Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt

Ú de felbaszta az agyam egy román calling station. Igazából sosem szoktam idegeskedni mások hülyeségén, sőt tulképp még jó is mert hosszú távon rajtuk lehet keresni, de ez most nagyon durva volt. Igazából tök tét nélküli volt a dolog szóval nem is azért zavar mert annyit buktam miatta, csak szimplán az a bamba hülyeség...
Ráadásul mindig vagy 10 mp-et gondolkozott bár fogalmam sincs min, mert végül mindig call-t találta legjobb döntésnek, de komolyan akár egy script ellen is játszhattam volna ennyi erővel.
Tulképp azért volt zavaró mert pont agresszíven volt kedvem játszani, de ezzel semmit nem lehetett bedobatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest