Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Xaels #188778 üzenetére
Itt még mindig az a probléma ami már párszor le lett irva, és a linkelt videóban is kifejtették. Igérgetnek orrba szájba és teljesen mást kap az ember 60euróért, arról ne is beszéljünk, hogy még van játékon belüli vásárlás, amit én betiltanék, mert nagyon rossz irányba megy ez el. Ezt régen hol csinálhatták meg? Kevesebbért is ment csődbe cég, én nem értem mi megy jelenleg a játék piacon és most nem csak az EA-ról van szó, lásd Ubi, Activision és társai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest