- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz [Anduriel] #8948 üzenetére
Szerintem ezen a limiten QQ, KK, AA-al egy MP2 után mindenki visszaemelne. Mivel mindenki csak tartott, ezért én kiosztanék nekik közepes párokat, illetve AK, AQ, AJ-t.
Ha csak tartasz, és nincs A, K, Q a flopban, akkor alighanem egy emelésre viszed a potot, esetleg valaki setesedik és bukás. Ha van kint magas lap, akkor a maradék pénzed nem elég (fööleg, hogy majdnem mindenkinek kevesebb pénze volt mint neked) a dobatásra, úgyhogy esélyes, hogy bukod. A JJ nem olyan jó lap ám. Szerintem nem volt rossz döntés az allin fél beülöövel. Az most külön pech, hogy az eredeti emelönél pont AA volt és akármi lett volna flopon allin kerültök, de mivel öö megadta, ezért becsábult a potba az A2s-is. Persze öö lehet, hogy amúgy is megadta volna,(hiszen már tett pénzt a potba, meg egyszinüü A-os lap, ilyet soha nem dobunk felkiáltással.). Az meg külön szerencse, hogy megjött a 2 outod.
Szerintem ha szüüken is, de pluszos volt itt az allined.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- E-roller topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- További aktív témák...