-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Silenzio
addikt
Antával szoktunk kenyeret sütni, de állandóan elcsesződik a kenyérsütőben. Ólom kemény, és úgy néz ki, mintha húszszor belepacsáltak volna, mielőtt a tészta megkeményedett. Azt sem értem, minek az aljára a forgó lapátok...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Silenzio
addikt
Olcsó tablet kerestetik azonnali átvétellel.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
OK, nem én akarok venni, hanem asszony, az anyjának. Szóval az íron pls. aki mostanában vett...
Használt sajnos a fentiek miatt nem jó...Magamnak én sem vennék, de ha ez a kívánság, hogy én szerezzek be egyet, mert én tudok elmenni megvenni, akkor...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
Van kenyérsütőnk. Az utóbbi 5 évet a spájzban töltötte egy polcon. Előtte sokat próbálgattuk, de sosem ízlett igazán a kenyér, amit sütött, mert van egy nekem fura mellékíze, amit nem tudtam megszokni. Azóta sütőben készül a kenyér, mindenki teljes megelégedésére. Jobban is néz ki, akkora lesz, amekkorát szeretnél stb. Indulásként a Limara péksége weboldalt ajánlom.
Szóval a kenyérsütő márkák helyett azt ajánlom, hogy ne vegyél. Felesleges pénzkidobás, mert az árából megsütsz kb. 100 kenyeret. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor én a vásárlás előtti utánaolvasásom alapján az Electrolux-ot választottam.
Ha további kérdésed van esetleg, próbálok válaszolni.
-
Van-e valakinek kenyérsütője? Főleg olyan, aki mostanában vette? Milyet érdemes?
Illetve tud valaki ajánlani megbízható villanyszerelőt, még mindig, bojlerhez?
@Vertigo18 : Nem mondod, hogy nem ismerted...
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
-
Smoker84
tag
skoda 120s/gls önindító eladó Pécs.privátba írjon akit érdekel.
-
válasz Dluinet #49582 üzenetére
Annyira nem sok. Az én szerelőm igen olcsó, és korrekt. Amúgy is megy oda az autó kisebb-nagyobb bajokkal, szóval ezek mellé belefér az olajcsere.
Inkább az, mint ha valamit elkefélek, és utána motorgenerál...
Ezt írtam fentebb, látod. Ha valamiben nem vagyok biztos, akkor nem vágok bele.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
én még a szűrőbe is töltök egy kevés olajat, meg meleg motornál cserélem és kb egy órát csöpögtetem meg mozgatom az autót
ezeket a szervizben nem csinálják általában megmondom hogy sokkal bonyolultabb, mint egy anód csere
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #49577 üzenetére
Hát én biztos nem tudom leengedni a váltóolajat véletlenül helyette, még ha akarnám sem Az enyémben ugyanis nem lehet, csak ha komplett szét van szedve a váltó (legalábbis a szerelőm szerint). Ja le is kell engedni teljesen, de előtte megszoktam jó alaposan emelni, hogy mindenhonnan letudjon folyni az üledékes olaj.
Amúgy ami szerintem a lényege, hogy ne 5 perc alatt menjen az egész leengedés, mint a legtöbb szervizben ahogy csinálják... én akár 45 percig is hagyom, hadd csepegjen ki minden cseppje. Meg aztán leeresztő csavart + tömítőgyűrűt is cserélni szoktam, meg az új szűrő gumitömítését is bekenem olajjal, mielőtt felcsavarom.
"ki kell nyitni 710-es alkatrészt"
Ezt viszont nem értem
SZERK.:
Ja, hogy ja... ááááá[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #49573 üzenetére
Nekem még sosem kellett hozzá Évek óta magam cserélem. Annyi, hogy nem árt hozzá egy krokodil emelő, hogy mindenfelé meglehessen kellően emelni az autót, hogy szépen kicsepegjen az olaj.
Amúgy milyen extra odafigyelésre gondoltál, amire írtad, hogy 1000x jobban figyelni kell?
-
-
válasz Dluinet #49571 üzenetére
Az autómon sem merek olajat cserélni Akna hiányában főleg. mondjuk...
Nem, elég régóta javítok dolgokat, ismerem a korlátaimat, és nem véletlenül vagyok óvatos Inkább óvatos vagyok, mint sz0pjak.
Egyszer kifizetem, megnézem, hogy megy, aztán legközelebb már valószínű megpróbálom. 3 évente kell cserélni...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
a csavarokat az óra járásával ellentétesen kell forgatni a kicsavaráshoz és ellenkezőleg a becsavaráshoz
kb ennyit kell hozzá tudni
az autón az olajcsere 1000× nagyobb odafigyelést kívánamikor először csináltam még a neten sem volt ilyen, csak egyszerűen nekiálltam, és sikerült
ha nem lennél a város másik felén, akkor megcsinálnám neked
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
-
A bojleremben anódcsere lenne esedékes. Jó villany/vízvezetékszerelőt, aki megcsinál ilyet, tudtok ajánlani?
-
Inception
tag
-
Silencer83
addikt
notit bontodik
WD 160gb SATA 2.5 HDD
Intel Core Duo T2450 CPU -- http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SLA4M.html
1Gb ddr 533mhz Samsung
LG Super Multi DVD RW -
köpet
aktív tag
Szervusztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy csíkozós canon nyomtató fejét hol lehetne rendberakatni?
Tajcsi: elvileg van egy sli hidam, sima, nem 3 utas.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
a2d2
addikt
-
Inception
tag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dare2Live #49547 üzenetére
"Még akkor sem, ha nem értesz rendesen semmihez."
Sőt, Budapesten, ahol a multik nagy része van, elég sokan így dolgoznak Nekik nem szakember kell, hanem egy önmagát jól eladó, önmenedzselő zsoldos.
Sajnos a minap kerültem át névleg egy jól menő magyar tulajdonú cégből, egy multinacionálishoz Eddig elég volt a munkámra figyelni és elvégezni azt (meg még ami azon túl volt). Most meg munkaszámokhoz kell gyűjtögetnem a munkaórákat, és figyelni, nehogy túl keveset gyűjtsek ahhoz, hogy valakinél kigyulladjon a piros lámpa: ez az ember nem dolgozik!. Ja, de arról nincs szó, hogy nem minden munkához van munkaszám. tehát sokszor "ingyen" végzem a melómat, ami láblógatásnak van elkönyvelveAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Sir Riccio
addikt
Keresnénk gyümölcsöst amiben nagyon sok fa van és a következő egy hónapban nagyon virágzik és a tulajdonos olyan nagyon rendes lenne, hogy néhány órára a rendelkezésünkre bocsájtaná kismamafotózás apropóján, tud esetleg ilyesmiben valaki segíteni ha elég szépen mosolygok vagy ha abbahagyom a mosolygást?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Jelentem ma reggel a csípős hidegben első pöccre indult a motor, és utána a közvetlen gázadást is jól vette.
Megoldás:
1. Az alátét jó ötlet volt a hidegindító alá, csak 2mm-ről lecsiszoltam 1mm-esre mert így is egyből beröffentette és így legalább hamarabb zár.
2. Mivel indítás utáni gázadásnál volt a probléma ezért leszedtem a karburátortetőt hogy lejjebb állítsam a súbertűt. Csak elfelejtettem hogy ennél nincsen állítási lehetőség mint a kétüteműeknél. Volt benne egy kis súbertű feszítő rugó, azt megnyújtottam egy egész kicsit hogy feszesebben álljon a tű, meg volt egy kb 10cm-es rugó ami a komplett subertű tartó dugattyút nyomta le a főfúvókába. Ezen nyújtottam még jó 2-3 cm-t és így pakoltam vissza. Így most kevesebb naftát szív, jobban reagál a gázadásra. Egész élvezhetően lehet vele menni (kivéve dombon felfelé a 100 kilóval).
Ha beválik hosszú távon is akkor nincs vele több teendő, ha nem akkor még szóba jöhet a kisebb főfúvóka+subertű beszerzése.zsolt19900: Na azzal már jól lehet csapatni. Nekem egy 125-ös 4T keeway speed-em volt, jó nagy kerekekkel. Azzal nem éreztem városban hogy lassú lennék, ment rendesen dombon felfelé is.
Debilon: Pont az volt a baj hogy túl sok benzint kapott, szóval a légszűrőt nem kell lecsökkenteni.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
yerico
senior tag
Keres mostanában valaki hardveresként munkát Pécsen? Ismerősöm keresne alkalmazottat boltba.
-
zsolt19900
őstag
ahham négyütemű runner 180as volt, és a gyári tűszelepe nagyobb volt a kelleténél
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Exian
addikt
Lomtalanításos időszak van, ezért felteszem a kérdést
Van e kidobandó bármilyen dolgotok, amit hétvégi háznál, kertben hasznosítani lehet? Bármi jöhet.
Most ami nagyon kéne: oszlopok, cölöpök, gerendák, tégla bármilyen, térkő, cserép, hullámpala, műanyag pala, ilyesmi. Lehet hibás, hiányos is. Természetesen hibátlan dolgokért fizetni is hajlandó vagyok, tehát érdekel eladó holmi is!
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz zsolt19900 #49538 üzenetére
A tied is 4 ütemű?
Mert robogóból nekem csak 2 üteműek voltak, ezért nem tudom hogy mi a normális/mi nem.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
zsolt19900
őstag
én nekem olyan volt, hogy megszívta magát és egyszerűen nem tudott mit kezdeni a sok anyaggal, fogta lefulladozott akár menet közben is, nagy muri volt, hogy szépen a megelőzött autósok -gondolom én- mosolyogva elmentek az út mellett álló Zsoltika mellett, aki jó adag indítózás stb. után tudott csak újra életet lehelleni a lujzába
de ez megszűnt amikor a szerelő beletette a kikísérletezett fúvókát
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
a2d2
addikt
válasz zsolt19900 #49535 üzenetére
Hello!
A keveréket már beállítottam meleg motornál a következőképpen:
1. alapjárati gáz csavarral megemeltem kicsit a fordulatot
2. alapjárati levegő csavart teljesen betekertem
3. alapjárati gázt addig vettem vissza, amíg a motor még folyamatosan tudott járni alacsony fordulaton
4. alapjárati levegő csavart elkezdtem lassan kifelé tekerni egészen addig amig emelkedett a fordulatszám
5. alapjárati gáz csavart visszavettem amíg egy egészséges alapjárati fordulatszámot nem kaptamSzóval vagy ezt piszkálom most el hidegen, de akkor meg lehet hogy meleg motornál nem lesz jó az alapjárat.
Fúvókánál azt nem értem hogy nem lehet jó méretű a gyári?
A gyári felépítéstől annyi eltérés van a motoron hogy sportlégszűrő van felszerelve.
Ezen elvileg több levegő tud bejutni mint a szivacsoson szóval ez sem befolyásolja a magas benzinarányt.Első körben ma este kísérletezek még kicsit a hidegindító alá betett alátét méretével.
-
hattrickuser
aktív tag
-
zsolt19900
őstag
te.... ha nekem gázadásra lefulladott akkor A) vagy kevés volt a levegő a keverékben - tekerjéééééé azon a csavaron báttya vagy B) a gyári tűszelepemnél KISEBBET kellett -alulfuvókázás- beletenni és így javult meg a masina
próbáld ki, hát ha segít, mármint ne te, hanem egy motorszerelő, aki tudja ha kiveszi a fúvókáról, hogy mekkora mekkorákat kell belepróbálni rendelni stb.
-
Exian
addikt
válasz mormota #49511 üzenetére
Szerintem akkor lesz nálunk is, mindig akkor szokott lenni, amikor van a rendőrségen is és/vagy más helyszíne(ke)n is. Majd rákérdezek bent nálunk.
Amúgy nálunk sem szoktak semmit kérni, szóval elég vicces helyzet lenne az, ha egy tolvaj a lopott cangáját "legalizálja" a saját nevére ezzel a módszerrel
-
oPalRx7
aktív tag
válasz Bandus99 #49528 üzenetére
Ha már megvan a szállító, akkor nyilván a következő javaslat semmis, de vannak olyan hátsó kerékpár-szállító keretek, amik alján található egy lámpasor, és rendszámtábla-tartó. így semmilyen biztonsági vagy hatósági jelzést nem takarhatnak el a bringák. Célszerű lenne olyat szerezni
esetleg olyan megoldás, hogy a bringákkal valaki külön felutazik vonat segítségével, autó felmegy bringa nélkül? induló és célállomásnál meg már mindenki saját maga tud bringázni (feltételezve hogy az autó gyorsabban eljut a célba )
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Bandus99 #49517 üzenetére
Én biztosan nem használnék ilyet. Elsősorban Jadro által leírtak miatt. Sokkal jobban tartanék attól, hogy nem látják a jelzéseimet, és ezzel okozhatok vészhelyzetet, mint attól, hogy a rendőr megbüntet-e.
Miért nem használsz tetőre szerelhetőt?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jadro
veterán
Szerintem elsősorban ne amiatt aggódj, hogy a rendőr megbüntet-e, hanem hogy közlekedésbiztonságilag jó legyen. Leginkább a Te érdeked, hogy ne jöjjenek beléd mert pl nem látják ha fékezel vagy éppen indexelsz. Ha ezeket sikerül kiküszöbölni, szerintem a rendőr sem fog csesztetni érte. Persze erre nem vállalok garanciát.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
a2d2
addikt
Szia!
Kicsit korai volt az öröm.
Tegnap este az alátéttel pöccre beindult a motor.Ma kimentem 7 órakor beindítani a motort, pöccre be is indult. kb 15-20mp után úgy gondoltam hogy húzok neki egy kis gázt. Nem kellett volna. Abban a pillanatban lefulladt. Újra beindítottam, de utána már magától leállt 10mp-en belül. Ezt eljátszottam vagy 10x, közben próbáltam kicsi gázadással/gázadás nélkül az indítást, de nem jött össze a dolog.
Elővettem az ülés alól a csodaspray-t, de most már ezzel sem tudtam tartós alapjáratra állítani, mert folyamat lefulladt.
Asszonyék pont akkor indultak a kocsival, szégyenszemre eljöttem velük.A lényeg hogy szerintem most meg túl sűrű keveréket kap a motor, azért fullad. Az alapjárat viszont meleg motorhoz lett igazítva, azt nem akarom elpiszkálni. Szerintem este kicserélem az alátétet egy vékonyabbra, mert legalább 2mm-est sikerült találnom.
-
NovaBlue
aktív tag
Találtam még 2 VGA-t is.
Geforce 6200 PCI-E 1500.-
Geforce GT210 512MB GDDR3 HDMI 4000.-Minegyik OEM
[ Szerkesztve ]
-
-
Palafi
aktív tag
Mi évek óta hasonló tartóval, és rajta három kerékpárral utazgatunk elég sokat. Igaz úgy van beállítva, hogy ne nagyon takarjanak semmit a bicajok. Még soha nem volt belőle probléma. Gondolom ezt is lehet valamilyen szinten állítani. A képről számomra nem derül ki, hogy ez mennyire megoldható.
.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
a2d2
addikt
Na úgy tűnik hogy automata szivató beállítás miatt nem indult a motor.
Alátettem egy alátétet így most pöccre indul.
Holnap reggel kíváncsi leszek az 5 fokban is elindul-e.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ezzel a kerekparszallitoval, ha nekivagok Balatonnak hatul 2 biciklivel, akkor eselyes, hogy megbuntet a rendor, mert reszben takarja a hatso lampakat?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
fotoboy
csendes tag
Otthonra hibátlan routert keresek olcsón Pécsett!
Nem fontos hogy WIFI-s legyen, de elöny
-
tajcsi
őstag
HP pavilon DV6000-hez keresek akksit...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
mormota
senior tag
nem tudom már ki akart, vagy nem is akart, csak tanácsoltuk, de ittvan!
április 17-én 14.00 és 18.00 óra között a Légyszeszgyár utcai rendőrségi épületben ingyenes KERÉKPÁR-GRAVÍROZÁS lesz
aki teheti, vigye el a gépsárkányát, és üttessen bele számot.
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Smoker84
tag
Skoda 120s/gls öninditó eladó Pécsett.behúzó tekercs nélkül.2000ft az ára.működik tesztelt !
-
-
Exian
addikt
Ez valóban így lehet valahogy, mert szintén a múltkor említett OEP-es Ügyfélkapun megnéztem, és az elmúlt 10 évben mindössze egyszer voltam szerintük táppénzen még 2008ban, ami után kifizettek 9500 Ft-ot. Márpedig annál azért többször voltam táppénzen, ha nem is sokkal. De akkor egy 4 hetet is meghaladó bokasérülésem volt, gondolom az utolsó pár napra már az állam fizetett.
-
Dare2Live
félisten
Erről a tavalyi nincs időpont maajd 2-3hó múlva, addig szedjek fájdalomcsillapítót eset ugrott be.
1hó táppénz után "lett" doki aki 20perc és egy recept felírásával meggyógyított. Ez alatt az 1hónap alatt az állam fixen bukott min 100.000Ft+ adót, annyit minimum nem fizettem be + állam állta a fizetésem az megent egy 100.000Ft+ (pontos számot nemmondok. )
Gondolom érthető mire célzok, ha van még 100 olyan eset aki azért nem dolgozik és van táppénzen mert 2-3-4hó a várolista és van mert 2-3-4hó a várolista akkor azzal az állam bukik havi 200millo forintot. Egy adjunktus főorvos fizetése evvel szemben tán van netto 200KFt.
Istenverte barmok.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
plaszy
őstag
Renegade RX-62 autóhangszórópár eladó!
Típus: 3 utas
Teljesítmény: 100W
Frekvenciatartomány: 60 - 20,000 Hz
Impedancia: 4 Ohm
Méret: 6.5" (16,5 cm)Előlapja és a csavarok megvannak.
Ára: 3.000.- HUF / pár + postaköltség.
Alku, csere nincs!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN