- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Belefutottam egy kis jó-zsaru rossz-zsaru szindrómába. Értsd jó programozó vs rossz programozó.
Elkezdtem egy más által előre megírt kódot kijavítani. Konkrétan írtak egy egyedi rendszert, szarul, hibásan működik, ráhagyták.
Én fejeztem be anno, de most álltam neki feltárni a teljes kódot.
Az hagyján, hogy kiderült, jó szokás szerint, hogy van 3 olyan funkció, amik el vannak kezdve, de elérése sehol, el is felejtette a megrendelő, hogy kérte, és van olyan, ami soha nem is működött, de mivel egyelőre nem is használták, nem zavarta őket, de...Kicsit felqrtam egyszer az agyam, amikor aki írta, közölte, ne szóljak már bele, mert ő mekkora májer, én akkor 2 éve nyomtam csak.
De ti hogy vagytok vele, ha olyan kódot láttok, ahol minden ugynevezett szabványrövid változós, minden lekérdezés $res és $row az eredmény, ahol egy lapon 3 lekérdezs van, ott $res1 $res2 $res3 van?
ha lehet $ebbe_vannak_az_egyik_adatok változót is lehet írni???
miért használ valaki nonstop kétbetűs változókat?
Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?
pl egyik sql tábla btNAME vagyis bérlet neve, másikban gyNEV a gyerek neve, persze a balfarok beírja updatebe utána gyNAME és persze nem ír felül semmitde annak mit adnátok, aki ilyet ír?
include_once("class/screens.class.php");
$SCR = new screen;
$SCR->initScreen();majd a screens.class.php tartalma:
class screen {
function initScreen() {
echo("
<html>
<head>
<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=UTF-8\">
<link href=\"style/main.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\">
</head>
<body bgcolor=#FFFFFF>
<div align=center>
");
}
function endScreen() {
echo("
</div>
</body>
</html>
");
}
}Most ennek sok értelme van, nem? pont 2x annyi karaktert írt mint kellene, mert oda direktben is beírhatta volna a header printet.
Én vagyok a hülye, ha az ilyet hülyének nézem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged