Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Create.
addikt
Én az aidat csak azért írtam, hogy ha a hőmérséklet miatt trothlingol a proci, azt ott könnyen látja. De lehet a vrm melegszik túl, ahogy látom a proci meg van húzva. Az a baj, hogy annyi minden lehet ez, hogy csak tippelgetni tudunk. Azt tudom, hogy smikor nálam be-be akadt, akkor az experience miatt volt, de akkor minden egyses bekapott golyó után megállt a játék. De elsőnek a cpu-t raknám alapra és úgy nézném meg.
-
anubis6
aktív tag
válasz
DamianB
üzenetére
Hosszútávon semminek nem tesz jót a magas hőfokon üzemelés, és a tranzisztorokból is nagyobb teljesítményt lehet kihozni alacsonyabb hőfokon, szóval nem segít az biztos.. Elvileg a mai CPU-k lazán bírják a 85-90 fokot is, de hogy ez mennyire tesz jót nekik.. főleg intel vonalon, ahol még a belső pasztázást is elszúrták..
(delid utáni hőmérsékleteket nézzétek meg) -
anubis6
aktív tag
Próbáld meg anélkül telepíteni a drivert, DDU-val legyalulás után, talán segíthet, mert a gpu usage magától nem esik ekkorát, nálam a freestyle (beta experience feautre) csinált ilyet.
V-core esés lehet kihasználatlanságtól is, de mivel a cpu usage nem mozdul, lehet akár táp vagy alaplap probléma is, első körben próbálkozz a driverek frissítésével, oc kikapcs.. ha húzod a vga-t is, akkor előbb azt (de úgy látom ez már megvolt)
Mellesleg látok ott némi hőmérséklet esést, biztos nem volt usage esés? (CPU)Nézz szét bios szinten is a neten, hátha volt valami cpu instabilitás probléma valamelyik verziónál..
Valamire csak reagál, várjuk a híreket
-
BaLee
addikt
válasz
Create.
üzenetére
GPU stabilan 74°C-on volt azt nézem, CPU meg ahogy néztem max 83°C amire felment.
A videokarit direkt visszavettem alapra, hogy a VGA tuningot mint hibát kizárhassam. Igazából a CPU usage meg a hőmétrésketek látszólag rendben voltak azt azért nem linkeltem.A CPU-t anno leteszteltem mindenfélével, hogy stabil legyen, most ment a AIDA stability teszt 15 percig, nem volt gond 82-83°C-nál nem ment feljebb.
-
Create.
addikt
A gpu-nak mennyi volt a hőmérséklete? Az a boost nagyon gyenge, az én msi-m 2025mhz-n megy teljes loadon, de tuning nélkül is majdnem 1900mhz-n (ha jól emlékszem). De a proci is 80fok körüli, ha nem szellőzik jól a házad, könnyen befűtheti az alaplapot is meg a vga-t is. Persze lehet nem azzal lesz baj. Nincs olyan képed, amin rajta vannak a cpu mag hőfokok, cpu usage is, gpu hőfok, vrm hőfokok (vga, alaplap)?
-
BaLee
addikt
válasz
anubis6
üzenetére
Na elcsíptem a hibát, raktam be pár képet MSI afterburnerből.
A CPU usage nem esett le, maxon volt végig, hőmérséklet sem változott. VRAM használat meg folyamatosan maxon 3gb környékén, a lagg idején éppen 2990mb volt de előtte volt 3000 körül is szóval az nem hiszem, hogy emiatt lenne.
Most megpróbálok egy korábbi drivert, a 388.13-at ajánlották itt páran, hátha megoldja. Illetve végigpróbálgatom amiket írtál.
Geforce experience-t ki lehet valahogy kapcsolni? Első nvidiás kártyám régóta, elnézést a noob kérdésért.

-
Thome
veterán
Egész fun ez a sörétes early gameben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BaLee
addikt
válasz
CHIPman
üzenetére
Abban tolom. De nem mindig akkor ha meglátom az embert vagy rám lőnek. Van amikor pl. kijöttem a házból, közelben látszólag senki és akkor állt be 2mp-re. Akkor örülni szoktam, mert nem lőnek le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem játszhatatlan amúgy, mert napi 2-3x van ilyen, csak ha mondjuk pont egy win múlik rajta akkor zavaló tud lenni. -
niof
veterán
Nem gondolom, hogy az normális, ha a Vcore ekkorát esik. Ez vagy egy rossz beállítás, vagy valami az adott pillanatban hatalmas rendszerterhelést okoz. Javaslom a Sysinternals Process Explorer illetve Process Monitor programjait is próbáld ki. Ezek nekem anno beváltak, segítettek néhány "anomáliát" kinyomozni.
-
anubis6
aktív tag
Jó lenne, ha monitoroznád a dolgokat közben, mert nagyon nem mindegy, hogy csak a kép akad be, vagy ténylegesen leesik az fps pl. (GPU\CPU usage, hőmérsékletekkel nincs-e probléma..)
Első körben:
- GF Experience nélkül is csinálja?
- Próbáltad már esetleg az előre elkészített képkockákat feljebb emelni? (Pre-rendered frames) 2 v 3 pl.
- Deathcam\replay nélkül?
- Másik driver?
- Másik screenscale, esetleg felbontás?
- Post process és AA más szinten?
(gondolom mondanom sem kell, hogy ne egyszerre próbáld ki, mert akkor fingod se lesz róla mitől javul meg
)No meg az egy dolog, hogy egyéb programokkal letesztelted az OC-t, de a játékok egészen máshogy viszonyulnak a kérdéshez, van amelyik egyenesen rühelli és full instabil lesz tőle..

-
BaLee
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
Köszi a tippeket, proci OC annak idején ki lett tesztelve, ráadásul nincs is annyira húzva szóval az nem hiszem. SSD-re raktam a játékot, azt is ki lehetne zárni.
Feltettem az AIDA-t ill. visszanézem a következő ilyennél a VRAM használatot.
Köszi a tippeket.
(#18074) =HG=: köszi neked is, teljesítménycentrikuson van de a VRAM használatot megnézem.
-
saen
Topikgazda
-
lemusz
addikt
1-2mp-s "beállás" már nem mikro, hanem rendes lagg. A mikrolagg sokkal apróbb ennél. 3GB VRAM könnyen elfogyhat hogy ha medium feletti beállításokkal játszol. Procid nem megfelelő OC-ja is okozhat hasonlót, ki lett tesztelve, stabil? Esetleg ha túl régi, gyenge HDD-n van a játék, valami vga/windows beállítás, program, vírusírtó stb? Naplózni kell a rendszert (pl AIDA-val) és amikor ilyen lagg van gyorsan megnézni az időt, majd meccs végén visszanézni hw infókat hogy mi történt akkor. Kezdenek melegek lenni, akár túlmelegedés is okozhat ilyet.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Teszt szerverest szokták áthúzni ilyenkor. Bár korai lenne még szerintem, mert van bug bőven.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Csütörtökön lesz, ha lesz.

-
enginev3.0
félisten
Jött új nagy Update?
-
BaLee
addikt
Ezekkel a mikrolagokkal (vagy nem tudom minek írjam, ha beáll a kép 1-2mp-re) lehet valamit kezdeni? Most épp az első solo győzelmem ment el rajta, nyerő helyzetben vagyok, kergeti le a kék az enemyt, bele a célkeresztembe, rálövök, eltalálom 2x, beáll a kép 1mp-re, majd lelő. Ma második ilyen 2. helyem, hogy pirosba lőttem az enemyt és meghalok. Szerintem már van vagy 10 2. helyem.

Mi okozhatja? Hardver szerintem rendben van, net is jó, ping is oké, mégis... Másnak nem csinál ilyet?
-
Segal
veterán
Nekem csak az nem tetszik ebben a frissitesben hogy csunyan lenerfeltek a kedvenc helyemet
Fel Chumacera eltunt
-
gyuribácsi88
addikt
Ez az első normális frissítés az 1.0 óta, eddig minden ótvar trágya kikerült max 24 órán belül, ez (ami tényleg jó update lett) ezt meg b@sznak kirakni az éles szerverekre. Azt nem tudom hogy az új peccsben van e anti cheat update, mindenesetre biztató hogy a teszt szerveren lelőtt a gyerek 1km-ről scope nélkül, csípőből, kar-al. GG blueballs

-
RazoR
veterán
Mikor jön élesbe a sok újdonság?
-
Segal
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Igen 2 hete mar csutortokon (hajnali 2kor) van a nullazas.
-
tangalele
csendes tag
Tudtok e valamit mi ez a 6,4gb frissités a Test Serveren?

-
Tewe013
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Csütörtök.
-
Aventador91
őstag
már nem "nullázódnak" a láda árak hétfőn? azaz nem 700bp egy láda, hanem a múlt heti aktuális
-
Winne
nagyúr
Tudja / nézegette valaki melyik First Key-es ládában maradtak drágábban eladható cuccok?
-
Üdv mindenkinek!
Folyamatosan bad module info hibám van néztem yt videót hogy lehetne ki küszöbölni de akkor nem indul a játék .
Valakinek valami ötlete van köszönöm
Gtx 1080 391 driver -
Atish19
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen. Este én is pakolom vissza az előzőt

-
Tressy
senior tag
Tudja valaki hogy lehet az új célkereszteket hogy váltani red dotban vagy holoban?
-
Atish19
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Új driverrel nekem is microlaggos. Főleg ha megnyitom az inventoryt. Olyankor beakad 1-2 másodpercre. Szintén 1060 G1 6GB kártya, mint nálad.
-
Seep
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nalam a 388.13 driver amivel szepen fut.
-
Don.Corleone
aktív tag
nos, a hétvégén nem lesz event játékmód? pedig jó kis móka volt utóbbi hetekben.
-
Marmonkanna
tag
az elmúlt egy-két hétben nekem is csökkent az fps-em, korábban megvolt a fix 60 fps, most meg sok helyen droppol 50-55re, meg akadt az egész. (egyébként a múltkori rollback után volt a legjobb a performance valaha)
fel voltam készülve, hogy na akkor a mai patch után játszhatatlan lesz, ehhez képest kisimult, semmi akadás. -
m0h0senator
őstag
Nálam is változatlan
-
Grillo
őstag
Nekem új NV driverrel is maradt ugyan annyi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam ugyanannyi.
-
Normen1976
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sajnos az új anticheat rendszer okozza. A komolyabb védelemhez, bele kell nyúlnia a gépbe mélyebben és ehhez érezhető erőforrásigény társul. VAgy védekeznek végre a csiterek ellen hathatósabban (és -20 Fps), vagy + 20 fps és halvány védelem.
-
enginev3.0
félisten
Mi ez a kevés fps tegnap óta????

-
Thome
veterán
Rettenet köreim vannak most, de legalább aktivizáltam magam.

-
scabi78
senior tag
A tegnapi csirkét se nekem, se a társamnak nem számolta bele a pubg.op.gg oldal. Ilyenkor mivan? Eltűnt a vacsi?
Előző szezonváltásnál vettem észre hasonlót, talán most is következik? -
lemusz
addikt
Az a sebzéstábla nekem azt mondja frekventált helyre ugorva most már fel kell venni a pisztolyt, nem kell mérlegelgetni a másodperc töredéke alatt. Eddig volt hogy láttam a földön, de inkább ott hagytam (nem húzva ezzel az időt) inkább mentem tovább másik szobába/házba jobb fegyver reményében még mielőtt találkozok a legközelebbi - sokszor hallható - delikvenssel.
-
saen
Topikgazda
-
gyuribácsi88
addikt
Jó volt ez az új update, a változatosság kedvéért a BP-t sem írja jóvá.
-
H1LTI
csendes tag
Újabb patch!

Bíztam benne hogy javítanak az fx problémán.. de úgylátszik ezek az fps droppok maradnak még egy darabig
😂 -
saen
Topikgazda
Az új patch (2.2gb) anticheat miatt van.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
pckownz
üzenetére
Most így erről a kommentről beugrott miért szeretem ezt a játékot. Nincsenek random csapattársak, így nem kell toxic embereket hallgatnom. Dota,CS GO, Overcsöcs, mindegyikben ezerszer borzalmasabb a community. Randomokkal való squadozást nem veszem ide, mert annak szvsz nem sok értelme.
-
anubis6
aktív tag
válasz
pckownz
üzenetére
Sok értelme nincs is, hogy mások véleményére hagyatkozol a témában, annyira megosztó játék.. Én se értem pl. mi ez a nagy hype, az egoja alól ki se látszó disrispect és hasonlók körül, már kezdem lassan úgy érezni, hogy ez is olyan lesz mint a pankráció: azt dijjazák, kinek van nagyobb arca
Sokkal élvezetesebb olyanokat nézni, akiben van némi alázat (pl shroud vagy jonesy, hogy kis magyar vonalat is adjak), és persze többet is lehet a streamjükből tanulni
IRL is csak azokkal lehet normálisan beszélgetni a játékról, akibe szorult némi intelligencia, és átgondoltan, ész érvek mentén vitatkozik, nem pedig fröcsögi mások gyenge lábakon álló véleményét 
PeL #17999 Tudod, aki tujvának áll, ne csodálkozzon ha meg..barátkoznak vele

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fel Chumacera eltunt