Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #702 üzenetére

És ez még csak a lista legalja. :)
    Nagyon jó bónuszaik és promóik vannak az i4pokernek (most 2 platformos lett 2 softwarrel, amiket írok, azok a b2b-re vonatkoznak.)

1. 5 euro ingyen : regisztráció után kapsz egy levelet a megadott postai címedre benne egy sign up coddal, műkdik, kipróbáltam.

2. Welcome bonus: ez egy first deposit bonus, én a legkisebbet szedtem ki, 20 euro, de ez is csak azért mert csak 65 euro-t depoztam.

3. Free starter kit: ha depozol pénzt, kapsz ingyen egy i4-os polot és egy pakli i4-os kártyát. (itt ugyan egyszer értekeznem kellett a supporttal, de anyám a mai nap hívott, hogy megkaptam).

4. Vip cash back gold: ez egy rakeback bonusz vip pontokat kell gyűjteni hozzá, egy vip pontot kapsz 0,31 euro rake után, ami 7 euros potnál van. 500 vip-re kapsz hónap végén 25 euro-t, 1000-re 20 százalék rakebacket, 3000-től 25 százalékot, és így tovább 60 százalékig. Megkaptam

5. Vip league: az adott hónapban az 50 legtöbb vip pontot gyűjtő kap 50-1000 euro értékig terjedő utalványt, amit különböző tárgynyereményekre válthat be, és lehet halmozni is az értéküket. (megkaptam, habár 2271 vip pontal csak a 39. helyen áltam, már csak azt kellene eldönteni hogy melyik tárgyra váltom be)

6. Tournament top list: minden tournamenten az első pár helyezet kap tour pontokat, aki a héten az első tízben van 25-200 euro közötti összeget kap, + a havi első kétszáz nyomhat egy 6000 euros freerollt.(nem játszok sok tourt, így nem tudok nyilatkozni)

7. Bad beat Jackpot: NL20-tól felfele az összes asztalon él, emiatt nem nagyob a rake, ha legalább 10-es pókerrel kikapsz, akkor már nyersz 1-2 ezer eurot biztos. A nyeremény halmozódik, amig el nem viszi valaki, így a legnagyobb amit láttam, az 10 ezer euro volt (ez csak az adott party vesztesének kifizetett rész), úgy hogy a vesztesen kívűl a nyertes is és a többi asztalnál ülő játékos és a nyereményalap is részesedik belőle. Sajnos még nem volt részem benne.

8. i4poker shop: itt az összegyűlt vip pontjaidat szintén tárgyakra lehet elkölteni (márha nem verted el tour vagy sng nevezésre, ott általában 100 vip 1 euro nevezési díj). Még nincs annyi vip pontom, hogy valami jó cuccra becseréljem.

9. Van még vmi. refer a friend bónusz is, de ezt sosem néztem.

Kb. így ennyi, nagyon jó ajánlatok. De azt is hozzá kell tennem, hogy sokkal nehezebben tudtam itt nyerni, mint a boss-on vagy a pacificon. Ez lehet azért is, mert az ellenfelek annyival jobbak nálam, vagy még az rng is felhozható (ha nem akarom annyira szarnak nézni magam. :) )

Ja és csak az i4-nak a b2b-s részére vonatkoznak, a bossosra nem.

Lassan elmehetnék i4 promo embernek is. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák