-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz Dluinet #53481 üzenetére
Na ezt nem ertem. midegy hagyjuk nem nekem talaltak ki a magyar jogszabalyokat...
15 eves kiskombi, 250 ezer km,dizel, 160LE...erre meg kerdi hogy mikor lett vasarolva...hogy a bartos zabalma meg reggelire[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #53458 üzenetére
Hmm, ezt nem is tudtam, hogy így van. Igaz, most cseréltem 3 hónapja autót, az azelőtti az bőven 2009 előtti vásárlású volt (2004-ben). De ha nem említed meg, akkor csak a kalkulátornál vettem volna észre, hogy mi is van?!?! Hát, akkor engem 2014. júliusig nem érint a dolog
-
TRob1
veterán
válasz Dluinet #53461 üzenetére
Na várjunk csak... én meg idén februárban vettem. Ez azt jelenti hogy én tudok majd váltani jövő februárban (is)? (Mert most is tudnék az akkori dátummal, van egy olyan rész mikor ezt kérdezi)
Tehát kérdésem: jövő februárban simán ugyanúgy tudok váltani ahogy eddig novemberben, szemezgetni az összes biztosító ajánlata közt?
szerk: Eskü, ebben a pillanatban jött egy mél a Netrisktől (akkor tudom is a választ):
[ Módosította: CoolMan ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Dluinet #53458 üzenetére
Minden év novemberében van mindenkinek, aki akar váltani.
Miért? Neked mikor van?
(#53457) Debilon:
Vazze, nagyon vidék. Még jó hogy ott nőttem fel, ott laktam 25 éves koromig. És B10-ben vagyok (igaz Pécs), de a legolcsóbb nekem éves/átutalásos :
Magyar Posta Biztosító Zrt.
9 890 Ft
+ adó: 2 967 Ft[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #53398 üzenetére
Na na, az USB-s házakban van elektronika is, ami feltornázza egy kis inverterrel a teljesítményt. Én legalábbis így tudom
SZERK.: Ráadásul nem kevés házikónak külső táp is kell, vagy pedig Y csatlakozóval 2db USB portot foglalnak le (egyiken megy adat+kraft, másikon csak plusz kraft, ilyen az én SATA-s USB-s laptopwinyó házikóm, csak Y kábellel indul be a winyó, 2 portot elfoglalva).
[ Szerkesztve ]
-
Birsmann
tag
válasz Dluinet #53151 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak az érdekelne, hogy ez miért szűnt meg 6-7 napra, majd mitől jött elő ismét? :/
Illetve tudnál ajánlani Pécsett egy olyan helyet, ahol rendesen megjavítják (kiszűrik a hibás elemet, illetve beszerelik az újat, ha mondjuk alaplapról van szó) nekem?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #53001 üzenetére
Nem a francot nem. Ahogy mész fölfelé a negyedikre, érezhetően melegebb van. Oké egy 10 emeletesben máshogy jön ez le, de egy normál panelban a felső szinten eléggé meleg tud lenni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
-
-
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz Dluinet #52679 üzenetére
Árgép szerint 5k/db-al drágább az első helyen lévő TS 850-es Conti...
Ami azért mindenben veri a nokiant..
Nekem megér 20k-t, hogy nem koccanok le sehol és hogy halkabb is a gumi.
Bár ki kellene próbálnom mindkettőt a korrekt vélemény nyilvánítás érdekében..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #52157 üzenetére
Azt hallottam Én is a Nokian-ról, hogy az árához képest jó minőség, de kicsit hangos..!
Ha jól emlékszem az elmúlt években a Continental WinterContact szériája szerepelt nagyon jól, de ár/érték arányban nem tudom megéri-e az árát illetve, hogy mennyivel drágább a többinél.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
Szpájki
tag
válasz Dluinet #52034 üzenetére
az. sima szalag nincs szilikon védőburok rajta. de szerintem esélyesebb hogy a vezérlő ment tönkre.
kb 2 euró egy másik. vagy kezdjem el visszavágni a szalagot?[ Szerkesztve ]
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
nesa
veterán
válasz Dluinet #52009 üzenetére
Igen de aki pecstol tavolabb is mereszkedik es erdoben szeretne mokolni itt is van egy beton rampa.
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #51930 üzenetére
Oké, akkor gyerekjátéknak rakok félre. Mennyit? 1-2 komplett gépnyi cumó elég lesz? Tudok rakni bele mindent, kártyákat, kábeleket, stb, hogy tudja dugdosni a megfelelő cuccokat a megfelelő helyre.
És tényleg! Mekkora ötlet, köszi! Nekem is van 6 éves (igaz lányom), meg 3 éves fiam. Mindig nyaggatnak, amikor gépet szerelek, meg a csavarhúzókat lopnak és tűnnek el az alkatrészek. Nekik is rakok egy komplett gépnyi alkatrészt eléjük, hadd szerelgessék. Ez eddig valahogy eszembe sem jutott Mindig csak kiabálok velük, amikor 1-1 értékesebb gépnyi alkatrésszel kezdenek el játszadozni.
-
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #51840 üzenetére
Az ész nélküli és pénzpocsékoló tuningból már Én is, szintén "30-as fejjel"....
@hcl
Köszi, de úgy néz ki megvannak amik hiányoznak.
Általában ezekkel az őskövületekkel nem nagyon van szerencsém a gyári oldalakon, pedig azzal szoktam kezdeni, de ahoz képest, hogy egy ilyen "szutyok fuji" egész sok dolog megvan még hozzá.@Exian:
Mire kellene, ha nem titok???
Sajnos most Nekem sincs, de érdekelne, hogy mit lehet vele kezdeni.
Egyébként szerintem szinte bármelyik autószerelőnél, vagy szervízben szívesen adnának Neked ennyit.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #51830 üzenetére
Igen létezik és ahogy "hcl" fórumtárs írja az Everest-nek az "utód programja"!
Kiváló kis fejlesztés, Én most is gyakran használom mivel van 64 bit-es változata is.
Nem csak a "chipset" kiolvasására, hanem a hőfokok figyelemmel kísérésére valamint terheléses tesztekre is lehet alkalmazni.
Próbáld ki, nagyon jó.
-
-
Topikgazda
válasz Dluinet #51805 üzenetére
Pár hónapja már az uránvárosiba járok, majd napi rendszerességgel, és eddig akárhányszor voltam mindig volt friss haluk a jégen, de még az akváriumba is ott úszkálnak a pontyok beugrok ma is hátha találok megint valami okosságot
mondjuk van még Lidl-is sprotnim fagyasztva, valamelyik este megpörgettem paprikás-borsos lisztbe és megsütöttem jó forró olajon, isteni volt
[ Szerkesztve ]
-
oPalRx7
aktív tag
válasz Dluinet #51364 üzenetére
van egy intel pro nálam. 1-2 csoki az ára bontott, nogari, ha tudod próbáld ki átvételkor
átvételi lehetőségek: holnap du. a BMK területén, Pénteken de. az AOK területén, vagy Abaligeti út/Uránváros
feltéve ha megfelel este tudok konkrét adatokat írni róla, nincs nálam
-
nesa
veterán
-
rnrn
aktív tag
válasz Dluinet #51331 üzenetére
Igaz, hogy benyát kérdeztél, ezeken a helyeken kapható LPG is. Mind a két helyen egy-egy alkalommal rájöttem, mikor át akartak kefélni. Egy kb. 1 éve volt. Azóta nem jártam ezeken a kutakon. Gondolom egyéb ü.anyagoknál sincs ez másképp Agipéknál, ill. lehetne pontosabban is fogalmazni, hiszen ezek a látszat ellenére magánkézben lévő kutak... Abba meg rossz belegondolni, hányszor vágtak át a palánkon észrevétlenül...
-
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #51331 üzenetére
Főleg régebben a Baumax melletti ÖMV-ről keringtek rémtörténetek autószerelős berkekben. Valamire én is gyanakszom egyébként, hogy itt-ott nem okés a benzin, mert egyrészt az autóm motorja másodszorra szenvedett olyan meghibásodást, amit akár rossz benzin is okozhatott, másrészt egy csomószor volt már gondom, mert beazonosíthatatlan anyag került az injektorba, harmadrészt szoktam vinni kannában kertigépekhez is üzemanyagot és volt már, hogy olyan szaga volt a benzinnek, amilyennek benzinnek nem szabadna lennie... ja és meg is állt tőle egy hátipermetező, akkor kezdtünk gyanakodni a benzinre és megnézte szakember, aki nem értette, hogy mi az a nem megszokott szag benne...
Egyébként az hogyan jelentkezik és mit jelent az, hogy nem bírja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok