Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
és (#188759) Gery9112
Én az EA-val már nem foglalkozok. Annyira gáz legtöbbször amit csinálnak. Ezt jól is érzékeltettem amikor az Unravel végigjátszása után leírta, hogy "el sem hiszem, hogy ehhez a játékhoz az EA-nak köze volt".
Sokan elbagatellizálják azt a dolgot, hogy meg kell becsülnünk ma már a jó fejlesztő stúdiókat (ezt teszi a Sony is szerencsére).
Ma már hol tart az EA, Activision, Blizzard, stb stb. A Blizzard... az fáj nekem a legjobban.
Bocsi, hogy VR videót linkelek, én se vagyok oda értük, számomra se mérvadó a véleményük, de ezt hallgassátok meg. [link] Nagyon igaz amit elmond, sajnos. Ez a videó nagy port is kavart az Anthem topikban pár napja.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Xbox One
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs