem.
-
belan
addikt
válasz
Hátha teljes játék be fog jönni kevés volt az a 5 perc 😂 . Imilenni nem tudtam 1 órás a demo .
-
ldave
félisten
válasz
Igazi fogyasztó, ne zavard meg
-
belan
addikt
Ma meg vettem a DMC5 kiváncsi vagyok milyen ,demo nem nagyon jött be .
-
sp8787
addikt
válasz
Zolibacsi88 #206205 üzenetére
Persze
-
Infernohun
tag
Van itt olyan aki nyomja a Day Z című survival játékot ?
Mert most 25% kedvezmény van rá,és nem tudom mennyire érdemes ezt a konzol verziót beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest