Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
Bekapcsol, gép újraindít:
2017-09-22 16:38:06 - TslGame
Frames: 26783 - Time: 442047ms - Avg: 60.589 - Min: 38 - Max: 82Kikapcsol, gép újraindít:
2017-09-22 16:59:07 - TslGame
Frames: 25839 - Time: 424281ms - Avg: 60.901 - Min: 43 - Max: 80Az ég világon semmi nem változott. Mindkétszer pochinki-be ugrottam, és mindkétszer tiszta idő volt.
-
zarayg
aktív tag
válasz
X Factor
üzenetére
Múltkor belefutottam, észre sem vettem, hogy AS-n van a játék, csak azt vettem észre, hogy laggolok egy picit drop közbe, mondom magamban, biztos szerver hiba... Amikor 2m-ről szemből nem tudtam lelőni sotival az enemyt és 2 mp csúszásban volt a játék, utána éreztem, hogy valami nincs rendben

tanulság: "Ha nem vagy megzavarodva, félre informáltak."
-
X Factor
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az bug, mindig figyelj, h. ne ASIA legyen

-
Segal
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem tudod beallitani fixre az eu-t nekem a kodos frissites ota automatikusan Azsiaira akar menni.
Fps celzas meg csak egyszer jobb klikk. -
ScomComputer
veterán
Hali..segítsetek,hogyan tudom beállítani,hogy az eu legyen az alapértelmezett,mert nekem mindig ázsiát dobja be,és még annyit,hogy célzáskor állandóan fps mód legyen ezt hol állítom be?
Köszi!
Köszi szépen a válaszokat...

-
zarayg
aktív tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére

-
Hold
őstag
Behalok 3 Nő van a Squadban velem

-
zarayg
aktív tag
jövőhét pénteken szabadnapos leszek és asszony sem lesz otthon, kinek lesz kedve reggeltől másnap reggelig nyomni?
jelölj msn-en: [link] -
vaakuum
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A valóságban igen, a játékban nem tudom, még nem foglalkoztam vele ennyire... úgysem látni messzire.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azért az ARMA és a PUBG között van egy árnyalatnyi különbség ezen a téren.

-
<Lacy85>
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ilyen komplex fizikát én nem feltételeznék ettől a játéktól.

-
TheProb
veterán
Van még valaki akinek ködös pályán nem hallatszik süvítés és társai? Mindenki mondja, hogy milyen feelinges én meg csak kamillázok, hogy miről beszélnek, mert szart se hallok.
Nincs tipp, hogy mit kéne megnézzek? Hang beállításokban nincs semmi sem lenémítva.
-
zarayg
aktív tag
pÚP!
-
xtro
aktív tag
-
saen
Topikgazda
-
RazoR
veterán
Lesznek itt még finomságok!

-
Az első generációs - Pioneer - ládák még benne vannak az inventory-ban? Mert én anno kiszórtam őket, így nem tudom hogy léteznek-é még raktárban, vagy eltűntek egy update-tel, alapból úgy emléxem non-marketable és non-tradable státuszban.
-
<Lacy85>
addikt
"Ez általába így szokott lenni. Amikor jó a loot és kezded azt hinni ebből még akár lehet is valami akkor jön valaki és meghalsz, ha meg ritka sz*r a loot és temeted az egész kört akkor simán bejutsz tizen belülre és akár még jól is jöhet ki a lépés."
Ma egy nyomorult S12K-val, meg egy Uzival lettem 12.

Fél pochinki-t áttúrtam, és semmi más nem volt.
Jött arra egy ember. Na mondom hozták a loot-ot. Megölttem, és nála sem volt semmi.
-
Peppo
őstag
Nem is annyira a loot része volt fura. Bár az iskolában ennyire semmi lootot még sosem láttam.
De amúgy jellemzően mi is akkor végzünk jobb helyen (főleg duo esetén), mikor rossz a loot.A tömegpusztító fickón akadtam ki. Tudom, hogy vannak cs-ből meg egyéb helyekről jövő őrültek, akik eszméletlen dolgokat tudnak csinálni, de ez a figura akkor is gyanús volt. Ilyen gyorsan teljes szakaszokat kiirtani, ráadásul egy meccsen többet is, és mindig ugyanúgy, nekem ez bűzlik. Mondjuk a végén nevetségesen halt meg, a hullát lőtte az élő helyett, és pisztollyal lett kilőve.
-
Segal
veterán
Ez általába így szokott lenni. Amikor jó a loot és kezded azt hinni ebből még akár lehet is valami akkor jön valaki és meghalsz, ha meg ritka sz*r a loot és temeted az egész kört akkor simán bejutsz tizen belülre és akár még jól is jöhet ki a lépés.
Amikor squadba győztünk nekem is minden nulla lett. Ma negyedikek lettünk duoba és volt ölésem meg sebzésem is. (pocsék loot mellett a házam előtt állt meg egy motor egy párossal. Egyiket megöltem, másikat megsebesítettem de megölt, végül a társam megölte a társát is de sajna a végére a társamra is ketten mentek
)
Ez van egyszer fent egyszer lent
-
Peppo
őstag
Kicsit fura volt az utolsó meccsünk. (squad) Először a suliban jártunk, ott megvolt az eddigi leggyatrább loot. Egyetlen AR kb. 100 lőszerrel, amúgy meg csak shotgunok. Aztán átmentünk Rozhokba, ott már javult a helyzet. A játék végéig amúgy senkit nem láttunk, egy csapaton kívül.
Ők az emeletes házakhoz ugrottak, és ott is maradtak a végéig. Az egyikük folyamatosan négyesével irtotta a népet. Minden kill az övé volt, és pillanatok alatt végzett egy-egy csapattal. A végén mi is összefutottunk vele, hármunkat kiszedett kb. 2 másodperc alatt kiosztott fejlövésekkel, pedig ehhez még elég sokat kellett forgolódnia is, mert szerteszét voltunk több irányban. Végül havert nem vette észre, így sikerült kilőnie, de nekem akkor is fura volt. Streamerektől nem látok ilyen lövéseket, mint amilyeneket ettől láttam.
A vége csirke lett úgy, hogy hármunknak egy árva hit pointja sem volt, a negyediknek meg az az egy kill.

-
<Lacy85>
addikt
Eladni amúgy hogy lehet a ládákat / skineket?
-
-
RazoR
veterán
Nálatok is frissült a test server?
-
Segal
veterán
Egy apro trukkel tudod kivenni.
Ha feladsz egy hirdetest a neten hogy veszel masnak jatekot es o meg kartyara utalja neked a jatek arat. Jelenleg is vannak ilyen hirdetesek 10-15% kedvezmenyt szoktak felajanlani a jatek arabol tehat mindenkepp buksz valamennyit de mas esetbe csak levasarolni tudnad
-
nejad
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
És a lovét ki lehet venni a steam-ről vagy csak levásárólni lehet?
-
ReFleXx
addikt
csinaltak valamit a motorral? sokkal borulosabb lett.
-
syler123
veterán
Folyamatosan oltottam a játékot, de azért én is ráfüggtem rendesen

Ami még mindig zavar hogy az összes ház szinte ugyanaz belülről, elrendezés, minden. Annyira kevés variációt készítettek, hogy az már nem igaz, egy 3 fős fejlesztőcsapat összedobna több típusú, elrendezésű házat.
Blenderben én összedobok egy típust 1 nap alatt, aki jobban benne van, az meg 3-at. Valakit erre kellett volna ráállítani. -
sagem
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Természetesen megmarad, nem kell beszerezni újra
Néha az EA játék drágább lesz a megjelenés után, de a PUBG esetében ugyanez az ár fog maradni a megjelenés után is, így most csak annyi "előnyöd" van, hogy már most játszhatsz, meg gyűjtheted a ládákat/skineket amiket vagy használsz vagy eladsz. Ha tetszik a játék akkor nyugodtan vedd meg, már nincs olyan tragikus állapotban, bőven játszható most is 
-
sagem
addikt
válasz
mamusz11
üzenetére
Kevés rá az esély, mert év végén jön ki az EA státuszból (elvileg) +új map és egyebek fenntartják a hypeot, s amíg viszik mint a cukrot, nincs okuk akciózni. Szerintem max -10%ot kap Steamen ha kap egyáltalán idén.
Szokott hozzá lenni kupon, a napokban is volt a GMG-n, érdemes nézni, illetve Steamen kívül olcsóbb kicsivel.
-
mamusz11
tag
Lehet offos akkor sry..
Szerintetek steamen winter sale-en le lesz a PUBG akciózva kb 20eu-ra vagy ne is reménykedjek és vegyem meg most 8,k ért(Ft)?
-
kisza25
félisten
válasz
ReFleXx
üzenetére
nekem csak olyan volt, hogy squaban voltunk, 1-2 perc loot után felébredt a gyerek, lehasaltam a fűbe, kimentem, csináltam kaját a gyereknek, majd futottam a többiek után, meg dácsiát találtam és azzal mentem utánuk, a végére egész squad kihalt, csak én maradtam életben és csirkevacsi lett a vége

-
ReFleXx
addikt
meccs közben elmész vacsizni, visszaérsz és csirke vacsi (AKA #1)
[link] -
vaakuum
addikt
Tegnap nézegettem a karaktert játék közben kicsit jobban (egy bombázás miatt most kivételesen a lapítás mellett döntöttem), és meglepve tapasztaltam, hogy a Tomy gunnak a csöve kilógott a falon keresztül a fürdőszobából, és a karakter is áttolja a rohambilis fejét az ajtón, miközben az automatikus mocorgását csinálja és hajlong közben. Elég muris, ugyanakkor elég gáz is. Nincs értelme így a lapításnak nagyon.
-
Segal
veterán
Meg hogy szetosztja e a voltot vagy nem. En pont azt sz*ptam be 1080Ti-nel hogy a regi tapom nem tudott eleg aramot kuldeni a videokartyanak. Bebootolt a rendszer de amint inditottam egy jatekot es kellett vopna a kakao a kartyanak azonnal restart...
Tapcsere megoldotta a problemat. Utolag is koszi megegyszer a tap temaba levo guruknak akik segitettek
-
vzsryl
nagyúr
A hatásfok nem egyenlő a táp által leadható teljesítménnyel. Egy megbízható, jó minőségű 450W-os táp hibamentesen tud 450W-ot adni a PC alkatrészeinek, sőt általában 10-50%-kal többet is, és csak utána kapcsol le a védelme.
A hatásfok azt mutatja, hogy ha konnektorból mérsz 100W-os fogyasztást, akkor egy 80%-os hatásfokú táp esetében 80W-ot kért a gép a táptól. -
Hold
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
GTX960ról, de 1080hoz tápcsere is kellett mert 8as csatlakozó nincs a régi tápokon
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
agressor12
üzenetére
-
agressor12
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi, nekem az kimaradt....
Mert azt néztem ,hogy a jelenleg bent lévő ládákból ilyet nem lehet nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Filmvilág
- Diablo IV
- EAFC 26
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de így rákeresve most már én is azt mondom hogy nagyon várom 

)