Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nekem a 4 végigjátszás, 31 óra volt, de volt itt egy kolléga ő 18-at írt, azt nem tudom hogy csinálta, lehet easyn tolta. Aki ezt a játékot hardon végigviszi, emelem előtte a kalapom minden tiszteletem az övé, és még ettől fentebb is van fokozat! Az első a leghosszabb, utána már egyre rövidebbek, mert más más sztorit tolsz végig, ezek inkább kiegészítik a történetet. De a játék maxolása kb 40-50 óra is lehet simán,
én a side questek felét sem csináltam meg, aztán van még egy secret boss lvl 99 én pedig lvl 45-ön fejeztem be a játékot, de már nem vagyok fiatal, nekem elég volt, hogy összeállt a történet. Ja és 26 befejezése van a játéknak 4 fő befejezés, dea maradék csak mini alternatív befejezések. -
bandi0000
nagyúr
válasz
XuChi #164893 üzenetére
van HDMI ARC a tv-n?
mert ha van, akkor abba dugd be a házimozit, a többibe mehet a switch vagy mit tudom én mide amúgy az lenne a legegyszerűbb ha switch nélkül kipróbálnád direktbe a TV,házimozi,konzol legyen partiba, azt ha nem megy akkor valamelyiknél megakad, de am meg tuti mennie kell, nekem is így megy, csak nekem nem kell switch szerencsére
-
penge111
addikt
Tudom tudom, már megint a Nierről írok, de muszáj ezt kiírnom magamból pár sorban. Este végére értem a 4. végigjátszásnak is. Ezzel lett kerek a játék története. Mikor az ember először végigjátssza, ül a legördülő stáblista előtt és nem érti ennyi, ezaz a hatalmas játék amiről zömében ódákat zengenek? (megjegyzem negatív kritikákat szerintem azoktól kap/ott a játék, akik csak egyszer pörgették ki.Aztán nekifeszül az ember még egyszer, mert a játék figyelmeztet is rá, hogy nem ez a vége a játéknak, és akkor szép lassan kibontakozik a csoda. Ez a játék egyenesen ível felfelé, minél többször ugrasz neki, annál jobb lesz. Nem egy sablon New Game+ tartalmat kapunk, egyre jobb és jobb dolgokat. Az utolsó bossharcon kb. lepetéztem én még ilyen megoldással nem találkoztam játékban, fantasztikus volt! Elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy mestermű a Nier: Automata, aki végigviszi ne gondolkozzon, ugorjon neki még legalább 3*, mert első végigjátszásra csak töredéke az egésznek!
Ui: A demot meg felejtsétek el, kb. arra jó, hogy elriassza az embert a játéktól. A demo miatt én sem akartam megvenni, de inkább hallgattam a sok pozitív kritikájú tesztre.
-
XuChi
addikt
válasz
WhiteWalker #164890 üzenetére
A felállás a következő.
Egy Xbox One X, egy PS4 Pro, egy gamer PC. Az LG-n csak 1 optikai bemenet van. A switch tudja osztani az optikát a fenti készülékek között.
Nem értem akkor hol a hiba. A ps4 audi beállításainál be van kapcsolva a dts. A switch tudja a dts-t. Az LG is. Akkor miért nem megy ? Csak akkor van rendes 5.1 ha az eszközöket direktben kötöm be az LG-be az optikai kábellel. Amúgy, ha a tv-m van összedugva optikai kábellel az LG-vel akkor sem jön át az 5.1. Samsung UE37ES6710S.
#164892: Nálam hiába, úgy sem megy. A TV kiszürkiti a dts opciót a kimeneti szabványoknál a beállításaiban
#164897: Már tervben van, be is szereztem, de az időm hiánya és az FF XV erősen behatárol
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Végigböngésztem az összefoglalót, de nem találtam választ a kérdésemre.
Van egy LG HT503 5.1 házimozim (tudom gagyi
). Ha optikai kábellel kötöm rá a ps4-et az lg-re akkor megy az 5.1. Ha az optikai kábel az lg-ből a hdmi switch-embe megy ami tud 5.1-et, akkor nincs 5.1 az lg-n.
Kérdésem igen egyszerű. Tudnak a mai konzolok hdmi-n 5.1-et leadni?? Vagy csak optikai kábellel lehet belőlük kierőszakolni ???
-
Sziasztok! Van egy 21:9 es UW-QHD monitorom.Valahogy megoldható hogy a ps4 et ne csak FullHD ba tudjam használi rajta? Mert mást nem enged.Köszönöm
-
.LnB
titán
válasz
Bogyi007 #164874 üzenetére
"de ez miatt Simon és North is elhunyt"
Nem azért haltak meg mert békésen csináltad.
Békésen is lehet, hogy túléljék. Nekem az eső, full békés végigjátszás alatt, csak Hank és Luther halt meg. Másodjára meg full agresszívben csak Simon. De őt is megmenthettem volna, csak sokat rinyált. És a legvégén nem mentem oda hozzá megmenteni.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Mivel a PS4 Pro-m utazgatna havonta egyszer kétszer és a kábelei be vannak építve a szekrénybe (macerás lenne folyton kiszedni a szekrény mögül) szükségem lenne tápkábelre meg hdmi kábelre.
Tudtuk ajánlani valahonnan? HDMI-re láttam már ajánlást itt a fórumban de tápkábelt akárhogy kerestem nem találtam eu-s csatlakozósat sehogy.Köszönöm a segítséget előre is!
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #164876 üzenetére
Nem mondtam hogy nem létezik. Attól hogy velem nem fordult elő, és nem is hallottam róla, nem jelenti azt hogy nem létezik. Az meg hogy az 5.5 verzió óta rosszalkodik a rendszer a Sony-nàl kéne kopogtatni.
-
Carlos Padre
veterán
-
Bogyi007
veterán
Meglett most estére a Detroit első végigjátszása.
Sajnos Connoral nagyon sok ballépést sikerült csinálni aminek következtében Hank és Chloe is elhalálozott, de a legvégén legalább pozitív kicsengést tudtam elérni vele (barátlistámon más hasonló mentést nem csinált eddig). Markus esetében a döntéséhez végig ragaszkodtam hogy békésen probáljam érvényesíteni az karatomat, de ez miatt Simon és North is elhunyt, és közvetlenül a legvége előtt veszítettem el Kara-t és Alice-t is míg Luther a a hajón hunyt el. Nagyon jól sikerült játék lett ez a Detroit. Minimum egy totális végigjátszást viszek még vele az biztos. David Cagenak szerintem ez a játéka sikerült eddig a legjobban.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Carlos Padre #164860 üzenetére
Van a menüben frissítés beállítási lehetőség,hogy pl ne frissítsen,vagy csak töltse le,vagy le se töltse?
Mert akkor inkább lehúzom lan kábelt és beállítom ha szopacs várható....
(Nem vagyok Update fun semmilyen kütyümön...) -
Lackooo84
nagyúr
válasz
gianni85 #164870 üzenetére
Hát ha elvered a kihívás érméket a kütyükre (naná, hogy én elvertem), akkor kénytelen vagy aranyra csinálni őket mert már csak azok adnak érmét, és kellenek a ruhákhoz.
Meglett egyébként, minden kihívásom arany, csak 2 drónos ezüst, így mindent meg tudtam venni a játékban, az a 2 szerintem ezüst is marad...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #164865 üzenetére
ez mit tartalmaz?
-
Adam_Shepard
addikt
valaki meg tudna dobni egy spider man promo kulccsal?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #164860 üzenetére
Nana, tessék örülni hogy jelenleg ez is PS Exklúzív.
-
marilllyo
veterán
válasz
Lackooo84 #164861 üzenetére
Én még ezüstön hagytam őket!
Sőt...egyelőre egy cselendzs sincs aranyon... Nem mertem még nekiállni.
Egyébként nem vagyok az a dühöngő játékos. Játszottam pár b*zi játékkal de egyedül a Rayman Legends napi challenge alatt dobtam át a kontrollert az átellenes sarokba... Azt hiszem, hogy 4x vagy 5x. Kihozta belőlem az "állatot". Illetve belerúgtam egy plüss-teknős-párnába itt mellettem még U4 Survival közben.
Na de ha nekiállok szentségelni.... Hajajjj...
Imádnak a panelba... negyedikig felhallatszik.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Carlos Padre #164856 üzenetére
Uodate: egy áramtalanitás megoldotta, de nem tetszik az irány, az efféle dolgok megmaradhatnának MS exluzívnak.
-
semetka
őstag
válasz
Lackooo84 #164857 üzenetére
Mit csináltál vele? Én már sokféleképp próbáltam de nem törik.
Touchpadom ezzel szemben annyit kapott már ököllel hogy elmondani nem tudom, de még tök jól működik, mondjuk picit mozog már. Jól össze van rakva ez a DS4
Az analógokat nem szoktam bántani mert gyors kinyiffannak. -
Carlos Padre
veterán
Nakérem gyors helyzetjelentés, én is beálltam azok sorába, akiknek az új fw kinyírta a gépet
Fw telepítés után újraindult, kép nincs, fehér fény az elején, nem reagál semmire. -
matyifej
tag
Fifa 18 kimaradt nekem. Fifa 19 demo alapjan aki tolta az elozovel milyen allasponton van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest