Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtro
aktív tag
Onnan hogy mikor bejött ez a láda mizéria akkor be lett jelentve hogy ez csak kísérlet a megjelenésig. Marketingnek jót tenne egy új láda bevetése a meglévő helyett(a régi láda ára nőne) Plusz a más platformon való megjelenés miatt nem tudom hogy fogják megoldani a piac szét osztottságát.
Viszont ha bele gondolunk akkor te eseteben esne a láda ára mivel a ládákat csak kulccsal lehetne kinyitni.
Na mind1 majd dec. végén meglátjuk.
A tartalmuk 100% hogy nem fog változni legfeljebb más láda képében csak ugyanazt a szerepet töltené be ( így a régi/mostanit limitáltá tenné)
-
RazoR
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
+pár kiegészítés:
- az elején érdemes messzebb ugrani a repülő útvonalától, esetleg azokhoz az utakhoz ahol gyakoribb a jármű és azzal a lehető legmesszebbi városba elmenni
- érdemes kerülni a házakat ha gyalog vagy kocsival mész nagyobb távokat
- itt máshogy viselkednek a fegyverek mint egy szokványos fps/tps-ben, érdemes lehet frekventáltabb helyekre ugrani idővel, hogy gyakorold a lövést és ne parázz rá ha tűzharcra kerül a sorHa gondolod vegyél fel steamen, segítek szivesen! Exp_RazoR
-
VGNGR
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Üdv a klubban!

+1 DeathAdder írásának. Annyival egészíteném ki, hogy mindig törekedj arra, hogy legyen járgányod. Így jóval tovább lootolhatsz és nem tud meglepni egy rossz szűkülés. Én egyébként Yasnayába, Georgopolba vagy Militaryra megyek, általában már járművel. -
Segal
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nyugi en a mai napig amatornek tartom magam pedig mar tobb mint 100 oram van a jatekba

-
-
Segal
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az osszefoglaloba van egy discord szoba cim oda gyere be es ott mindig van valaki aki jatszana es ha ketten vagy negyen mentek akkor elo szoba tudja elmagyarazni a legfontosabbakat. Annal gyorsabban ugysem tanulod meg a legalapvetobb dolgokat.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Köszi szépen az írást ez elég lkényegretörö volt. Sok hasznos infó van benne , remélem hamar beletanulok.

-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hali.
Itt meg tudod nézni hol érdemes lootolni. Én különösen Georgopol, Mylta erőmű, Prisont, Noveropnoyet, Mansiont, Gatkai rádiótornyot (aztán irány Gatka is gyilok) szeretem, de mindenkinek más.
Georgopolban a legjobb lootok itt vannak (de innen jobbra konténereket is szeretem, igazi kar98 paradicsom
), illetve ha megtanulod ezen épületek kinézetét (nincs túl sok fajta az egész játékban) akkor az olyanokban van a legnagyobb eséllyel jó loot.Én speciel az apartmanokat utálom legjobban, sok emelet, rengeteg ajtó, de loot nem mindig a legjobb.
Azt hogy meddig érdemes a stílusfüggő, valaki az első valamire való fegyverig, valaki frekventált helyekre megy (iskola, katonaság, gerogopol, kórház) ahonnan ha kijössz élve akkor legfeljebb már csak hullákat lootolsz, valaki meg végigbújkálja és lootolja az egész játékot (ez a módszer a legkönnyebb és legnagyobb eséllyel jutsz el a végéig).
Én néhány healig, két AR vagy egy AR és SR-ig szoktam lootolni, meg legalább egy red dotig
(aztán a haverokkal csereberélünk kinek mi kell). De ha éppen messzire ugrunk ahová senki sem ment, és pont oda szűkül a kör, akkor tovább is szoktunk. Tehát a kör is nagyban behatárolja hogy meddig lootolj.Körök: mindig a fehér körben kell lenned, amikor az idő lejár akkor megindul a kék kör de ha sokáig benne maradsz akkor meghalsz. Minél kisebb a kör annál jobban fogja enni a HP-dat
Én szeretek mindig a kör szélén lenni, mert így a kör fedez.
Piros körbe sose menj, vagy ha odakerülsz akkor bújj fedezékbe, mert ott bombázni fognak. -
-
xtro
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
Lokids
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Jesszus. Tényleg játszhatatlan. 2-t belelövök közelről shotival ellenbe és 0 hit.

-
xtro
aktív tag
válasz
lemusz
üzenetére
12-re emlékeztem

egy Ismeretlen bácsi mondta hogy ládák továbbra is nyithatók lesznek ( azt is kifejtette hogy a CS:GO modellt fogja követni,na most nézz megy egy 3 évvel ezelőtti limitált -operation- láda árfolyamát,kb ugyanaz lesz nagyobb számokkal) és mivel a ládák ingyenessége meg fog szűnni így és ÉN CSAK ÉN GONDLOM hogy a mostani ládák EBBEN a formában meg fognak szűnni mivel ez csak egy béta fázisa a ládáknak( na most emlékezzetek vissza hogy visított a szopós malacbanda mikor behozták a ládákat, na ekkor én és egy jó pár- kezdetleges agyképződménnyel rendelkező- egyed nem a levegőbe sipított hanem mint a kullancs jól megszítta a az anyamalacot és így a játék árának 4x-ese már vissza is jött a gamescom ládákból
).Na most téli szezonba fog kijönni a játék + ott lesz a winter sale ami leviszi az árát ez a kettő hatása lesz az ami a ládák árát nagyban befolyásolni fogja. (a tények tudatában) Én egy pár 10centes deltára számítok ami az ünnepi szezon után rohamoson emelkedni fog.
tldr; a mostani árnál csak nagyobb lesz az összes láda ára - akkor is ha a wintersale leviszi ideiglenesen- és ezt guillotinó alatt is elismételném, szóval senki se adja el még a ládájat hanem szépen farmolgassa csak
Plusz tipp: illetve a BP-t is kezdjétek el gyűjteni mert tuti lesz valami event láda a télen
-
Sziasztok .
Ma én is megvettem ezt a csodálatos játékot és szívesen fogadok minden jó tanácsot amivel a kezdeti körök egyszerübbek lehetnek .Meddig érdemes lotolni ? Merre érdemes menni . Mik ezek a körök ? Egyenlőre nnyi .
Köszi ha valaki segít.

-
cintula187
addikt
Eddig tudtam "élvezni" a test szervert. Ezek az instant teleportálgatások kikészítettek.
-
Segal
veterán
Meg egyszer sem volt 8 euron olyan 7.6 korul volt a teteje es onnan zuhant be 6 ala egy rovid idore es azota szedi ossze magat. Most olyan 7 koruli osszegnel jar. Oszi vasar elott 25 ezer lada volt a piacon mig a vasar alatt felment a szam 52 ezerre is mostmar esik. En most kezdtem el komolyabban kovetni a lada palyafutasat azert vannak ilyen friss emlekeim. Most szerintem fel dog menni 8 korulire majd a teli vasarnal megint beesik valamennyit. Utana viszont nagyban fugg a palyafutasa attol hogy kiadjak e a skineket vagy megmarad e gamescom ladabol nyithatonak e. En utobbira tippelek.
-
Segal
veterán
Ennyi erovel minden skin rizikos

Nekem csak 1 gamescom ladam van azt is penzert vettem (marmint eladott ladak egy jatekkartyak penzebol nem vettem steam penzt valodi penzbol) mar mert nem volt a jatekba mar a lada de szerintem nem fogjak beletenni.
Sajna most az oszi akcional nem volt annyi penzem bent hogy vegyek meg egyet de a teli akcional ha lesz bent penzem akkor en max megegyet bekockaztatok
-
sagem
addikt
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Mondjuk a GC-s láda még annyiból rizikós, hogy ha kiadják újra azokat a skineket amiket azok tartalmaznak, más-más ládákba elszórva, akkor azonnal beszakad az áruk. Jelenleg azért érnek sokat, mert az azokból szerezhető skinek máshonnét nem tudnak kiesni, de ez változhat, mert nem volt garantálva, hogy csak azokból esik örökké.
-
sagem
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
" az Epic jó ellenpéldának, ahol kezdetben foglalkoztak a netkóddal engine optimalizációval és csak utána adták ki a játékot"
Ööö..pont a múltkor volt belőle balhé, hogy a PUBG 17 míg az Epices Fortnite BR meg 18-as értéket ért el a teszteken..ez a nesze semmi fogd meg jól kategória, mindkettő ugyanolyan rossz ebből a szempontból. Pedig ahogy írod: az Epicnek kellett volna/kellene hasítania, hiszen övék a motor/tapasztalat/tudás.
-
Segal
veterán
Szerintem meg pont hogy esni fog megjeleneskor a jelenlegi ladak ara egyreszt a winter sale miatt masreszt meg mert jon az uj lada benne az uj skinekkel es tutira az lesz az elso par napba sokkal nepszerubb igy ezaltal csokken a kereslet a ladara mig a sale miatt meg nohet is a kinalat a piacon de ez csak az en spekulaciom.
-
lemusz
addikt
Azért nem olyan limitált az, mint amilyen mondjuk a gamescom volt.
Ünnepi szezon nem feltétlen jelent jót a skineknek, lásd őszi sale... és jön majd a Karácsonyi is ugye...
3 milliós játékosbázis nem jelent semmit ebben a számításban, max akkor ha úgy gondolod, hogy az alfa legalább ugyan ennyit hoz. Addig csak úgy kell rá tekinteni, mint 3 milliós kicsi pici spajzocskára, ahol már kitudja mennyi ilyen láda rejtőzik.
-
lemusz
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Valószínűleg megugrik majd, de innentől kezdve minden csak spekuláció. Lehet csak 1-2 napra ugrik meg, utána visszaáll vagy éppen csak 10-20 centet ugrik meg, aminél kérdéses hogy érdemes volt-e hetekig tartogatni és hagyni inflálódni egyáltalán...
-
HoyHoy2
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
olyan hogy tuti nincs, több mint valószínű, igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Köszi

Fel fog ugrani a ládák ára a játék megjelenése után?
Hát akkor nem adom el, de ez tuti?
-
xtro
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Miért adod el? Mikor kijön a játék úgy fog felugrani az ára mint a tavaszi nyuszi. Én már 20ladanal tartok ¯\_(ツ)_/¯
-
HoyHoy2
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
hivatalos számok nincsenek sajna de közelítésnek jó
-
tepenzed
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
0.3% körül
-
saen
Topikgazda
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nagyon kevés. Pontos számok nem ismertek, de max néhány százalék, szándékosan limitálva van a számuk, nem véletlen, hogy ennyibe kerül.
-
A ládában szoknya kapcsán, mennyi esély van erre a nagy számok szerint?
Én eddig mindig csak ládákat adtam el, ki sem nyitottam őket
0,4-0,6 eur per láda 
-
cintula187
addikt
-
válasz
tepenzed
üzenetére
És, hogy ne csak leírás legyen a szórásról, amit HoyHoy2 kolléga linkelt, ezen a videón tökéletesen látszik is, egy alap AMD65-ös gépkarabélynál, a lényeg 0,30-nál kezdődik, és kb. 0,50-ig tart. [link]
Amúgy személyes tapasztalatom is van ez ügyben, anno 1972 és 74 között, 26 hónapig volt szerencsém, egy ilyen csúzlival lövöldözni, és lehetőleg kordában tartani a szórást, mert sokszor úgy nézett ki a lőlap, mint az ökörhugyozás.
-
Prosector
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Az a cso nem cso, nem a puskacsovet jelkepezi...az elso x golyo pontossagat hivatott szemleltetni...minel a hisszabb a "cso", annal tobb golyo repul ki belole pontosabban...az akmnel a legrovudebb a cso, mert neki van a legnagyobb recoilja, az m16 nal meg azert a leghosszabb a cso, mert az a legpontosabb...meg kell nezni a vidit es rajon mindenki
-
makro
senior tag
válasz
cintula187
üzenetére
AKM-el akkor a fa mögé is be tudok lőni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem valahogy nagyon furcsa, hogy irányt változtat a lövedék. Ezért is kérdem, mert nem igazán tudom ezt fejben összerakni.
-
makro
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére

Ezt az ábrát kifejtené nekem valaki?
-
-
gtamate2
veterán
Tegnap összedobtunk egy PUBG Kvízt, akinek van kedve nézzen rá bátran.

-
saen
Topikgazda
Srácok, jelezném, hogy van steam-es topic is, itt maradjunk a játéknál. Köszi!
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Segal
veterán
válasz
core i7
üzenetére
Ha készpénzbe szeretnéd látni a pénzt 2 dolgot tehetsz. Az egyik hogy eleve nem steamen adod el hanem pl opskins oldalon. Itt értelemszerűen kevesebbért mennek ma skinek.
A másik lehetőség hogy felteszel pl hardverapróra egy hírdetést hogy másnak vásárolnál giftként bármit a steamen banki előreutalással. Ez megint csak veszteséggel fog járni mert az ilyen hirdetéseknél kb 15% kedvezményt szoktak felajánlani de így készpénzre tudod váltani a steam pénzed.
Én úgy tudom muszáj a telefonos dolog hozzá de ezt majd megerősítik mások.
Mivel idénre igérték az 1.0-át ezért ha csak nem csúszik a dolog akkor ki fog jönni és ami garantáltan benne lesz az az új láda ez boritékolható. -
Segal
veterán
válasz
core i7
üzenetére
Az 1.0 pont ellened dolgozik mert jönnek az új skinek ami tutira értékteleníteni fogja a jelenlegieket hisz a kereslet csökkeni fog a régebbi skinekre plusz a winter sale is ellened lesz mert akkor meg readásul még az eladó skinek száma is nő de nem szeretnélek tovább keseríteni. A lényeg ha esik mondjuk 15%-ot az ár még akkor is irigyellek

-
core i7
addikt
Egyébként 1 hónap alatt csak nem értéktelenedik el mi? Főleg ,hogy kijön 1.0
-
Segal
veterán
válasz
core i7
üzenetére
Egy jó tanács nehogy úgy járj mint én. Én is szépen vártam a 30 napot hogy leteljen és amikor letelt és meghirdettem a ládám közölte hogy amiért nincs beállítva a steam guard ezért 2 hétig pihizik a ládám...
Tehát az első dolgaid között szerepeljen a mobilodra való steam alkalmazás letöltése és a guard aktiválása mert azzal is várni kell 7 napot ami írtó szopó amikor már azt hinnéd árulhatod a szoknyádat...Mr.Csizmás: Cserélni sem tud 30 napig szóval beszopikáztad
Én amúgy is adok érte 101-et is 
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Game Awards-on lesz gameplay a sivatagi palyarol.
-
core i7
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nemtudok eladni nincs 30 napos vásárlásom

-
Mr.Csizmás
titán
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Megölsz mindenkit.

-
VGNGR
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), illetve ha megtanulod ezen épületek kinézetét (nincs túl sok fajta az egész játékban) akkor az olyanokban van a legnagyobb eséllyel jó loot.

).

nem néztétek?