- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horney
csendes tag
Sziasztok, előállt egy elég problematikus helyzet. Bocs, ha volt már ilyen kérdés, de nem találtam a keresővel.
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!