Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Ez nem rossz programozó, hanem egy kókler vérpistike.
A leírtak alapján a kérdéses személy, megrekedt a php24 óra alatt könyv szintjén. Ez mondjuk 1 hónap után nem gáz, de több év alatt, igazi teljesítmény, hogy semmi nem ragadt rá.
Tény, hogy a kezdeti tanulási ideje rövid a nyelvnek és a nyelv lehetőségei is adottak a gányoláshoz, azáltal ki is termeli a tehetségtelen kóklereket, sajnos.

Na pont az ilyenek májer balf@szok miatt van meg a php fejlesztőkről az általános lenéző vélemény.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Mit adnátok annak, aki egyszerre használ magyar és angol neveket pl táblázatai fejlécében? é emiatt írja el a dolgokat?"
Ha már így kérdezted: sallert.
Amúgy a többivel is teljesen egyetértek, a változóneves problémát soha nem értettem, szerintem is sokkal jobb egy jó hosszú, de beszédes és félreérthetetlen változónév plusz karakterekkel, mint egy lerövidített szarság, amiből semmire nem tudsz következtetni, csak egy dolgot tudsz tenni, hogy visszamész a legelejére, ahol inicializálja vagy épp megváltoztatja a változó értékét, és megpróbálod kinyomozni, hogy mi a franc az, esetleg még debuggolást sem úszod meg. Aztán egy replace all valami értelmes változónévre.
Nem tudom, egyes önjelölt programozózsenik miért gondolják úgy, hogy pozitívan hat a teljesítményre vagy a munkatempóra, ha $a, $b jellegű változóneveket használnak.
Ez az initscreen/endscreen meg úgy gány, ahogy van. Nem véletlenül találták ki a template-ezést.
Sajnos vannak menthetetlen esetek, én is találkoztam már ilyennel (kedvelt kolléga volt), akinek hiába adsz elő normális érveket (lásd amiket mondtál is), ő akkor is jobban tudja (a legerőszakosabb, legokoskodóbb fajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Synology NAS
- Senki sem töröl ennél jobban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest