Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2821) Qorthral válasza venember83 (#2820) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze. :)
Nem könnyű. Elég szerencsétlen helyzetben vagy, hiszen majdnem befér:

1. Ferrari + Merci
2. Alonso
3. Rosberg + McLaren (ez egy érdekes kombó lenne, akár be is jöhet!)
4. Pic -> Hülkenberg

De csak majdnem, így ezek egyike sem megy most még :(

Mi marad? Kockázatmentes lényegében nincsen, csak a pénzen ülés, vagyis ha gyűjtesz még egy futamnyit... Bahrein után mehet a Ferrari mellé a Merci/Lotus (esetleg a McLaren), vagy jöhet a fenti 2. ill. 3. lehetőség. Ugyanakkor bosszantó 15 millióval a zsebedben nem csinálni semmit, főleg, hogy legutóbb sem változtattál :) Mi marad akkor? Minden kockázatos és némelyik átalakítás elég sokba kerül, de ezeket tudod esetleg meglépni:

A, Perez + Merci
B, Lotus + Merci
C, Grosjean + Merci
D??, Massa?
E??, Button?

Sajnos sok más értelmes szerintem nincs... Ha egyet kellene választani, akkor azt mondanám, hogy a pénteki edzések alapján erős Lotus (+ Merci) és nem annyira erős Ferrari esetén B vagy C, egyébként nem változtatnék és Bahrein után ismét egy fokkal tisztábban látva döntenék a sok érdekes irány közül.

jpm: Ezzel nem sok hiba van. :)
Azért van egy érdekes javaslatom:
Kimi, Ric, Marussia, Force India, Caterham
Lehet, hogy az általad kinézett erősebb lesz, de nem biztos. Főleg hosszútávon nem. Alonso sokaknál van, Kimi kb senkinél, holott talán az egyetlen Alonsónál is konzisztensebb élpilóta. Ha bejön, komolyan ott lehetsz az elején akár a legvégéig is. Ha Alonso/Ferrari a nyerő, akkor rengeteg konkurensed lesz. Bahreinben jó esély van Kimi sikerére, én lehet, hogy meglépném.

netpeti98: Ferrari + Merci + Sutil! Without a doubt. (Kár, hogy épp nem fér be a Rosberg + Ferrari!)
Ha nagyon erős lesz pénteken a Lotus, kockáztathatsz esetleg egy GRO, RIC, Ferrari felállást is, tavaly jól ment itt Romain. De utóbbi nagyon kockázatos.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.