-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz HoldChore #44594 üzenetére
"Nem tudom mondták e, de csak 50-el szabad menni a városban"
Lehet ott többel is menni, ha tábla engedi, márpedig van ilyen több helyen is Pécsen, elég csak a 6-os városhatár közeli szakaszaira gondolni, vagy a Siklósi útra. Persze vannak olyan szakaszok is, amiknél a korlát 50-nél lentebb van.
Egyébként a 6-oson még mindig 60 a zöldhullám tempója.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz s7evcsenko #44598 üzenetére
Valószínűleg azért mert az 1er közül elég sok a nő tulaj illetve olyanok akik kevésbé jártasak az autó mechanikáját tekintve.
ps.: Már nem sokáig. Jön az FWD..
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
HoldChore
tag
válasz chungee #44583 üzenetére
Nem tudom mondták e, de csak 50-el szabad menni a városban Ezek szerint te vagy az utak réme.
A Kelly hősei című filmben is megmondta Donald Sutherland: "Én csak vezetem a tankot, nem tudom mitől megy"."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Nevil2
tag
-
tajcsi
őstag
Bershka lesz ebből..látom már...az ottani managercsaj tetszik. Segített ruhát venni a a "barátnőmnek". Kijött az öltözőből magán azzal a szép fehér ruhávl...hát, volt hepaj, bajban voltam...csak néztem, vigyorogtam, minden eladónő kuncogott rajtam és mosolyogtak..ahj...aszthiszem szerelmes vagyok
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
bark88
csendes tag
Ismerek olyat aki tobb eve ugyanazt az autot vezeti es nem tudja melyik kerekeket hajtja a motor
Nem tudom ki hogy van vele de, ha huzamosabb ideig vezetek egy autot akkor szep lassan elkezdem kiprobalni mit tud, annak ellenere hogy nem allat modjara vezetek.
Ez halmozottan igaz telen. -
Disc Man
csendes tag
Eladó a felnim!!!
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/16_os_audi_felni[link]
[ Szerkesztve ]
www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
chungee
addikt
válasz HoldChore #44577 üzenetére
Nem vagyok az a nagy autós. Inkább ilyen hétvégi sofőr vagyok, aki 60-nal döcög még a megszokott útvonalon is. Amikor csak tehetem, akkor tömegköz. vagy bicaj. Ha használom kell az autót akkor vagy családi bevásárlásra vagy ha vinni kell a rokonokat az SZTK-ba. Tudom, hogy van ABS az autóba és annak működési elméletével is. Éles helyzetben nem kellett még használnom. Ezért volt furcsa.
-
oPalRx7
aktív tag
Hi
Ha valaki a "Szabadság úti laptop szervíz"-t emlegeti, az melyik fórumtagunknak az érdekeltsége?
-
-
HoldChore
tag
válasz chungee #44574 üzenetére
Soha nem próbálod a fékeidet mikor változnak az időjárási viszonyok? Mikor esik vagy jönnek a reggeli párák, akkor még út közben is célszerű kifékezni a kocsit csúszásig vagy az ABS bekapcsolásáig, hogy berögzüljön mekkora a fékhatás. Ne akkor derüljön ki, mikor 2 évente egyszer vész-fékezni kell, de sajnos 2 méterrel hosszabb, mint gondoltad volna. Mikor leesik a hó, akkor elindulás után azonnal kell egy jó nagyot fékezni, hogy meddig csúszik el a kocsi. Az is hihetetlen, hogy ennyi év után nem tudod, hogy van e ABS a kocsidban Hóban szinte állandóan dolgozik az ABS, így akkor legalább lehetett volna érezni.
Mondjuk egy idősebb pasi, 2 éven át nem tudta, hogy a kocsijában van rádiómagnó, mert egy kis ajtó mögött volt
Egyébként épp most jöttem be a kocsimtól, hátsó féktárcsákat cseréltem és lepucoltam a ABS jeladó racsnijait, tehát az enyémben van ABS"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra is gazdára vár bébi-sli párosom:
asus 8600gt 256Mb ddr3 pci-e 4500Ft
evga 8600gts 256mb pci-e 5500Ft
Egyben 9k grátisz sli-híddal, hátha más is kedvet kap ilyen kalandokhoz...Üdv.
köpet
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
chungee
addikt
válasz plaszy #44558 üzenetére
Nagyon ritkán vészfékezek, már nem emlékszem mikor volt erre példa. De amikor legutóbb kellett folyamadnom (szeptember közepén). Szintén ezt produlkát mint a leírtaknak. Hirtelen én is elgondolkodtam, hogy el kéne vinni szerelőhöz. Így akkor megnyugodtam. Tárcsáim alig 2 évesek, szó sincs, hogy elgörbülnének. Csak az a fránya ABS ijeszget akkor
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Kis segedelemre szorulok:
vinnék a routerem, amit feljebb hirdettem, de azt kérdezik, hogy mobil nettel össze lehet-e hozni. Hogyan néz ki egy mobil netes előfizu? Meg lehet azt is osztani? Mi a módja? Vagy arra gondolt a kérdező, hogy van-e USB portja a routernek? LOL! -
rnrn
aktív tag
válasz Visormail #44569 üzenetére
10-12 évvel ez előtt én is ilyet hordtam, és baromira jók voltak...
Tavaly lehetett, hogy az Árkád Forrás üzletházában láttam ilyet... El is kapott a nosztalgialáz...
Nézzétek meg, mert engem is érdekelne. Sajna nem eml. pontosan, h melyik bolt volt az, de ha jól gondolom, van ott egy kifejezetten farmeres butik. -
addikt
válasz littlejohnny #44566 üzenetére
Nekem is bevált, de én se tudok már boltot ahol árulják még. Plázába volt megszűnt, kerházba volt földszinten az is megszűnt.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
endib
tag
Nem tudjátok srácok, Pécsen kapni valahol Redstar farmert?
Ez az egy márka, amivel idáig elégedett voltam -
-
plaszy
őstag
válasz Dluinet #44557 üzenetére
Azt nem jelzi ki a műszerfalon, ezért szerintem nem. Vagy ezt hogy tudnám kideríteni?
SZERK.: Most találtam egy PDF-ben:
"Amikor a fékpedált teljesen benyomjuk, az ABS működésbe lép, ezt úgy tapasztaljuk, hogy kattogó hangot hallunk és a fékpedál a talpunk alatt pulzál. NEM hiba, természetes jelenség, amikor a pedál feljön, akkor csökkenti a fékerőt, ekkor vannak a kerekek a csúszáshatáron, amikor pediglen „elszívja”a talpunk alól, akkor újból növeli a fékhatást. „Azt mondjuk, hogy ellopja magától a távolságot”."
Lehet, hogy ez lenne...akkor ne aggódjak, normális lehet?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
Egy autós kérdésem lenne:
Mostanában többször rakoncátlankodik a fékpedálom. Hirtelen fékezés esetén "döcög". Mintha vissza akarná lökni, majd tovább nyomom, és ismét visszalök. Először azt hittem, hogy valami lehet a pedál alatt, ami miatt nem tudom jól benyomni, de semmi nem akadályozza belülről. Tudtok esetleg ötletet adni, hogy mit nézzek meg?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
a2d2
addikt
Szia!
megnéztem ma a 3D-s csodákat a média markt-ban és euronics-ben és úgy érzem teljesen hanyagolni tudom ezeket.
A feljebb általam linkelt LG katasztrófa volt (csíkos kép), ezért ezeket a passzív 3D-s LG-ket ki is lőttem már.
Mondjuk az igaz, hogy ebben van böngésző is meg minden, max tényleg nem használom a 3D-tA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
Felesleges 3D tv-t venni azért az 1 darab filmért, ami tényleg 3D. Gondolom nem akarod naponta megnézni az Avatart
DE! Ahhoz, hogy minél több új funkcióval ellátott tévét kapj, 3D-set kell venned. Legföljebb nem használod a 3D funkciót.
Az általad linkelt LG 42LM620S egy nagyon jó tévé, ezért én azt venném. Azt a 13.000 forint különbséget nekem megérné, mert a Samsung színei nem jönnek be annyira, mint az LG-é. Ezt viszont neked kell eldöntened, melyiknek a színvilága tetszik.
A 40" és 42" méretkülönbsége is az LG mellett szól. Igaz csak 5 centi, de ez nézőpont kérdése. Mondjuk 1 centi, vagy 6 centi magas köteg 20.000 forintos? Nos? (és ez még a szalonképesebb példám volt)
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #44549 üzenetére
Köszi, körbenézek.
Amúgy találtam két szimpatikus típust.Ez plazma, nagy kép, olcsó, közepes fogyasztással:
[link]Ez LED-es, IPS panel, nagy tudás, nagyon alacsony fogyasztás:
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hy!
Megnéztem, itt nálunk 10 centiről sem csíkozódik a kép. Egyszerűen olyan, aminek lennie kell. Persze az igaz, hogy nagy TV esetén ajánlott a 3-4 méterről nézés, onnan "természetes".
s7evcsenko: nem minden esetben fájdult meg tőle a fejem, de köszönöm nem kérek belőle. Ha neked ez tetszik, használd nyugodtan, az én saját véleményem az, hogy egy garast nem ér az egész shutteres technológia.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
s7evcsenko
addikt
válasz CPT.Pirk #44543 üzenetére
Én tényleg nem szeretnék itt vitát kialakítani, de az hogy Neked fáj tőle a fejed, az egyéni probléma... ettől még a technológia nem rossz, csak Te érzékenyebb vagy rá az átlagnál.
A "beszűrödik a fény" dolog mindkét szemüvegre károsan hat szerintem.
Azt meg végképp nem hiszem el, hogy egy felezett felbontás nem tűnik fel embereknek.
Persze, ha még életükben nem láttak 3D filmet, akkor elképzelhető, hogy nem a képminőségre koncentráltak, de azért ott elég sok a különbség...hcl:
Ha egymás mellett ál két ugyan olyan márkájú autó, az egyik lelakott, karcos, míg a másik csilli-villi, polírozott, és egy kicsivel többet kérnek érte, akkor ne mond már hogy Te inkább a lerúgottat veszed meg?Lehet hogy ez a fullhd dolog tényleg túl van lihegve, de én már elvből sem töltök le filmet, ami nem fullhd (kivéve a sorozatokat)... haladjunk a korral.
Mondjuk én inkább a hangminőségre vagyok érzékeny..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
a2d2
addikt
válasz CPT.Pirk #44536 üzenetére
Szia!
Nem hiszem, mert Media Markt-ban is és euronics-ban is több LG TV-t megnléztem és az összesnél ilyen csíkos volt. Ha elhúztam a szemüveget megszűnt a csíkozódás.
Ráadásul az öszesen a 3D-s LG promó film ment, nem hiszem hogy elrontottak valamit.
Mondjuk az is igaz, hogy max 2 méterről néztem a TV-t, lehet 4m-ről nem lenne zavaró.
Azért menj közelebb a tvhez és nézd meg miről beszélek.Üdv!
Miki
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #44542 üzenetére
Nem tartott 1 percig a fejfájás kialakulása nekem mikor felpróbáltam az egyébként elég túlsúlyos aktív szemüveget. Sima szemüvegem is van, add össze a két sújt. Továbbá ha kicsit is beszűrődik a fény oldalról valamiért, akkor azonnal látod a shutter hatást.
Ez az a technológia, amire azt mondom, hogy nincs az a pénz, amiért hajlandó lennék használni.Nem mondom, hogy valami sasszemnek nem tűnik fel a felezett felbontás passzív 3d-nél, de páran már TV-ztek nálam (ez a 106-os Pana) és még senki nem kérdezte meg, hogy ez most nem full hádé?
A mozis dolgot meg azért hoztam fel, mert a TV-hez kapott passzív szemüveget vihetem magammal a terembe.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
s7evcsenko
addikt
válasz CPT.Pirk #44528 üzenetére
Mitől ne érződne a felbontás feleződése 3D-ben?
Pont ez az egyik óriási hátránya a passzív szemüvegnek.
Ha ez nem érződne, akkor nem lenne hátránya...
Amúgy a mozis dolgot azért ne vegyük egy kalap alá a tv-s 3D-vel, mivel moziban 2 vetítőt használnak a 3D-hez, pont a felbontás feleződése miatt, így ott nyilván sokkal jobb a képminőség... ezt viszont otthon sosem fogod kihozni a tv-ből.
Mindkét technológiának vannak hátrányai, de ha a minőség fontos, akkor egyértelműen az aktív szemüveg a jobb, még ha kényelmetlenebb is. 90-120percet csak kibírtok benne.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #16729600 #44539 üzenetére
Hagyományos monitort én sem használtam, már kb. 5-6 éve. Eddig kettő LcdTV-t használtam, egyik 72-es, másik 80-as, mindkettő HDready.
Amúgy a TV használatának is vannak árny oldalai, mióta bevezették a Vistával az új WDDM modelt (XP-n még fasza volt a TV kezelése), valahogy rettenet az egész. Szegény Win mindig azt hiszi, hogy 4:3-as monitort használok, szinte minden esetben ha visszakapcsolom a TV-t, akkor minden ablakot összenyom, mintha 4:3-as kép lenne... Blogomban van egy írás, a bajaim Windows alatt, ott még cifrábbakat is találsz a TV-vel kapcsolatban.
Az 5850 meg frankó, csak nem nagyon lehet passzívan hűteni. Ha kijön ma-holnap a PH-s Trinity teszt, akkor meg eldöntöm, hogy a komplett gépet cserélem-e majd A10 apu-ra. Kb. azonos teljesítmény mint a mostani komplett gépem, minusz 100W fogyasztás...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kaics
aktív tag
Tényleg ilyen sokat ültök a TV előtt? Nem mindegy? Projektor a filmekhez, meg jó hangrendszer és kész. 3D pfff...
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #44538 üzenetére
Nekem egy 5850 van,használtan nem vészes az ára szerintem,Persze nem kötekedni akarok veled ,mindössze jeleztem, hogy vannak olyanok is ( mint én ),akiket már fegyverrel sem lehetne visszakényszeríteni egy monitor elé A betűméret növeléséből származó op. rendszer hibát én még nem tapasztaltam (win 7, win 8 )
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #16729600 #44537 üzenetére
Oprendszer problémákra. Több esetben előfordult Windows alatt, hogy jött valami üzenet, de annyira buta, hogy nem tudja tördelni a sorokat így az üzenet ki nem férő része elveszik.
Valamelyik Linux DE-n is volt ilyen probléma, de arra már nem emlékszem.Egy problémám van még az ekkora felbontással monitornak használt TV-n, alá kell rakni a drága VGA-t is, amit már nem lehet passzívan hűteni, ha játszani is akarsz.
-
Bandus99
őstag
-
a2d2
addikt
válasz Nevil2 #44525 üzenetére
Hello!
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Munka után beugrottam gyorsan média markt-ba, hogy megnézzem hogy is néznek ki ezek a 3D-s TV-k.
Hát komolyan mondom az LG passzív megoldása számomra nézhetetlen volt. Vízszintes csíkokkal dobta tele a képernyőt.
Megnéztem egy aktív samsungot is, az sokkal jobban tetszett. Bár ott meg éreztem egy kis villódzást, de lehet a fénycsövek miatt.
Lehet leugrok az euronics-ba és megnézem a fentebb linkelt 150.000-es készüléket.Üdv!
Miki
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Nevil2 #44525 üzenetére
Ne vedd egy kalap alá az aktív és a passzív 3D-t, utóbbival egyáltalán nem fárasztó filmet nézni, ezt a technikát kapod a moziban is, a szemüveg is azonos. Filmtől függően a függőleges v. a vízszintes felbontás feleződik a technológia miatt, de 3D mellett ez nem érezhető.
Plazma meg nem feltétlen csillog mint a tükör. 2005 körül gyártott Pana plazmánk felülete nem volt csillogósabb, mint bármelyik másik TV, továbbá sosem vigyáztunk a beégésre, de nem is volt érdekes a dolog mert 1-2 óra állókép sem jelentett semmit neki.
Fiatalításkor cseréltük egy LG passzív 3D-t használó Led-es Panára, nem bántuk meg.BD lejátszó meg áhhh, nem szaporítom tovább a műanyag korong gyűjteményt, ott az mkv és az egyszerű tárolás egy HDD-n...
szerk: továbbá a FullHD TV mint PC-s monitor eléggé megfontolandó. Natív felbontásban használva igen kicsik a betűk, meg weboldalak is a kép felét töltik ki. Oké h. játék v. film jól néz ki ekkora felbontásban, de nem a mindennapi munka. A betűméret növelése az oprendszerben meg további problémákat eredményez sajnos.
Egyébként ha a kollégánál Digi kábel van, ott nem kell külön előfizetni a DVB-C adásra.
[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
Nekem is van otthon 2db 3D-s TV és én megbántam.
Van egy Philips 42"-os meg egy LG 47"-os de ez,hogy ennyire hájpolják a 3D-t vicc.
Nekem csalódás volt a 3D szerintem felesleges mert nem nyújt akkora élményt mint az ember hiszi.
Bluray lejátszóval használom a Philipset 3d-s filmet néztem jópárat de nem egy nagy durranás,ugyan ez a TV 3D nélkül 250k lett volna nem 300k...
Ez nem is igazi 3D hanem tárhatású lesz a film,persze van olyan film ami jó volt 3D-ben de a legtöbb az pocsékNem akarok ezzel megbántani senkit meg nem akarok én vitát a 3D-vel kapcsolatban,de jól gondolja meg mindeki én csak ennyit tanácsolnék.
-
rnrn
aktív tag
Szia, nekünk 10 hónapja van egy Samu Smart TV-nk. WiFi, FullHD, 3D, MKV, LED, minden földi jó... Nem adnám semmiért...
A Eurósnix-ben vettük. Mondtam az eladónak, hogy mi az igény, és azt, hogy mennyi van rá. Csóválta a fejét, aztán mondtam, hogy írja le, és a telefonszámom is mellé. Ha lesz, hívjon fel. Fel is hívott rá 1 hónapra. Jó üzlet volt sztem mindkettőnknek. De főleg nekem...Üdv!
-
Nevil2
tag
Tévé ügyben:
SAMRT - ha nincs pécéd, de akarsz neteni (a tévén)
3D - Csak, ha van BlueRay lejátszód és ezer csiliód 3D-s filmere. Tévé műsorra nem nagy kaland. Ráadásul az aktív szemüveg nehezebb, a passzív nem nem tökéletes, és mondjuk egy filmet ha végig szenvedsz - mert a másfél óra végére már szenvedés lesz - meggondolod, hogy megérte-e.
FullHD - ha előfizetsz HD műsorokra, vagy divx-es BD/BR rippeketet nézel, esetleg rákötnél konzolt vagy pécét, akkor megéri...
HD Ready-t csak belépő szinten kapsz, bár a normál tévé adás jobb rajta (illetve az alacsonyabb felbontás miatt kevésbé jönnek elő a képhibák) - de ez nem jelentős "előny"Mondjuk HD-Ready és FullHD felbontás között nem nagyon teszel különbséget 2-3 méterről, csakhogy a HD Ready tévékbe ma már nem tesznek olyan fejlett technológiákat a belépő szintű árazás és a csekély haszon miatt.
Szóval ha nem kell a nagy "csilli-villi" akkor egy minél nagyobb képátlójú, kedvező árú FullHD-t érdemes venni SAMRT és 3D nélkül...
Az Orion és a Funai a nagy márkák előző generációs (előző idényes) paneljait használják... Itt is lehet jókat találni.
Plasma - a felület minden esetben erősen tükröződik (ablakkal szemben nézhetetlen), illetve az első fél évben különösen kell vigyázni a beégésre (még a mai modelleknél is). Sport műsorokra és természetfilmekre kiválóan alkalmas. Pár éve ajánlottam volna, de most a led lcd-k között nem nagyon, legalábbis nem az alsó árszegmensben...
LCD - ma már mindenre jó - különösen konzol és pécé (a sok állókép miatt)... ráadásul valamivel kevesebbet fogyaszt, mint a plasma
Ez az én tapasztalatom (sokáig szakmabeli voltam).
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Akinek van bontásra ítélt notebookja jelezze legyen szíves. Mert kellene nekem pár dolog, pl wifi kártya, zsanér. Priviben írjatok.
-
-
a2d2
addikt
válasz ErőVarázsló #44518 üzenetére
Sziasztok!
Szóval mindenki a plazmát javasolja?
Őszintén szólva eszembe sem jutott, mert a mostani is plazma és az 230W-ot fogyaszt.
Körbe nézek ilyen téren is. Tesco-ban van amúgy 0%-os THM?Köszönöm!
@Yerico: csak azt nem értem hogy a túróba ment ez fel 100e-ről 137e-re, mikor minden másik tv-nek egyenletesen lefelé mutat az árgörbéje
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Asszony kitalálta hogy új TV-t szeretne.
Nézegettem ma a kínálatot.
Nekem ez tetszene:
LG 42LM620S
Viszont van most egy ilyen 150-ért az euronics-ban 0%-os THM-re 4db aktív szemüveggel:
SAMSUNG UE40EH6030Nem mondok nemet a 3D-s technikára, de nem tudom melyik a jobb az aktív vagy a passzív. Valaki esetleg próbálta már mindkettőt?
Üdv!
Miki
-
rnrn
aktív tag
-
rnrn
aktív tag
Köszi nektek! Kezdem érteni...
-
addikt
Pedig ott van mindjárt mellette a magyarázó szöveg, hogy melyik mire vonatkozik.
Maga a Hit'n'run pedig ha rákeresel az oldal Wiki menüpontjában:
Jelentése: cserbenhagyás, majd lelépés
Ez egyféle Cyber szleng kifejezés. Magyarra fordítva: "cserbenhagyásos gázolás"-t jelent. A torrent esetében ezt arra értjük, mikor valaki gyorsan letölti a fájlt és utána nem marad seedelni, vagyis továbbhajt, lelép.
Ezt sehol sem veszik jó néven, és büntetés is jár érte.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy bittorrent topic erre, de az n-es oldalon meg van ehhez egy wiki, ott szépen le van írva. Röviden annyi, ha x ideig nem osztod vissza a torrentet, mert letöltés után kivetted a kliensből, az egy hit'n'run,
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, kezd bonyolultá vállni nekem a T@rrentezés.
Mit jelent az, hogy
Lehetséges hit'n'runok száma:
Hit'n'runolható torrentek száma:
Hit'n'runolt torrentek száma:Kínai...
-
NovaBlue
aktív tag
válasz littlejohnny #44501 üzenetére
szerintem szinte bármelyik univerzális töltő jó lenne neked.újonnan 4-5k tól lehet őket kapni.
-
littlejohnny
aktív tag
HP nx6325-hoz keresnék töltőt az alábbi paraméterekkel: 18,5V/3,5A/65W - 7,4mm-es, centerpines dugó... hálózati kábel nem fontos!
Új, használt, gyári, utángyártott... bármelyik érdekel!
Postázva kellene, a postázás miatt minimum próbagaranciával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hálózati / IP kamera
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla