Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Mondanak mindent, szerintem jó és főleg gyors lett. Pedig (ismétlem), nem mai, nem Win8-ra optimalizált géppel használom, hanem egy 7 éves masinával. El sem merem képzelni, hogy hogyan menne SSD-vel
Amúgy pedig ízlések és pofonok: aki még a Win7-hez sem szokott, hanem csak XP-hez, annak mindenképp furcsa és szokatlan lesz. Én, mivel amúgy nem Windowshoz, hanem ezerféle Linuxhoz és Unixhoz szoktam, így nekem egyáltalán nem fájt a gyors megszokás, mivel rendszeresen látok tök különböző rendszert mindenféle GUI-val, és dolgozom is rajtuk, így azonnal megszoktam a Win8 UI-ját.
Megaztán, 1-2 alkalmazás még jó is hozzá
Mert ugye, erre már nem csak megszokott ablakos holmik vannak, hanem tök egyszerű, letisztult, mindenféle kezelőgombok nélküli alkalmazások is készülnek rá, mint pl. Androidra. Ablakos rendszer nélkül. Az alkalmazások kitöltik a teljes képernyőt, nincs tálca, nincs X (close), meg kicsinyítő meg egyéb gombok
De vannak programok, amikből viszont használhatatlan az alkalmazás verzió (pl. Skype), abból mindenképp a teljesértékű és funkcionalitású program verziót kell felrakni.
Szóval, jó is, meg nem is
Ahogy nézzük. Nekem ha épp nem a megszokott Linuxjaim kellenek, akkor már csak Win8...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest