-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz nyamsas #28498 üzenetére
Igen, az az egyik lehetséges magyarázat, ha van egy új acc egy régi playernek. Vagy az, hogy egy tetves csaló, és a 38926. accountjával csal le, és rohadtul nem érdekli, ha kirakják. Szóval még ezt sem tudhatod. És ahogy sokan lőnek ilyen alacsony szinten, abból kb. látszik, ki hova tartozik (a valódi új játékosok nagy átlagban sz@rul lőnek).
Mióta buffolták az SR-eket, azóta érdekes módon nagyon megszaporodtak, akik csak azt használnak. Előtte mindenki a DMR-ekre volt ráizgulva, alig használt valaki SR-t, pedig előtte is 1hit HS volt egy ember. A buff után meg minimum 50%-al nőtt az azt használók száma.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
nyamsas
aktív tag
Általában estefele, vagy késő este tolom.
Az új játékosok sem mind új, egy csomóan csináltak egy új acc-ot, és alázzák a népet, kis szinten. Én is kapok belőle, lvl 205-ös szinten.
Már a mozgása is olyan sokszor, hogy ez tuti nem kezdő..
Aztán amikor megöl meglátom a névtábla mellett hogy lvl 11-es...ahham..
Persze néha van egy-két jó köröm, és még nyerni is tudtam, de ez nagyon ritka. Tpp-ben tolom.#28497Iramirez:
Casual módban lehet menni squad-ban is, ott 88 bot és 12 player van. Naponta 3 kört tudsz/tudtok menni. -
Iramirez
aktív tag
Oké,Squad ban /dual/ lehet Botok ellen menni ?
-
niof
addikt
válasz Iramirez #28494 üzenetére
Meg kell néznem, hogy pontosan hogyan van, mert csak a teszt szerveren próbáltam, mikor oda kijött public előtt. De ha jól emlékszem a training módban 3 lehetőség van. A bemutató pálya, a training map és a 10 db 100% botos meccs lehetősége. De nem vagyok biztos benne.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
prtvlogan
aktív tag
Srácok,!, Ma játszott előttem egy ps4-s haverom, és volt neki egy küldetése, mégpedig, hogy játszon 10 match-et botok ellen... Ps4-n van olyan training match, ami csak botok ellen dob be. Ez megvan pc-n is? 2 hete eladtam a videókártyám, és még kb 1 hét, mire megjön az új..Szóval lehet, pc-n csak botok ellen teljes battle royal-t menni? Olvasom a fórumot, és látom,hogy sokatoknak nem pálya botok ellen játszani, de 2 gyerek mellett napi kb 30 perc játékot inkább nem Vér István ellen játszanám,( rafles én vagyok) főleg az eddig beletett 200 órámmal .( nem is kívánok profi lenni benne, csak szórakozni.9
Szóval van benne végre csak botok ellen játék???
-
niof
addikt
Hehe, ez jó!
-
Grave_444
nagyúr
válasz scabi78 #28488 üzenetére
Bőröndöt sem veszek, mert idegesít ha a menüben minden össze-vissza jelez, hogy van új cucc. Amire a tutorial dolgokat is megtaláltam és mindenre rámentem eltelt 2-3 nap. Nagyon gagyi az egész rendszer. BP gondolom, ami a kezdetek óta gyűlik. Egy ideje már nem is nézem mennyi van. Ugyanúgy a SW BF II-ben.. ott meg azt se tudom mire költhető.
Anno piacoztam és összevásároltam pár dollárért ruhát, azóta az van, amit kapok azt eladom, de sokat nem lehet és totál feleslegesen megmarad. Az összes gyűjtött pontot odaadnám azért cserébe, hogy eltűnjenek tőlem és soha többet ne kapjak ingyen semmit. Scar skin pl.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz scabi78 #28485 üzenetére
Nem értem a fanyalgást. Ne vedd magadra, nem Neked szól, de nem Te vagy az első, aki ezért "panaszkodik".
Senki nem kötelez rá, hogy elköltsd. Lesznek újabb skinek, addonok és pass-ok is, amikre be lehet váltani később... Ez úgy mond ajándék, vagy kárpótlás, bánom is én minek nevezzük. Majd ha tetszik valami, akkor elköltitek arra, ennyi. Csak már uncsííííííííííí.[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Mit lehet kezdeni az 1.300.000 BP-vel? Töröljem ki?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
dudu5130
őstag
válasz Don.Corleone #28483 üzenetére
Én meg a scope-ot. Legalább egy 4x lehetne nem csak 3x
-
niof
addikt
válasz nyamsas #28477 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a botoknak is random osztanak "tehetséget". A legtöbb körbelődöz még akkor is, ha megállsz előtte, viszont van, amelyik meg sz@rrálő pillanatok alatt. Nem egyszer volt már, hogy replayben meg kellett néznem, hogy ez most ember volt, vagy egy OP-re hangolt bot? Volt, hogy úgy rám push-olt AKM-el, hogy pislogni sem tudtam. Na persze "ők" már akkor is lőnek, ha csak fél pixelt elé lógsz a fedezék mögül. Sasszeműek. (Saslábúak - Egy Szilva klasszikus)
Az, meg hogy mikor mennyi bot van, erősen függ attól, hogy mikor játszol. Jellemzően hajnalban, vagy kora reggel sokkal kevesebb a valós player. Sejteni lehet, ha ilyenkor nyomod, bedob a mapra, és már számol is vissza azonnal, meg ritmusosan, hármasával, négyesével szórja be a "playereket", na az akkor botos meccs lesz. Most persze a ftp miatt kicsit másabb a helyzet, de kora reggel fix, hogy kevesebb a full emberes, és több a botos meccs. Bezzeg ha délután állsz neki, mikor Pistikéék hazaérnek a suliból!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
scabi78
senior tag
válasz DiszNóÓl #28468 üzenetére
Mi jobban szeretjük, mert kisebb a pálya, pörgősebb és rövidebb a kör. Nem fontos járművel közlekedni, jobb a loot (karakin, paramo, de sanhokon talán visszáb vették). Röved ennyi.
Vikendi és Taegot is kedveljük, ott is jó a loot. A két régin nekünk kevés...[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
nyamsas
aktív tag
Akkor az milyen, amikor egy nyamvadt bot szed le a bicajról, M416-al? Még a bot is megaláz.....király.
Én egyedül játszom mindig, és azt vettem észre, hogy sokkal több a bot a random map-os meccseken is, mint F2P előtt.
8 meccset mentem, 1 erangel, a többi miramar és sanhok.
Taego-t és Vikendi-t nem adta eddig, szóval azokon nem tudom mennyi a bot, de a fenti 3 map-on van dögivel. -
niof
addikt
válasz DiszNóÓl #28474 üzenetére
Én hajlandó lennék 5-6 percet várni egy mapra, sőt! Akár 10-et is, mert jelenleg is ez a helyzet azzal, hogy be/ki lépkedek, sokszor 5-6-8 játékba, mire jön egy nagy map. Nekem egyszerűen nem szimpatikusak a kis mapok, valahogy azok nem adják a "teljes" BR élményt, pont azért, mert az egész egy rohanás.
adakiller
Nagy mapon a jármű az első, kb. mindennél fontosabb. Ezért ugrok jellemzően mindig olyan helyekre, aminek a környékén 15-20 spawn hely is van. Nagyon ritka, hogy egyik helyen se legyen legalább egy nyüves buggy... Csak tudni kell ezeket a helyeket (nyilván). De nincs semmi gond, ha nem szereted. Ebben a játékban úgy néz ki mindenki szív valamiért...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Iramirez
aktív tag
Énmeg örülök ha 3. -ént végzek
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Grave_444 #28473 üzenetére
csak az elején adja így a pontot, utána top 3 környéke 0 killel is - autó nélkül? ott a rengeteg fix spawn
#28472adakiller
persze az elég kellemetlen, kedvencem az volt amikor lootoltuk severnyt, mentük rozhok híd fele aztán a hármas motor felrobbant random. 10 perc kuka régi szép időkaz a baj a mapválasztóval, hogy ott se pörög minden map, van ami el se indul ahogy láttam kritikalnál, mert ázsiában még ugye nem vették ki, erangel pl botfiesta soloban ha jól emlékszem
HATER
-
Grave_444
nagyúr
Tudom persze. Pont az ilyen lehetőségek miatt játszanak vele a gyengébb játékosok szerintem. Párszor próbáltam, viszont én maradtam végig FPP-ben.
Most így egész sok játékmód lett és kicsit noob friendly néhány.
Casual és a Tutorial módokra gondolok elsősorban, megmondom őszintén fejből nem is tudom őket. A kezdők is megtalálják a nekik valót, viszont személy szerint nekem nem okoz örömet "single playerben" 99 bot ellen gyakorolni és ölni 30-at.Ebben a szezonban kezdtem rankedezni, ez is kissé furcsa.
Értem, hogy battle royale, de a killeket nem eléggé díjazza, csak a helyezés a fontos.
Egy béna, kemper, aki semmit nem tesz hozzá a játékhoz is könnyen mehet előre a rangokban. Lehet csak az elején, ezt nem tudom. Abból indulok ki egyelőre megakadtam Gold V-IV körül, mert nem szeretek bujkálni és autó nélkül ha nem teljes a squad esélytelen, főleg randomban.[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz DiszNóÓl #28468 üzenetére
én speciel azért kedvelem jobban, mert pörgősebb, gyorsabb meneteket lehet menni. Karakin pl megvolt emlékeim szerint 16-18 perc alatt. Míg egy Erangel, Miramar 30 perc. Én nem vagyok az aki beugrunk oda ahova még 30 ember is, viszont így sokszor elmegy 10-15 perc is mire találkozok valakivel, aki sok esetben elrak pillanatok alatt. Így 10-15 perc a lootra (mert szeretem ha van azért egy normálisabb gear), és járműkeresésre nekem nem annyira izgi. Karakin nekem totál ideális volt. Ezért is tettem le anno, mikor elvették a map selection opciót. F2P-el visszatértem pár kör erejéig, de ez a kilépkedünk, visszalépkedünk míg ad egy Sanhokot és ez akár többször is egymás után számomra nem motiváló, hogy újra játsszak akár napi szinten is. Nem értem miért nem lehet visszatenni, most amikor dupla annyian játszanak vele a F2P előtti időszakhoz képest.
de persze aki a nagy pályákat szereti azzal sincs semmi baj, nem vagyunk egyformák .
-
niof
addikt
válasz Grave_444 #28467 üzenetére
Hát, annyiból nem könnyebb, ha rossz pozid van, és nehéz onnan lelépni, akkor gyakorlatilag mindegy. Meg nagyobb távolságoknál sem jelent túl sokat (100m felett mondjuk). A nagy előny inkább a scoutolásnál van, ha te nem látszol, de mégis látsz. Meg be lehet nézni dombok/sarkok mögé, de gondolom ezeket te is tudod.
-
niof
addikt
válasz Kiskutya #28465 üzenetére
Így-így! Kb. azóta "sír" ezért a közösség, mióta bevezették ezt a random dolgot. Van, aki a kicsi, van aki a nagy pályákat menné. Én tegnap azon húztam fel magam, hogy 10-12* ki kellett lépnem kis lobbykból, mire jött egy Erangel vagy egy Miramar. Mióta van a casual, azóta lenyomom azokat is, csak azért, mert fix Erangel. Bár ott a 12 ember viccesen kevés, de néha alakul úgy, hogy nem csak kezdők jönnek be "gyakorolni", és akkor szinte olyan, mint a normál meccs. Meg akkor tud "izgi" lenni, ha elfelejtek átváltani TPP-be.
-
chatran
őstag
A két kispályát kivették? Nyomtam már jó pár kört, de csak a 3 nagy és két közepesbe dobott be.
-
JanR
addikt
Volt azért 1-2 jó küldetés, amivel el kellett szórakozni. De az első küldetésben a "menj buggy-val 500 km-t" se volt semmi
Én úgy csináltam mindig, hogy amiket ládákat kapunk, eladogatom és kis szerencsével meg is lesz a következő seasonpass-ra a lóvé. Az utolsókban meg már eleve G-Coint kaptunk, amiből simán kijött a seasonpass.
-
niof
addikt
válasz Bazsi1987 #28456 üzenetére
Szokott lenni szezonszerűen ilyen külön megvehető season pass, ha erre gondolsz. De asszem úgy van (ha jól emlékszem), hogy megveszed, és a játékban elért teljesítmények alapján nem csak az alap díjakat kapod 4-5 szintenként, hanem minden egyes szintlépésért jár valami. De azt nem tudom, hogy most, a ftp rendszerben ez hogy lesz. Valami biztos lesz most is, kell a bevétel. De én pl. az első négy után már nem vettem meg, mert átment full gagyiba. Mondjuk van aki pont arra hajt, hogy minél idiótábban nézzen ki, de szerintem az ilyeneknek inkább agyturkászhoz kéne járnia, játék helyett, de ez csak az én véleményem.Van pár jó skinem (legalábbis ami nekem tetszik), meg esetleg azok vannak meg, amik valami teljesítmény után járnak, de ennyi kb...
-
Bazsi1987
őstag
Én pár napja kezdtem el játszani vele, általában én az ilyen free cuccokba a battlepasst szoktam megvenni de itt nem találok ilyent én vagyok béna vagyi ttt csak skinek meg ládák vannak csak?
-
nyamsas
aktív tag
Kb. két hónapos kihagyás után, tegnap letöltöttem, kaptam aszem 1800 G-coin-t, hát nem kivették a Taego-s ruha skineket.....
Tele van gagyi ruha skinnel az egész.... fos. -
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Új játékos vagyok, "free-to-play"... Eddig játszottam egy keveset a Lite verzióval (amíg meg nem szűnt), illetve a mobilossal is. Ott, és pl. a Fortnite-ban van ilyen vizuális hang/hallássérült opció, hogy mutatja irányban a lövéseket, lépteket vizuálisan. (A Fortnite-ban ilyenkor mono a hang tudtommal)
Van ilyen opció a fő PUBG-ben?
(Nem szeretek fejhallgatóban játszani... )
Illetve, ma játszottam a második meccsemet. Az elsőbe kb. csak beléptem... nem volt komolyság. Szóval a másodikban meglett az első hely. Lehet botokkal játszottam?indul a sörös aludni
-
Bazsi1987
őstag
Van aki konzolon tolja és tud adni jó controller setupot?
-
niof
addikt
válasz Iramirez #28448 üzenetére
Nem tudok más tippet adni, érdemes WackyJacky101 videóit nézni, az itthoniak közül meg Bly-t. Ők jól magyaráznak, mit hogyan érdemes csinálni. Persze csak ha nagyon nem megy. Ha inkább magadtól szeretnél fejlődni, akkor meg sok-sok játékóra kell, de ezzel gondolom nem mondok újat. Én most hagytam el nemrég a 3500 órát.
-
chatran
őstag
válasz chatran #28431 üzenetére
Elköltöttem ilyen contraband vagy mifene cuccokra, amivel kinyitott 10 ládát, de sajna egyik sem marketable.
Mindegy legalább van néhány fegyverskin közte, ami viszonylag jól néz ki.
Amúgy nem tudom mitől függ, hogy melyik skin marketable, volt már, hogy olyat nyitottam, amit el tudtam adni.
Hetente lehet venni 800BP/db-ért contraband-eket ebből 10 nyit egy ládát. -
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Tudom nagy részt pc-s arcok vannak itt de valaki tud valamit hírt vagy pletykát egy esetleges next-gen változatról?
-
niof
addikt
válasz Grave_444 #28433 üzenetére
Én valami gagyi skin-re nyomtam el, de már azt sem tudom, hogy mire...😄
Más
Ez a drón egy dologra lett jó. Most már az eget is figyelheti az ember, nem csak a földet. Majdnem beszoptam egy win-t miatta tegnap. Az volt a mákom, hogy relatíve nagy volt még az utolsó kör, mikor ketten maradtunk, és a gyerek ekkora távra szarul lőtt a Beryl-el, én viszont nem a Mosin-al. Replayből néztem vissza, hogy folyamatosan azt figyelte a levegőből, hogy merre mozgok, és baitelt össze-vissza, mintha valami kezdő lenne. De a kör több mint fele az enyém volt, neki kicsi mozgástere maradt.
Még az a szerencse, hogy zümmög az a vacak, de nem elég hangos szerintem. A biciklit bezzeg 50m-ről hallani, ezt meg csak tök közelről. Még jó, hogy villog is! Más meccsekben 3-4-et már lelőttem, de itt nem vettem észre, mert magasan megállt vele, és csak addig nézett bele, hogy meglássa, merre vagyok.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
chatran
őstag
Mire érdemes elszórni a 2000 G coint? Olyasmire gondolok, amit aztán el lehet passzolni a steam piacon. Érdemes kulcsokat venni? Vagy legyen a 10 db-os ládanyitogatás 2 ezerért?
-
vaki
aktív tag
válasz chatran #28422 üzenetére
Ezt anno pont láttam a streamer srác szemszögéből...
Amikor lelőtte a 3.-at és utána mozgott tovább, akkor észrevett ahogy kinéztél a sziklától és azt gondolta h maradtál is ott (asszem az még benne lett volna a körben). Nyilván a kulcs az volt, hogy semmi gránátja nem maradt, csak az 1 flash.A felhasználóbarát felhasználó
-
niof
addikt
válasz chatran #28428 üzenetére
Valóban nem ide tartozik, de pont ezért ingyenélőztem le. Ugyanígy gondolom, mint te. Persze biztos van néhány kivétel, akinek van rendes állása, és hobbiból csinálja, de ahogy látom, nem ez a jellemző, és ez egyszerre szomorú és dühítő.
-
chatran
őstag
válasz scabi78 #28426 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele valamennyire még szimpatikus is. A részletes elemzését mosolyogtam meg amelyben pro gémernek állított be pedig nagyon nem vagyok az.
A sztrímer jelenség amit képtelen vagyok megemészteni, hogy egyesek élőben közvetítik ahogy játszanak miközben legálisan csalják ki kisgyerekek zsebpénzét. De ez legyen az én bajom, nem a PUBG fórumra való ennek a kitárgyalása.
-
őstag
válasz chatran #28422 üzenetére
Áhhh, itt szerintem én is észre vettelek volna és ilyenkor amikor kiszúrom, hogy ott van sziklánál a jármű, akkor sejtem, hogy az csak csali, de általában ahogy szűkül a kör úgy kezdem el dobálni szépen lassan a lőszert és inkább a gránátokat, koktélokat gyűjtöm, hogy tudjam őket dobálni ilyen esetben pl. Egyébként szép volt, játékstílusod is ok, jó taktika
De dobhatott volna a sziklához egy gránátot, hogy kiderítse ott vagy-e vagy sem"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
chatran
őstag
válasz Csabex #28421 üzenetére
Akkor közkívánatra: [link]
Az én játékstílusomat nem ér ekézni.
Valami feltörekvő ingyenélő lehet a gyerek, monitorra koldul de már van mörcsendájza is a tizenéves hülyegyerekeknek zsebpénzelverésre.Nézzétek tovább, mert megnézi a replay-t és ott is elemezget.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Más téma, a pubg.report-on nektek működik a save lehetőség?
A minap kivettem az egyik hazai sztrímer gyerek szájából a csirkét és olyan tudományos precízitással magyarázta el, hogy én mekkora pro gémer vagyok, hogy csak röhögni tudtam.
Korábban amúgy simán ment a klipek mentése, most csak teker és nem történik semmi. -
niof
addikt
válasz pendre54 #28412 üzenetére
Ha nem VPN-en keresztül játszol, és itthon vagy (Magyarországon), akkor nagy valószínűséggel a Frankfurti szerverek valamelyikéhez fogsz kapcsolódni. Esetleg Írországihoz. Szóval ezt felesleges piszkálni.
A fent említett debug meg azért jó, ha odalesel és magas a pinged, akkor lehet, hogy csak megy valami letöltés (frissít valamit a géped, torrent, stb...). A csomaginfók meg arra jók, ha esetleg darabosan fut a játék, vagy ide-oda ugrálsz pár méteres körön belül (volt ilyen ), vagy 3* rá kell nyomni az F-re, hogy kinyisson egy ajtót, akkor valószínűleg vesznek a csomagok, ami lehet helyi hálózati hiba is, de inkább szerver oldali a jellemző. Ilyenkor tudhatod, ha sárga, vagy piros az érték, hogy nem a gépeddel van baj, hanem a kimenő, vagy bejövő csomagokkal, esetleg mindkettővel.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Grave_444 #28411 üzenetére
Egy kollégám rakott össze egy ismerősénél ilyet, és azt mondta, rengeteg buktatója van annak is. Gyakorlatilag egy tökéletes állapotban lévő villamos hálózat kell hozzá, régebbi építésű házakban szinte használhatatlan. Magam nem próbáltam, csak mesélték. Lehet amit ő használt, azzal volt a gond. Csak gondoltam leírom...
-
niof
addikt
válasz chatran #28410 üzenetére
Hát, nem tudom, ha a vonatkozó topikokban azt írja a többség, hogy ne, akkor biztos jogosan. Én egyszer kísérleteztem vele, de nem sok különbséget vettem észre. Igaz, úgy állítottam be, hogy ha a játékos gép online, akkor az a prioritás, és a sávszél neki legyen biztosítva. De nem volt nagy különbség, meg a többi eszközömmel nem használom egyszerre, vagy nagyon ritkán, így végül is kikapcsoltam. De az biztos, hogy a WiFi online kompetitív játékra minimum kérdőjeles. Jobb lenne, ha UTP-n meg tudnád oldani valahogy.
-
addikt
-
chatran
őstag
Sajnos nem tudom megoldani a kábelelvezetést, így marad az 5ghz-es wifi. A QoS-ről meg egymást érik az ilyen hsz-ek a Diginet topikban:
"Nagyon sokszor ki lett tárgyalva, hogy a qos és a többi ilyen fos bekapcsolásával a hwnat lekapcsol és a soc izomból próbálja megoldani a dolgokat, amúgy is gigabites net mellett semmi értelme ennek a funkciónak."Szóval patthelyzet, maradnak a packet loss-ok vagy az éjszakai játék túlnyomóan botokkal. Úgy nagyobb a sikerélmény is.
-
niof
addikt
válasz chatran #28408 üzenetére
Ha lehet benne QOS-t állítgatni, akkor igen, érdemes. Még jobb lenne, ha a géped számára dedikált kapcsolatot lehetne priorizálni. Persze az lenne a legjobb, ha rézre dugnád a géped, mert ha jól értem WiFi-t használsz játékra? Remélem nem, és rézen vagy!
Ezt az Asus ketyerét nem ismerem, de nekem is Asus-aim vannak, mindegyik tudja a QOS-t. Szerintem a tiédnek is kéne tudnia.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
chatran
őstag
-
niof
addikt
válasz pendre54 #28404 üzenetére
Nem akarok nagyon belepofázni, hogy ki mit írat ki, de a debug stat-nak több értelme van, mint hogy a feszültségértékeket/teljesítményadatokat kiíratod. Legalább látod az aktuális ping értékét, illetve hogy van e csomagvesztés, vagy nincs. Ez sokkal fontosabb infó. FPS, hőfokok, terheltségi százalékok, ezek okésak, a többi szerintem felesleges. De persze a te géped...
-
addikt
Beléptem a Steam beállításokba, és ott a "Játékban" opciónál, csak az fps megjelenítést lehet ki-be kapcsolni, de én a képen is látható, zölddel kihúzott állapotjelző sávot szeretném kilőni.
Érdekes egyébként, mert ez eddig nálam nem volt látható, csak most, hogy teljesen levakartam, meg újraraktam a játékot, viszont a Steamhez meg nem nyúltam."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
chatran
őstag
válasz Grave_444 #28398 üzenetére
Fraps, de régen hallottam erről a programról. Mióta a legtöbb játékom Steam-en van , azóta nem volt szükségem rá, bőven megfelel nekem a beépített fps számláló.
Azért rákerestem, hogy mi van mostanában a programmal és kiderült, hogy magára hagyták a fejlesztői, majd 9 éve nincs újabb verzió. Ezt írja a wiki:
"Fraps has not been updated since February 26, 2013, and the trademark on Fraps expired on May 19, 2017,[9] leaving the question open whether Fraps has been abandoned."
Ennek ellenére hiba nélkül megy Win10, 11-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EAFC 25
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.