- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek hibái. Viszont biztos, hogy a Yii-t össze lehet hozni Ubuntun is, az, hogy Laccesnek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy Ubuntun még ezt sem lehet működésbe hozni.
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált... 
Nyilván rengeteg bugja van, de nem pont a Yii telepítése az, ami kiveri a biztosítékot.
Félre ne értsd, nem tisztem védeni az Ubuntut, jelenleg nem is használom (egyszóval: kb. leszarom
), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről
). Aztán lehet, hogy fostenger, nem tudom, konkrét, alátámasztott szakmai véleményt erről még nem olvastam, pedig jobb olyat olvasni, mint azt, hogy "az egy szar, mert a Pisti is megmondta". 
===
(#9035) Athlon64+ : ennél jobban alátámasztott szakmai véleményt még soha nem olvastam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált... 
), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)