Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Swifty
üzenetére
Nem értem miért ne lenne helye elméleti tervezési kérdéseknek is akár?
Vagy csak az szabad kérdezni, hogy ez az error message, melyik sorban miért van szintaktikai hibám?
Nem szabad osztályokkal megoldani egy problémát, tervezési minta alapján levezetett megoldást adni, mert az már nem ez a topik?
Akkor melyik is az a topik?Már felvetődött párszor és talán tényleg idegesítőbb azt beírni minden héten, hogy a 3 mezős formot, hogy kell letárolni.
És légy oly szíves nem kiforgatni a szavaimat. Én is voltam kezdő, amit most megfogalmazok egyáltalán nem erről szól. De kérdései -remélem belátható- nem csak a kezdőknek vannak és talán nem mindenki a feladatot éppen ellátó legprimitívebb megoldást várja.Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról, bár már eddig is egyre-egyre hanyagoltam az olvasását...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest