-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Mondanak mindent, szerintem jó és főleg gyors lett. Pedig (ismétlem), nem mai, nem Win8-ra optimalizált géppel használom, hanem egy 7 éves masinával. El sem merem képzelni, hogy hogyan menne SSD-vel
Amúgy pedig ízlések és pofonok: aki még a Win7-hez sem szokott, hanem csak XP-hez, annak mindenképp furcsa és szokatlan lesz. Én, mivel amúgy nem Windowshoz, hanem ezerféle Linuxhoz és Unixhoz szoktam, így nekem egyáltalán nem fájt a gyors megszokás, mivel rendszeresen látok tök különböző rendszert mindenféle GUI-val, és dolgozom is rajtuk, így azonnal megszoktam a Win8 UI-ját.
Megaztán, 1-2 alkalmazás még jó is hozzá Mert ugye, erre már nem csak megszokott ablakos holmik vannak, hanem tök egyszerű, letisztult, mindenféle kezelőgombok nélküli alkalmazások is készülnek rá, mint pl. Androidra. Ablakos rendszer nélkül. Az alkalmazások kitöltik a teljes képernyőt, nincs tálca, nincs X (close), meg kicsinyítő meg egyéb gombok
De vannak programok, amikből viszont használhatatlan az alkalmazás verzió (pl. Skype), abból mindenképp a teljesértékű és funkcionalitású program verziót kell felrakni.
Szóval, jó is, meg nem is Ahogy nézzük. Nekem ha épp nem a megszokott Linuxjaim kellenek, akkor már csak Win8...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az elfelejtett kiberfegyver
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok