- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #9034 üzenetére
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek hibái. Viszont biztos, hogy a Yii-t össze lehet hozni Ubuntun is, az, hogy Laccesnek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy Ubuntun még ezt sem lehet működésbe hozni.
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált...
Nyilván rengeteg bugja van, de nem pont a Yii telepítése az, ami kiveri a biztosítékot.
Félre ne értsd, nem tisztem védeni az Ubuntut, jelenleg nem is használom (egyszóval: kb. leszarom), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről
). Aztán lehet, hogy fostenger, nem tudom, konkrét, alátámasztott szakmai véleményt erről még nem olvastam, pedig jobb olyat olvasni, mint azt, hogy "az egy szar, mert a Pisti is megmondta".
===
(#9035) Athlon64+ : ennél jobban alátámasztott szakmai véleményt még soha nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- skoda12: Webshopos átverések
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Corne 36 LP Prebuilt Split Billentyűzet
- Eladó PS VR2 Nagyon keveset használt!
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest